Fundacja Medor Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 po co zakładałas watek skoro nie zalezy ci by pomoc psu Quote
majqa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nie traćmy nadziei, może jednak zdarzy się jakiś cud, pojawi opcja domkowa, pomocowa i mimo wszystko jamniś nie spędzi zimy na ulicy! 3mam kciuki za Ciebie jamniśku!!! Quote
majqa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 katya napisał(a):Idzie zima, czy pies ma tułać się po osiedlu? :roll: O, przeoczyłam Twój wpis Katyu! Mam nadzieję, że na tyle głów, choć jedna wymyśli jakieś pozytywne rozwiązanie! Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Czyli że Spajki nadal biega po ulicy,Nika ten numer który podawałam w ogloszeniach dla Spajkiego to rozumiem że jest do Ciebie,odzywa sie ktokolwiek w jego sprawie? Quote
majqa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 O ile mnie pamięć nie myli to numer mamy Niki, co na swój sposób na jedno wychodzi. Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dostałam emaila od pani która pisała że oglądając ogłoszenia natkneła sie na fotke Spajkiego który bardzo przypomina zaginionego 3 lata temu jej psa.Odpisałam by zadzwoniła pod numer podany w ogłoszeniu i porozmawiała,czy zadzwoni ,zobaczymy. Quote
nika28 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 danka1234 napisał(a):Dostałam emaila od pani która pisała że oglądając ogłoszenia natkneła sie na fotke Spajkiego który bardzo przypomina zaginionego 3 lata temu jej psa.Odpisałam by zadzwoniła pod numer podany w ogłoszeniu i porozmawiała,czy zadzwoni ,zobaczymy. A tak, ta pani też do mnie pisała :roll:. Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 nika28 napisał(a):A tak, ta pani też do mnie pisała :roll:. I co z tego wyszło? Quote
nika28 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 danka1234 napisał(a):I co z tego wyszło? Nie wiem czy to ta sama Pani, ale ona pisała że jej piesek miał 13 lat i czy to możliwe żeby Spajki miał 13 lat. I pytała w jakim wojewódźtwie jest piesek. To ta Pani ? :roll: Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nie wiem bo nie pisała o wieku psa a swoją drogą to po to podaje sie numery telefonu by był lepszy i szybszy kontakt więc jesli komus naprawde zależy to dzwoni i rozmawia tymbardziej w takiej sytuacji. Quote
nika28 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 majqa napisał(a):Niko, widziałaś jamnisia? Nie dzisiaj go nie było. I wczoraj też nie :shake:. Quote
danka1234 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Nika,czy ktokolwiek wogule dzwoni z ogłoszeń w jego sprawie? Quote
nika28 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='danka1234']Nika,czy ktokolwiek wogule dzwoni z ogłoszeń w jego sprawie?[/quote] Dzwoniła wczoraj wieczorem Pani, która pisała do Ciebie na meila. Ale ona nie chciała go przygarnąć, tylko pytała czy to czasem nie jej jamniczek, który ma 13 lat. Ale to raczej niemożliwe żeby Spajki miał 13 lat :shake:. Quote
majqa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Martwi mnie, że jamniś się nie pojawia. :-( Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='majqa']Martwi mnie, że jamniś się nie pojawia. :-([/quote] Ja to już nawet nic nie mówię, tylko zaglądam z duszą na ramieniu. Quote
majqa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Już mi siwych włosów przybywa ze zmartwienia. :-( Lada moment zabłysnę upierzeniem jak gołąbek (w) pokoju. Quote
nika28 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Jutro go idę szukać. Mam dla niego dom, ale to nic pewnego. Znajomi bardzo chcieli go przygarnąć. Poszukam... Muszę go znaleść... Quote
majqa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='nika28']Jutro go idę szukać. Mam dla niego dom, ale to nic pewnego. Znajomi bardzo chcieli go przygarnąć. Poszukam... Muszę go znaleść...[/quote] Yesooo, to tym bardziej działaj. Niewybaczalnych grzechem by było taką okazję przepuścić! Quote
danka1234 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='nika28']Jutro go idę szukać. Mam dla niego dom, ale to nic pewnego. Znajomi bardzo chcieli go przygarnąć. Poszukam... Muszę go znaleść...[/quote] Jak się sprawy mają,udało Ci się coś zdziałać? Quote
majqa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Nika milczy...mam nadzieję, że sprawa psiaka nie "umarła" naturalnie, choć może się łudzę. Quote
Fundacja Medor Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 kurcze my tez chcielismy pomoc biedny psiak wrrrrrrrr Quote
danka1234 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Przykro mi ale z powodu braku informacji jestem zmuszona usunąc ogłoszenia dla Spajkiego.Otrzymałam parę maili z zapytaniem na które nie jestem w stanie odpowiedzieć ponieważ sama nic nie wiem i nie chcę aby takie sytuacje sie powtarzały.Przez takie sytuacje tracę wiarygodność jako osoba zamieszczająca odłoszenia. Quote
Recommended Posts