snuszak Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Mikus ja kiedys na glowie stane a domek Ci znajde Quote
supergoga Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dzisiaj wysyłam ją jesazcze do osób szukających małej suni w Niemczech. Quote
snuszak Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 super ;) trzeba szukac u sasiadow jak u nas nikt nie chce super suni Quote
taxelina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Czesc Mika!! Tworze wlasnie strone dla jamnisiow i ich mixow ktore szukaja domow.. Ty tez tam jestes!!! Tylko podajcie cos wiecej dot. namiarow na nia.. Jamniki - szukamy domow!!!! Quote
snuszak Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 dziekujemy ;) chociaz nie bede ukrywac ze Mika to srednio jamnika przypomina, mam za to do dodania dla Ciebie jeszcze jedna kandydatke na Twoja strone, ruda mała jamniczke jest teraz w DT w Puszczykowie koło Poznania, gdzie wysłac info i zdjecia, moge jakiegos maila? Co do kontaktow na Mike moze byc snuszkak@gmail.com, 509 565 343 Quote
taxelina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 snuszkak napisał(a):dziekujemy ;) chociaz nie bede ukrywac ze Mika to srednio jamnika przypomina, mam za to do dodania dla Ciebie jeszcze jedna kandydatke na Twoja strone, ruda mała jamniczke jest teraz w DT w Puszczykowie koło Poznania, gdzie wysłac info i zdjecia, moge jakiegos maila? Co do kontaktow na Mike moze byc snuszkak@gmail.com, 509 565 343 deer_1987@o2.pl po za tym w grupie 4 mamy watek jamnisie i mixy co szukaja domow Quote
snuszak Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 wiem ze jest taki watek, zaraz tam sunia wrzuce, bo akurat diopiero przed chwila stworzylam jej watek, wiec w sumie mozesz poprostu skopiowac na swoja strone tamte zdjecia i info kontakt ten sam co do miki, chyba ze latwiej Ci bedzie jak wysle to an Twojego maila? Quote
taxelina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 snuszkak napisał(a):wiem ze jest taki watek, zaraz tam sunia wrzuce, bo akurat diopiero przed chwila stworzylam jej watek, wiec w sumie mozesz poprostu skopiowac na swoja strone tamte zdjecia i info kontakt ten sam co do miki, chyba ze latwiej Ci bedzie jak wysle to an Twojego maila? Juz kopiuje z watku ;) Quote
snuszak Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 dziękuję :p No a moja mikusia szuka domku, takiego na stale, co ja pokocha Quote
supergoga Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mamy domek dla Miki, na razie tymczasowy, w Niemczech, ale sprawdzony, bezpieczny. Z tych kontaktów - przez dziewczyny z Nadziei Dobermana - jechał już nasz dobek Demo, niedawno jechał Opal - mieliśmy 1 dzień na załatwienie formalności. Mika ma kilka dni czasu. To dla niej jedyna może szansa. Musi być gotowa na niedzielę i w niedzielę zawieziona do Gorzowa. Błagam - kto pomoże. Gdzie zabrać Mikę aby przechować do niedzieli po szczepieniu i chopowaniu. U mnie nie ma gdzie, mam Monę - to nie damy rady. Kto, za ewentualny zwrot za paliwo - pojedzie w niedziele z Mika do Gorzowa. Mam takie urwanie - właśnie wróciłam od weta z tymczasowiczka jedną. Taka szansa może się nie powtórzyć. Quote
snuszak Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ja moge ja w srode zabrac ze schronu, wykapac i przyjechac z nia pociagiem wieczorem lub popoludniem do Poznania bo i tak jade na uczelnie na 19 na egzamin, jakby mogla byc wtedy zaczipowana i zaszczepiona i zabralabym ja jakbym wracala z egzaminu do siebie, do niedzieli moze spokojnie siedziec, a w niedziele by ktos odebral... tylko kto? Quote
supergoga Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jutro się kontaktujemy tak jak sie umawiałyśmy. Może ktoś się włączy do pomocy. Quote
snuszak Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 wszytsko dogadane, tylko hmm jeszcze transport niedzielny z Puszczykowa do miejsca skad mika pojedzie do Niemiec, kto pomoze? Przypominam to jej jedyna szansa, ja nie mam samochodu i nie moge jechac, zreszta taki ze mnie kierowca ze strach sie bac.... Quote
supergoga Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To juz załatwione, my zawieziemy Mikę do Gorzowa. czekam tylko na potwierdzenie - kiedy ma tam być, bo gdyby wcześnie, to zabiorę Mike w sobotę wieczorem i przenocuje u nas - moja Larwa chyba oszaleje z furii, trudno. Quote
taxelina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dajcie znac jak zmieni sie na DT to zmienie na stronie: Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!! Quote
snuszak Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Mika do NIemiec nie pojedzie. Została adoptowana przez Pania z Mosiny. Mam nadzieje ze bedzie szczesliwa. Chociaz ja bylabym duzo spokojniejsza gdyby jednak pojechala ale coz jak bylam dzis rano w schronie Miki juz nie bylo. Quote
Wet-siostra Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Może dobrze trafi... Życzę Ci szczęścia,suńko! Quote
marta23t Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mikunia dużo szczęścia Ci życzę kochana Quote
snuszak Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 przez chwile watek byl omylnie usuniety ale juz jest :p Quote
Rene@Rabik Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Cieszę się Mika, że ci się udało wreszcie :multi: Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Niesamowite wieści :multi::multi::multi: Quote
marta23t Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 cały czas o niej myślę...szkoda, że nie można Pani odwiedzić i sprawdzić jak Mika się miewa?:shake: Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Moze mimo iz zostala wyadotpowana przez schornisko dodac ja do dzialu "w nowym domu" na stornie Jamniki i mixy szukaja domow ? Quote
Recommended Posts