Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W pogoni za sarnami...
Najpierw wyczekiwanie i obserwacja...

obserwacja to podstawa....nawet w takich osobistych momentach

wypatrzyłem i lecę......

pogoniłem, nie złapałem ale i tak jestem dumny z siebie :cool1:

Posted

Misiek na balkonie...

trochę się nudno zrobiło, trzeba odpocząć...

po kapieli...co oni zrobili z moim futerkiem...

zasłużony odpoczynek...

• 3 weeks later...
Posted

pusia2405 napisał(a):
Daj więcej fotek chłopaka i napisz coś o nim.;)

Misiu jest podobny troszkę do mojego Kropka tylko długowłosy:roll:

Prosze bardzo, oto krótka historia Misiulka.
Misio trafił do mnie w sierpniu 2007 po tym jak błąkał sie przez ok. 3 miesiace po Wzgórzach Krzesławickich. Ponieważ Misiul jest bardzo podobny do Czarka który mi zaginął w kwietniu zeszłego roku (patrz mój podpis), więc został u mnie. Misiek ma ok. 4 lat.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ma_ruda napisał(a):
Ale Misiaczek nie jest chyba najpiękniejszy w Krakowie:razz:, bo przecież jeżeli Czaruś nie opuścił miasta to jest dwóch jednakowo pięknych;).

O tak, tak !!! Oni są do siebie bardzo podobni, dlatego właśnie Misiu został znaleziony jako Czaruś.

Posted

Oba psiaki są prześliczne.
Czytałam o poszukiwaniach Czarusia na Krakowskich Zwierzakach i muszę się przyznać, że okazało się, że mam oczy w bardzo mokrym miejscu :-(
Determinacja z jaką go szukacie jest godna podziwu. Mam nadzieję, że został znaleziony przez wspaniałych ludzi.

Posted

elik napisał(a):
Oba psiaki są prześliczne.
Czytałam o poszukiwaniach Czarusia na Krakowskich Zwierzakach i muszę się przyznać, że okazało się, że mam oczy w bardzo mokrym miejscu :-(
Determinacja z jaką go szukacie jest godna podziwu. Mam nadzieję, że został znaleziony przez wspaniałych ludzi.

Elik ja też mam nadzieję że ktoś Go znalazł i są to wspaniali ludzie, tylko czemu ci ludzie nie chcą mi Go oddać :placz:

Posted

MealyAngel napisał(a):
śliczny :)
a mam nadzieje że Czaruś jednak, jeszcze wróci.
mimo iż minął ponad rok.:(

Oj bardzo bym chciał !!! To by była pełnia szczęścia !!!!!!!

Posted

Ja mam dwa psiaki prosto z ulicy. Jeden widać było bardzo długo, że tęskni za kimś. My szukaliśmy jego właścicieli. Ciągle ktoś przyjeżdżał oglądać Kropka, ale nigdy nie przyjechał ten właściwy.:-( Teraz minęły już prawie 2 lata (w sierpniu). Kropek jest u nas szczęśliwy i już bym go nie oddała nikomu, ale ciągle zastanawiam się, co się stało, że Kropek się zgubił, komu? Jak do nas trafił, widać było po nim dość długą tułaczkę...Chudy, brudny, śmierdzący, bez sierści na karku i strasznie zziębnięty (miał zapalenie pęcherza moczowego).

Mam nadzieję, że Czaruś jest teraz szczęśliwy w nowym domu tak jak Kropek z nami.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hmmm...co to za stworzenia na drzewach ?! To pewnie są chomiki...drzewne :razz:

muszę się im poprzyglądać...

Niech mnie ktoś podsadzi na drzewo...chcę się z nimi pobawić...

• 2 months later...
Posted

przybylam tu z watku Prinsa z nadzieja, ze znajde tu jakies ladne zdjecia... Nie mylilam sie :) Misiowo-wiewiorczaste zdjecia piekne! Misio i wiewiory tez, oczywiscie :razz:

Posted

moana napisał(a):
przybylam tu z watku Prinsa z nadzieja, ze znajde tu jakies ladne zdjecia... Nie mylilam sie :) Misiowo-wiewiorczaste zdjecia piekne! Misio i wiewiory tez, oczywiscie :razz:

Dziękuję za uznanie :loveu: