supergoga Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ostatnio wysłałam 3 psiaki, ale p. z Echa nie odpisał, może ma urlop. Napisze jeszcze raz, czy jest? Quote
Monika D. Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Na górę panienko,pokaż jaka jesteś śliczna. Quote
Wet-siostra Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Miałam kiedyś suczkę,Mika... [*]Wyglądem też przypominała Waszą...tylko była wyższa...Szkoda,że mieszkam tak daleko,bo mam miejsce (DT)...Ale-jak znam życie-transport to duuuuuuuuuuży problem,zwłaszcza na długie trasy...Ale-będę podnosić!:loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Mika fika Mika bryka i na pierwszą stronę zmyka Quote
Monika D. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mikusia wygląda zupełnie jak moja Avi,tylko ma krótsze nóżki;) Quote
supergoga Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Wet - siostra, rzeczywiście szkoda, bo Mika taka biedna w tym schronie. Dobrze tylko że siedzi z kumplami (rodzinką) bo nie czuje się taka zupełnie samotna. Quote
Wet-siostra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Zabieram Mikunię na wirtualny spacer po Przemyślu...:loveu: Nie raz już na dogo żałowałam,że mieszkam tak daleko...Może uda się wziąść na DT psiaki z Krzyczek,ale to też daleko...:oops:A tam jest tragedia...:-( Quote
snuszak Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 tragedia jak wszedzie :shake: Mikula moja kochana na pierwsza Quote
Wet-siostra Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 W Krzyczkach podobno mordują psy...do końca czerwca chcą wszystkie powyciągać...Mają mało czasu.... Ale tu jest wątek Miki. Mikuniu-idziemy nad San...:loveu: Quote
snuszak Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 niestety same nasze podoszenie chyba nic nie da, nikt na dogo nie interesuje sie Mika jako pieskiem do zabrania ze schronu Quote
Wet-siostra Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A ogłoszenia???Ja nie potrafię...Ale może jakaś bardziej doświadczona dogomaniaczka by umiała?Wiem,że jest allegro,alegratka...Czy Mikunia ma jakieś ogłoszenia?Może kącik adopcyjny w czasopiśmie "Mój Pies"... Nie wiem,co jeszcze podpowiedzieć... Quote
snuszak Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Mika ma allegro, allegratke itp. na 1 stronie jest spis wszystkiego gdzie Mika ma lub miała ogłoszenia Quote
Monika D. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Kurcze mi się wydaje,że jednak łatwiej jest z adopcją kotów:roll:,ale ja mam cały czas nadzieję,że Mika w końcu znajdzie się w swoim domku. Quote
snuszak Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Kiedys zapewne sie znajdzie, kwestia czasu ale schronisko to nie jest dobre miejsce aby czekac na dom Quote
snuszak Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Ja nie wiem psiaki jakos domki znajduja a Mika z reszta swietej trojcy dalej siedzi :shake: jakos ich ruszyc nie idzie Quote
supergoga Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mikunia, jak i inne psiaki (wszystkie) zostały dzisiaj przez nas odrobaczone i odpchlone. Dziekuje Margolce, Rene&Rabik i Opal za pomoc. Jesteście kochane. Było piekło, był żar - a wody zero. Miałyśmy co robić. Dostałyśmy swoja drogą nieźle w kość. Ale co tam, ważne, że robota zrobiona. Później wstawię fotki. Mika i Maniuś były na małym spacerku. Dla innych nie wystarczyło czasu tym bardziej, że Rene, zamknięta z kojcu przez pół godziny zdobywała zaufanie Mundka - kudłatka który dzieli kojec z Miką i Maniusiem. Przerażony, z pewnością bity psiak - śliczny, podobny do Joo. Gdyby było bliżej, myślę, że by sie dogadali. Już dał się głaskać, zobaczył, że nie boli. Aż nie wierzył. A Mika kochana jak zawsze. Quote
Recommended Posts