Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie traćmy nadziei, może jednak zdarzy się jakiś cud, pojawi opcja domkowa, pomocowa i mimo wszystko jamniś nie spędzi zimy na ulicy!
3mam kciuki za Ciebie jamniśku!!!

Posted

katya napisał(a):
Idzie zima, czy pies ma tułać się po osiedlu? :roll:

O, przeoczyłam Twój wpis Katyu! Mam nadzieję, że na tyle głów, choć jedna wymyśli jakieś pozytywne rozwiązanie!

Posted

Dostałam emaila od pani która pisała że oglądając ogłoszenia natkneła sie na fotke Spajkiego który bardzo przypomina zaginionego 3 lata temu jej psa.Odpisałam by zadzwoniła pod numer podany w ogłoszeniu i porozmawiała,czy zadzwoni ,zobaczymy.

Posted

danka1234 napisał(a):
Dostałam emaila od pani która pisała że oglądając ogłoszenia natkneła sie na fotke Spajkiego który bardzo przypomina zaginionego 3 lata temu jej psa.Odpisałam by zadzwoniła pod numer podany w ogłoszeniu i porozmawiała,czy zadzwoni ,zobaczymy.

A tak, ta pani też do mnie pisała :roll:.

Posted

danka1234 napisał(a):
I co z tego wyszło?

Nie wiem czy to ta sama Pani, ale ona pisała że jej piesek miał 13 lat i czy to możliwe żeby Spajki miał 13 lat. I pytała w jakim wojewódźtwie jest piesek.

To ta Pani ? :roll:

Posted

Nie wiem bo nie pisała o wieku psa a swoją drogą to po to podaje sie numery telefonu by był lepszy i szybszy kontakt więc jesli komus naprawde zależy to dzwoni i rozmawia tymbardziej w takiej sytuacji.

Posted

[quote name='danka1234']Nika,czy ktokolwiek wogule dzwoni z ogłoszeń w jego sprawie?[/quote]

Dzwoniła wczoraj wieczorem Pani, która pisała do Ciebie na meila. Ale ona nie chciała go przygarnąć, tylko pytała czy to czasem nie jej jamniczek, który ma 13 lat. Ale to raczej niemożliwe żeby Spajki miał 13 lat :shake:.

Posted

[quote name='nika28']Jutro go idę szukać. Mam dla niego dom, ale to nic pewnego. Znajomi bardzo chcieli go przygarnąć. Poszukam... Muszę go znaleść...[/quote]
Yesooo, to tym bardziej działaj. Niewybaczalnych grzechem by było taką okazję przepuścić!

Posted

[quote name='nika28']Jutro go idę szukać. Mam dla niego dom, ale to nic pewnego. Znajomi bardzo chcieli go przygarnąć. Poszukam... Muszę go znaleść...[/quote]

Jak się sprawy mają,udało Ci się coś zdziałać?

Posted

Przykro mi ale z powodu braku informacji jestem zmuszona usunąc ogłoszenia dla Spajkiego.Otrzymałam parę maili z zapytaniem na które nie jestem w stanie odpowiedzieć ponieważ sama nic nie wiem i nie chcę aby takie sytuacje sie powtarzały.Przez takie sytuacje tracę wiarygodność jako osoba zamieszczająca odłoszenia.