Rene@Rabik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dziękujemy ślicznie za ogłoszonka:loveu: Mika dostała wczoraj pyszne jedzonko i az mlaskała z zachwytu, a że garnek z ryżem, mięsem i marchewką był za ciężki to tym razem nie wzięła na wynos (do budy) tylko spożywała na miejscu :evil_lol::diabloti: Quote
snuszak Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 ja rowniez dziekuje za ogloszonka dla Miki :p jak milo ze ktos ma Mike w podpisie :loveu::loveu: a ja reszty do podpisy nie moge wstawic bo matoł jestem i nie wiem jak do konca bo cos mi wtedy nie dziala, moze ktos mi powiedziec jak? Quote
snuszak Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 a i wiem ze Mika zainteresowala sie jedna pani z puszczykowa co koty dokarmia bo jej stary kundelek juz za TM :-( pani tylko nie wiem czy jest juz gotowa na nowego pieska ale Mika mialaby dobrze - mieszkanie w domku, opieka weterynaryjna, spacerki, taka towarzyszka zycia Mika dla sterszej kobiecinki :loveu::loveu: Quote
Margolka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Trzymamy kciuki za powodzenie Miki:multi: Sunia zasługuje na dobry dom:loveu: Quote
snuszak Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 dziś mika byla na mini spacerku, szalala ze hoho miala duzo siły i chociaz pewnie przez tusze lapie szybko zadyszke to dalej gna na smyczy ile sil :loveu::loveu: Quote
Margolka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Cioteczka, nie dość, że korumpowała parówą Mundzia, to jeszcze trenowała Mikule:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
snuszak Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 szczerze to chyba Mika mnie trenowala chociaz taka mala bestia to energii ma duzo :loveu::loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='snuszkak']szczerze to chyba Mika mnie trenowala chociaz taka mala bestia to energii ma duzo :loveu::loveu:[/quote] A co myślałaś, że ona taka cicha i spokojna ? Mika to wilk w owczej skórze :eviltong::evil_lol: Quote
snuszak Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 jak to juz rozmawialysmy do czego by przypasowac to ja mowie ze to rotek :diabloti::diabloti: moze na rotki by ja wyslac :evil_lol::evil_lol: Quote
Margolka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Powinna mieć szalone wzięcie jako miniatura rotusiowa:D:D:D Cioteczko Izabelo124 dziękujemy :Rose::Rose::Rose:, prosimy o więcej :loveu: i zapraszamy na nasze pozostałe wątki:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 :turn-l:Mika - postrach Puszczykowa :evil_lol: Mała, przyjazna suczka - opiekuńcza dla towarzysza z "celi" - Mundzia.:lol: Quote
snuszak Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Pomozcie wyciagnac mundzia i mike z celi :placz: one juz tak długo siedza i prosza o domek kazdego dnia, niestety sa takie zwykle, nie szczeniaki i nikt ich nie widzi :placz: Quote
Rene@Rabik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 snuszkak napisał(a):Pomozcie wyciagnac mundzia i mike z celi :placz: one juz tak długo siedza i prosza o domek kazdego dnia, niestety sa takie zwykle, nie szczeniaki i nikt ich nie widzi :placz: Biedne są, nikt się nimi nie interesuje, nikt im nie chce pomóc, same zostały w tej "mordowni", na tych pomyjach..... Ja mam cały czas nadzieję, ze uda nam sie je wyciągnąć - chociaz na DT Quote
snuszak Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Ja tez mam taka nadzieje ale jak widac nie ma szczecia nasza Mika z Mundkiem :-( Quote
Rene@Rabik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Uda sie Kasia, zobaczysz dla nich tez słoneczko zaswieci :razz: Quote
Margolka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mikula, załapiesz się z pewnością na parówkę:evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Mika, sunia w kwiecie wieku, z bagażem w postaci Mundka poszukuje swojego lokum do końca zycia.:p Quote
snuszak Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 I to nie byle jakiego lokum :evil_lol: poslanko, spacerki, dobre jedzonko bo dieta by sie przydala teraz :loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wystarczy specjalna karma i ruch, którego teraz nie ma. Quote
snuszak Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Nawet mysle ze nawet jakies mega super karmy odchudzajacej by nie trzeba, tylko jedzionko 2 razy dziennie w miejszych porcjach i nie ten syf i oczywiscie bieganko :lol: Quote
Rene@Rabik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Wystarczy faktycznie cześciej ale w małych porcjach jedzenie i spacery, trochę zabawy za jakimś patykiem albo piłeczką. Quote
snuszak Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Wystarczy faktycznie cześciej ale w małych porcjach jedzenie i spacery, trochę zabawy za jakimś patykiem albo piłeczką. i Mika bylaby w raju :loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 I takiego raju dla niej szukmy:lol: Quote
Recommended Posts