Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak tylko ja nie bardzo mam pomysl na dobra reklame i gdzie ja umiescic, jedyna opcja o ktorej myslalam ze moze gazetka puszczykowska zeby napisac tam ktrotki artykul i podac namiary na fundacje dla chetnych do adopcji

Posted

nom tylko o to chodzi aby chetni ktorzy chcca mike zglaszali sie do fundacji a nie do schronu bo wtedy nie bedziemy mieli konktoli dio kogo mala idzie ale moge sie dowiedziec czy mozna by zamiescic artykuł :razz:

Posted

snuszkak napisał(a):
nom tylko o to chodzi aby chetni ktorzy chcca mike zglaszali sie do fundacji a nie do schronu bo wtedy nie bedziemy mieli konktoli dio kogo mala idzie ale moge sie dowiedziec czy mozna by zamiescic artykuł :razz:

To trzeba będzie podać namiary na fundację a nie na schron...

Posted

Mikunia idealnie nada się dla osoby szukającej spokojnego, miziastego pieska. Nie pogardzi kolankami, a z pewnością pobyt w łóżeczku państwa też sprawi jej frajdę:loveu::loveu::loveu:

Posted

dostalam wiadomosc od pani redaktor ze mozna umiescic artykul, teraz cos trza o mice napisac! ale ja pomyslu nie mam, zreszta dziewczyny piszcie co moge podac jakie namiary itp

Posted

snuszkak napisał(a):
dostalam wiadomosc od pani redaktor ze mozna umiescic artykul, teraz cos trza o mice napisac! ale ja pomyslu nie mam, zreszta dziewczyny piszcie co moge podac jakie namiary itp

Kasia, jeśli chcesz, to mogę coś spłodzić. Powiedz tylko, ile tego ma być objętościowo...

Posted

Mikula też dzisiaj zaliczyła mizianko:evil_lol:. To jest pies pozbawiony zupełnie agresji wobec człowieka. Brałam ją na ręce, a ona ufnie się opierała na moim ramieniu.

Potrafi powarczeć na swojego wspóltowarzysza niedoli Mundzia. Wynika to jednak z jej przykrych doświadczeń, kiedy głodowała. Stara się zjeść wszystko, jakby na zapas i przez to nabrała troszkę rubensowskich kształtów. Wystarczy jednak dobrze zbilansowana dieta i dziewczyna dojdzie do siebie. To naprawdę urocza, spokojna psina. Z chęcią pomaszeruje na spacerek ze swoim człowiekiem.:loveu:

Posted

Margolka jasne ze mozesz cos splodzic :lol: byloby super, długosc tekstu nie zostala okreslona ale mamy umiescic najwazniejsze info, mysle zeby tez napisac jakies zdanie jaka fundacja jestesmy itp

Posted

nom zobaczymy jak z mika wyjdzie ale jestem dobrej mysli bo innych pomyslow juz nie mam :razz: ale bedzie si a wtedy droga otwarta do sdalszej wspolpracy

to jak bedziesz plodzic?
jak mizianko, jedziecie jutro do schronu?