Romi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Przedstawiam Misiaczka, kundelka znalezionego w ramach poszukiwań mojego zaginionego Czarusia. Quote
Romi Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 W pogoni za sarnami... Najpierw wyczekiwanie i obserwacja... obserwacja to podstawa....nawet w takich osobistych momentach wypatrzyłem i lecę...... pogoniłem, nie złapałem ale i tak jestem dumny z siebie :cool1: Quote
nika28 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Prześlicznyyyy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Romi Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Misiek na balkonie... trochę się nudno zrobiło, trzeba odpocząć... po kapieli...co oni zrobili z moim futerkiem... zasłużony odpoczynek... Quote
pusia2405 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Daj więcej fotek chłopaka i napisz coś o nim.;) Misiu jest podobny troszkę do mojego Kropka tylko długowłosy:roll: Quote
Romi Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 pusia2405 napisał(a):Daj więcej fotek chłopaka i napisz coś o nim.;) Misiu jest podobny troszkę do mojego Kropka tylko długowłosy:roll: Prosze bardzo, oto krótka historia Misiulka. Misio trafił do mnie w sierpniu 2007 po tym jak błąkał sie przez ok. 3 miesiace po Wzgórzach Krzesławickich. Ponieważ Misiul jest bardzo podobny do Czarka który mi zaginął w kwietniu zeszłego roku (patrz mój podpis), więc został u mnie. Misiek ma ok. 4 lat. Quote
ma_ruda Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ale Misiaczek nie jest chyba najpiękniejszy w Krakowie:razz:, bo przecież jeżeli Czaruś nie opuścił miasta to jest dwóch jednakowo pięknych;). Quote
Romi Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 ma_ruda napisał(a):Ale Misiaczek nie jest chyba najpiękniejszy w Krakowie:razz:, bo przecież jeżeli Czaruś nie opuścił miasta to jest dwóch jednakowo pięknych;). O tak, tak !!! Oni są do siebie bardzo podobni, dlatego właśnie Misiu został znaleziony jako Czaruś. Quote
elik Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Oba psiaki są prześliczne. Czytałam o poszukiwaniach Czarusia na Krakowskich Zwierzakach i muszę się przyznać, że okazało się, że mam oczy w bardzo mokrym miejscu :-( Determinacja z jaką go szukacie jest godna podziwu. Mam nadzieję, że został znaleziony przez wspaniałych ludzi. Quote
Romi Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 elik napisał(a):Oba psiaki są prześliczne. Czytałam o poszukiwaniach Czarusia na Krakowskich Zwierzakach i muszę się przyznać, że okazało się, że mam oczy w bardzo mokrym miejscu :-( Determinacja z jaką go szukacie jest godna podziwu. Mam nadzieję, że został znaleziony przez wspaniałych ludzi. Elik ja też mam nadzieję że ktoś Go znalazł i są to wspaniali ludzie, tylko czemu ci ludzie nie chcą mi Go oddać :placz: Quote
Jagienka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No to Miśkowi się upiekło :loveu: A Ty Czaruś wracaj.... masz do kogo!!! Nawet rodzina Ci się powiększyła!!! Quote
tusia. Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 śliczny :) a mam nadzieje że Czaruś jednak, jeszcze wróci. mimo iż minął ponad rok.:( Quote
Romi Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 MealyAngel napisał(a):śliczny :) a mam nadzieje że Czaruś jednak, jeszcze wróci. mimo iż minął ponad rok.:( Oj bardzo bym chciał !!! To by była pełnia szczęścia !!!!!!! Quote
pusia2405 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ja mam dwa psiaki prosto z ulicy. Jeden widać było bardzo długo, że tęskni za kimś. My szukaliśmy jego właścicieli. Ciągle ktoś przyjeżdżał oglądać Kropka, ale nigdy nie przyjechał ten właściwy.:-( Teraz minęły już prawie 2 lata (w sierpniu). Kropek jest u nas szczęśliwy i już bym go nie oddała nikomu, ale ciągle zastanawiam się, co się stało, że Kropek się zgubił, komu? Jak do nas trafił, widać było po nim dość długą tułaczkę...Chudy, brudny, śmierdzący, bez sierści na karku i strasznie zziębnięty (miał zapalenie pęcherza moczowego). Mam nadzieję, że Czaruś jest teraz szczęśliwy w nowym domu tak jak Kropek z nami. Quote
Dinka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Strasznie podobni do siebi8e jak blizniaki... :))) Quote
diabelkowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 mam nadzieje ze drugi blizniak sie jeszcze odnajdzie :) Quote
Talia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Śliczny:loveu::loveu::loveu: Czekamy na kolejna dostawę :) Quote
Romi Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Hmmm...co to za stworzenia na drzewach ?! To pewnie są chomiki...drzewne :razz: muszę się im poprzyglądać... Niech mnie ktoś podsadzi na drzewo...chcę się z nimi pobawić... Quote
moana Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 przybylam tu z watku Prinsa z nadzieja, ze znajde tu jakies ladne zdjecia... Nie mylilam sie :) Misiowo-wiewiorczaste zdjecia piekne! Misio i wiewiory tez, oczywiscie :razz: Quote
Romi Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 moana napisał(a):przybylam tu z watku Prinsa z nadzieja, ze znajde tu jakies ladne zdjecia... Nie mylilam sie :) Misiowo-wiewiorczaste zdjecia piekne! Misio i wiewiory tez, oczywiscie :razz: Dziękuję za uznanie :loveu: Quote
Recommended Posts