supergoga Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Poszła do Echa, myslę, że będzie w poniedziałek. Bo w poniedziałki się ukazują te anonse. Quote
snuszak Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 fajnie trzymam w takim razie kciuki, a podawalas tam maila czy tel? swoje czy moje? zebym wiedziala czy w razie czego bardziej niz zwykle pilnowac telefonu :eviltong: Quote
supergoga Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No i nadal same jesteśmy. Nikt naszych podopiecznych nie wspiera razem z nami. Quote
eduso Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A, OK. Usunelam moja poprzednia wiadomosc. To trzymamy kciuki, zeby ktos sie zglosil. Quote
supergoga Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No ja tez, żeby nie zaciemniac. Ale wiesz, widze cienko. Ostatnio adopcje zamarły. Quote
eduso Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 E tam "starsza" ... - w sile wieku ! 8 lat jak na takiego małego pieska to nie jest tak dużo. Quote
supergoga Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Penwie że nie, to sunia w pełni sil. zdrowa i wysterylizowana. Tak bardzo potrzebuje domu. Quote
snuszak Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 my wiemy ze w sile wieku ale inni tego nie widza :-( nikt sie na razie mika nie interesował Quote
supergoga Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Totalne przepełnienie. Błagamy o dom dla suni, choćby tymczasowy. Quote
snuszak Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Tak prosimy bardzo o domek, jak najbardziej tymczasowy ale jeszcze lepiej byłoby stały od razu Quote
snuszak Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 chyba nikt o mice nie pamieta, ja nie wiem tyle ogłoszen i nic, zero odzewu :placz: Quote
supergoga Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Kasiu - ja pamiętam. Całą noc nie spałam myśląc o tym co z nimi zrobić. Gdzie je pozabierać. I upały a tam czasem z woda były kłopoty :placz: Pomóżcie nam. Kasiu - zmień tytuł - że także DT sie przyda, że tragedia w schronisku. Quote
snuszak Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 moze byc taki tytuł bo ja w takie klocki to do konca dobra nie jestem?! Nie wiem gdzie teraz szukac szansy dla Miki. Pozostaje chyba tylko czekac Quote
snuszak Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 mysle aby sprobowac umiescic w lokalnej gazecie mojej miejscowosci Mikule tylko nie wiem jeszcze czy istnieje taka mozliwosc Quote
snuszak Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Mikula moja..... no do domku juz czas isc! Quote
Selenga Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dziewczyny, czy Mika ma aktualne allegro? Widziałam, że miała na początku maja, ale nie wiem czy jest kontynuowane Quote
supergoga Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ma cały czas odnawiane. Pilnujemy bo ważne. Pewnie ma też inne ogłoszenia. TYlko coś z domkami ostatnio ciężko. Quote
basiaaap Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mika ma allegro, i ogłoszenia na innych portalach - ale na razie nic. Dopiero teraz znalazlam jej wątek, nie wiedzialam, że jest na dogo. To taka miła psinka - zero problemów z nią, łągodna, spokojna, malutka... tak ładnie na smyczy chodzi. I po sterylce jest. Ale to taki "zwykły kundelek" czarny podpalany, no i parę latek ma. Ja takie psy uwielbiam, ale wielu ludzi szuka "bardziej oryginalnych", młodszych, ech:shake: Mikunia jest małym skarbem. Przemiłym psem. Należy się jej dobre życie. Kto ją doceni? Quote
snuszak Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Widze ze nareszcie ktos mnie zaczyna wspierac z Mika, jak widzieliscie na 1 stronie jest spis stron gdzie Mika miala ogloszenia, czesc juz zapewne wygasła, ja ostatnio cos co robiłam odnawialam bo poprzychodziły maile ze wygasa, a domku nadal ani widu ani słychu, moze by ponowic w gazecie? Quote
Recommended Posts