snuszak Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Mikus hoopsaj bo juz bardzo dlugo czekasz! Quote
Margolka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Trzeba maludę jakoś inaczej zareklamować. Przecież ona jest idealnym psiutkiem do każdego domku:loveu: Quote
snuszak Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 no tak tylko ja nie bardzo mam pomysl na dobra reklame i gdzie ja umiescic, jedyna opcja o ktorej myslalam ze moze gazetka puszczykowska zeby napisac tam ktrotki artykul i podac namiary na fundacje dla chetnych do adopcji Quote
Wet-siostra Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Miko,Miko...Idzie zima,a ty nadal w schronisku...:-( Quote
snuszak Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 nom tylko o to chodzi aby chetni ktorzy chcca mike zglaszali sie do fundacji a nie do schronu bo wtedy nie bedziemy mieli konktoli dio kogo mala idzie ale moge sie dowiedziec czy mozna by zamiescic artykuł :razz: Quote
Margolka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 snuszkak napisał(a):nom tylko o to chodzi aby chetni ktorzy chcca mike zglaszali sie do fundacji a nie do schronu bo wtedy nie bedziemy mieli konktoli dio kogo mala idzie ale moge sie dowiedziec czy mozna by zamiescic artykuł :razz: To trzeba będzie podać namiary na fundację a nie na schron... Quote
snuszak Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 nom ;) i jakies ladne zdjecie Mikuli zapodac Quote
Margolka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Na wątku są takie dwa ładne zdjecia, wszędzie je wrzucam, bo Mika wyglada tam słodko. Dzisiaj w schronie była Renata, to pewnie przekaże Ci nowe wieści... Quote
snuszak Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 pewnie widze nie beda kolorowe po tych Twoich kropkach :shake: Quote
Margolka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mikunia idealnie nada się dla osoby szukającej spokojnego, miziastego pieska. Nie pogardzi kolankami, a z pewnością pobyt w łóżeczku państwa też sprawi jej frajdę:loveu::loveu::loveu: Quote
Margolka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kto pokocha przylepną Mikusię?:razz: Swojemu człowiekowi odda całą siebie z przyległościami:loveu: Quote
Margolka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mikula, zdaje się, że mamy cię z cioteczką snuszkak na wyłączność:evil_lol::mad::mad::mad: Quote
snuszak Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 no na to wyglada, sama elita kibicuje Mikuli, moze trafi Mika na elitarnego nowego pana czy tez pania :cool3: Quote
snuszak Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 mikula mikula zimno sie robi wiec mykaj do domku! Quote
snuszak Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 dostalam wiadomosc od pani redaktor ze mozna umiescic artykul, teraz cos trza o mice napisac! ale ja pomyslu nie mam, zreszta dziewczyny piszcie co moge podac jakie namiary itp Quote
Margolka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 snuszkak napisał(a):dostalam wiadomosc od pani redaktor ze mozna umiescic artykul, teraz cos trza o mice napisac! ale ja pomyslu nie mam, zreszta dziewczyny piszcie co moge podac jakie namiary itp Kasia, jeśli chcesz, to mogę coś spłodzić. Powiedz tylko, ile tego ma być objętościowo... Quote
Margolka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Mikula też dzisiaj zaliczyła mizianko:evil_lol:. To jest pies pozbawiony zupełnie agresji wobec człowieka. Brałam ją na ręce, a ona ufnie się opierała na moim ramieniu. Potrafi powarczeć na swojego wspóltowarzysza niedoli Mundzia. Wynika to jednak z jej przykrych doświadczeń, kiedy głodowała. Stara się zjeść wszystko, jakby na zapas i przez to nabrała troszkę rubensowskich kształtów. Wystarczy jednak dobrze zbilansowana dieta i dziewczyna dojdzie do siebie. To naprawdę urocza, spokojna psina. Z chęcią pomaszeruje na spacerek ze swoim człowiekiem.:loveu: Quote
snuszak Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Margolka jasne ze mozesz cos splodzic :lol: byloby super, długosc tekstu nie zostala okreslona ale mamy umiescic najwazniejsze info, mysle zeby tez napisac jakies zdanie jaka fundacja jestesmy itp Quote
Margolka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Może dałoby się po kolei umieścić tam pozostałe psiutki? Mikula, jutro będzie znowu mizianko:multi: Quote
snuszak Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 nom zobaczymy jak z mika wyjdzie ale jestem dobrej mysli bo innych pomyslow juz nie mam :razz: ale bedzie si a wtedy droga otwarta do sdalszej wspolpracy to jak bedziesz plodzic? jak mizianko, jedziecie jutro do schronu? Quote
supergoga Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jutro jedziemy, ale tak po 17.00 będziemy. Tylko po szczeniaka i parę fotek Pokerowi zrobić. Bo czeka nas znów wet z małym i z kotką z DT. A wet do 19.00. Quote
snuszak Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 eh kobita chyba robi sie jeszcze "szersza" moze artykul cos da Quote
Recommended Posts