Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To trzeba sie umowic kiedys an zdjeciowa sesje, wygospodarowac troszke na czasu na zwykle dzialania co zawsze trza zrobic ale i sesje pieknosci naszych schroniskowych zeby domki szybciej je zobaczyly :loveu:

Posted

ja moze tez, bo teraz musialam oddac (nie moj a i tak lezy u mnie wiekszosc czasu) ale jakby mi sie nie udalo na najblizsze spotkanie w schronisku to postaraj sie rowniez Margolka bede bardzo wdzieczna. A goga moze pozyczy co by fotki towarzystwu nowe zrobic?

Mikula tak długo czekasz z mundkiem :shake:

Posted

Eh co za pech i szczescie w jednym, pantwo ktorzy mieli adoptowac Fige ale do czego doszlo nie chcieli psa powyzej 5 lat ale juz staralam sie urabiac na Mike, tak powoli delikatnie, a tu trach, mieszkaja w Wirach i jadac do domu łeczyca znalezli przy drodze takiego sredniaka zaniedbanego szczegolow nie znam, jest u nich zero agresji, jesli sie nie znajda wlasciciele a na ta takiego co by sie tylko zgubil a nie zostal wyrzucony to nie wyglada ponoc, to pies zostaje u nich

Całe szczescie ze trafil na nich ale domek byc moze sie zwinal nam sprzed nosa, ale psa uratowali, nei naszego ale psie zycie a to najwazniejsze :lol:

Posted

no jest jeszcze ta jedna Pani, starsza co koty dokarmia i w mieszkaniu mieszka, ale sie nie odzywa a ja nei chce naciskac bo na siłe psa nikomu nei dam , ta osoba musi sama tego chciec, ale sytuacja moze byc naprawde goraca,

Proszę niech ktoś ją pokocha, jej czas leci, DS bardzo potrzebne!!!!

Posted

wreszcie mi się wątek otworzył bo ostatnio tylko przez Mundka mogłam do Mikusi zaglądać....w górę mała...domek nadal na wczoraj dla obu psinek...zima już tuż tuż a w budzie ziiiimno:shake:

Posted

Wysłałam przed chwilą Mikę starszym Państwu, którzy zainteresowali się Kają. Ustaliłyśmy z Karolina, że Kaja się dla nich niezbyt nadaje, więc postanowiłam pokazać Mikulinę. Zobaczymy?