Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy ;) chociaz nie bede ukrywac ze Mika to srednio jamnika przypomina,

mam za to do dodania dla Ciebie jeszcze jedna kandydatke na Twoja strone, ruda mała jamniczke jest teraz w DT w Puszczykowie koło Poznania, gdzie wysłac info i zdjecia, moge jakiegos maila?

Co do kontaktow na Mike moze byc snuszkak@gmail.com, 509 565 343

Posted

snuszkak napisał(a):
dziekujemy ;) chociaz nie bede ukrywac ze Mika to srednio jamnika przypomina,

mam za to do dodania dla Ciebie jeszcze jedna kandydatke na Twoja strone, ruda mała jamniczke jest teraz w DT w Puszczykowie koło Poznania, gdzie wysłac info i zdjecia, moge jakiegos maila?

Co do kontaktow na Mike moze byc snuszkak@gmail.com, 509 565 343

deer_1987@o2.pl

po za tym w grupie 4 mamy watek jamnisie i mixy co szukaja domow

Posted

wiem ze jest taki watek, zaraz tam sunia wrzuce, bo akurat diopiero przed chwila stworzylam jej watek, wiec w sumie mozesz poprostu skopiowac na swoja strone tamte zdjecia i info kontakt ten sam co do miki, chyba ze latwiej Ci bedzie jak wysle to an Twojego maila?

Posted

snuszkak napisał(a):
wiem ze jest taki watek, zaraz tam sunia wrzuce, bo akurat diopiero przed chwila stworzylam jej watek, wiec w sumie mozesz poprostu skopiowac na swoja strone tamte zdjecia i info kontakt ten sam co do miki, chyba ze latwiej Ci bedzie jak wysle to an Twojego maila?

Juz kopiuje z watku ;)

Posted

Mamy domek dla Miki, na razie tymczasowy, w Niemczech, ale sprawdzony, bezpieczny. Z tych kontaktów - przez dziewczyny z Nadziei Dobermana - jechał już nasz dobek Demo, niedawno jechał Opal - mieliśmy 1 dzień na załatwienie formalności.

Mika ma kilka dni czasu. To dla niej jedyna może szansa.
Musi być gotowa na niedzielę i w niedzielę zawieziona do Gorzowa.

Błagam - kto pomoże. Gdzie zabrać Mikę aby przechować do niedzieli po szczepieniu i chopowaniu.
U mnie nie ma gdzie, mam Monę - to nie damy rady.
Kto, za ewentualny zwrot za paliwo - pojedzie w niedziele z Mika do Gorzowa.

Mam takie urwanie - właśnie wróciłam od weta z tymczasowiczka jedną.
Taka szansa może się nie powtórzyć.

Posted

Ja moge ja w srode zabrac ze schronu, wykapac i przyjechac z nia pociagiem wieczorem lub popoludniem do Poznania bo i tak jade na uczelnie na 19 na egzamin, jakby mogla byc wtedy zaczipowana i zaszczepiona i zabralabym ja jakbym wracala z egzaminu do siebie, do niedzieli moze spokojnie siedziec, a w niedziele by ktos odebral... tylko kto?

Posted

wszytsko dogadane, tylko hmm jeszcze transport niedzielny z Puszczykowa do miejsca skad mika pojedzie do Niemiec, kto pomoze?

Przypominam to jej jedyna szansa, ja nie mam samochodu i nie moge jechac, zreszta taki ze mnie kierowca ze strach sie bac....

Posted

To juz załatwione, my zawieziemy Mikę do Gorzowa. czekam tylko na potwierdzenie - kiedy ma tam być, bo gdyby wcześnie, to zabiorę Mike w sobotę wieczorem i przenocuje u nas - moja Larwa chyba oszaleje z furii, trudno.

Posted

Mika do NIemiec nie pojedzie. Została adoptowana przez Pania z Mosiny. Mam nadzieje ze bedzie szczesliwa. Chociaz ja bylabym duzo spokojniejsza gdyby jednak pojechala ale coz jak bylam dzis rano w schronie Miki juz nie bylo.

• 4 weeks later...