snuszak Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 szkoda ze na razie z marnym skutkiem :roll: Quote
Rene@Rabik Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Mika tradycyjnie dzisiaj zabrała michę do budy :evil_lol: Ale za to w budzie będzie cieplutko miała, nawrzucałam słomy to się mogą zakopać z Mundkiem. Quote
Margolka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Systematyczne spacery, odpowiednie jedzonko zdziałają cuda i Mikula będzie nówka-sztuka:loveu: Quote
marta23t Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a ja lubię takie psie kwadraciki:lol: Quote
Rene@Rabik Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Milulina prezentuj swoje walory ;):evil_lol: Quote
snuszak Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 trzeba by naszej kochanaj jakas nowa sesje ladna zrobic zeby fotki byly na czasie :loveu: z tym ze teraz ciagle ladnego swiatla nie ma :shake: Quote
Rene@Rabik Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Oj nie narzekaj, grunt, żeby było jasno - a Mika będzie świecić własnym blaskiem ;) Quote
snuszak Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 To trzeba sie umowic kiedys an zdjeciowa sesje, wygospodarowac troszke na czasu na zwykle dzialania co zawsze trza zrobic ale i sesje pieknosci naszych schroniskowych zeby domki szybciej je zobaczyly :loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Najlepiej w sobotę do południa - dużo czasu, a i oświetlenie ciut lepsze ;) Quote
snuszak Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Mikula i Mundek zostały dzis odrobaczone :multi::multi: dostały jedzonko i glukoze do wody :) zostały tez oczywiscie wymiziane Quote
snuszak Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 ja moze tez, bo teraz musialam oddac (nie moj a i tak lezy u mnie wiekszosc czasu) ale jakby mi sie nie udalo na najblizsze spotkanie w schronisku to postaraj sie rowniez Margolka bede bardzo wdzieczna. A goga moze pozyczy co by fotki towarzystwu nowe zrobic? Mikula tak długo czekasz z mundkiem :shake: Quote
snuszak Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Eh co za pech i szczescie w jednym, pantwo ktorzy mieli adoptowac Fige ale do czego doszlo nie chcieli psa powyzej 5 lat ale juz staralam sie urabiac na Mike, tak powoli delikatnie, a tu trach, mieszkaja w Wirach i jadac do domu łeczyca znalezli przy drodze takiego sredniaka zaniedbanego szczegolow nie znam, jest u nich zero agresji, jesli sie nie znajda wlasciciele a na ta takiego co by sie tylko zgubil a nie zostal wyrzucony to nie wyglada ponoc, to pies zostaje u nich Całe szczescie ze trafil na nich ale domek byc moze sie zwinal nam sprzed nosa, ale psa uratowali, nei naszego ale psie zycie a to najwazniejsze :lol: Quote
Margolka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A rysowała się taka czarowna wizja domku dla Miki:razz: Quote
snuszak Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 no jest jeszcze ta jedna Pani, starsza co koty dokarmia i w mieszkaniu mieszka, ale sie nie odzywa a ja nei chce naciskac bo na siłe psa nikomu nei dam , ta osoba musi sama tego chciec, ale sytuacja moze byc naprawde goraca, Proszę niech ktoś ją pokocha, jej czas leci, DS bardzo potrzebne!!!! Quote
Rene@Rabik Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mika bardzo potrzebuje domu - prosimy o pomoc :modla::modla::modla: Quote
marta23t Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 wreszcie mi się wątek otworzył bo ostatnio tylko przez Mundka mogłam do Mikusi zaglądać....w górę mała...domek nadal na wczoraj dla obu psinek...zima już tuż tuż a w budzie ziiiimno:shake: Quote
supergoga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Wysłałam przed chwilą Mikę starszym Państwu, którzy zainteresowali się Kają. Ustaliłyśmy z Karolina, że Kaja się dla nich niezbyt nadaje, więc postanowiłam pokazać Mikulinę. Zobaczymy? Quote
snuszak Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 W takim razie ja bardzo mocno trzymam kciuki za mikule :loveu: musicie ja goga bardzo ladnie reklamowac, pies ideal do mieszkania ja tym poswiadcze Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Reklamowałam jak mogłam. Na razie cisza. MOże myslą, a może po prostu jak to czasem bywa - nawet nie odpowiedzą. Kto da domek super suni.. MIkuni. Quote
Recommended Posts