Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam kiedyś suczkę,Mika...
[*]Wyglądem też przypominała Waszą...tylko była wyższa...Szkoda,że mieszkam tak daleko,bo mam miejsce (DT)...Ale-jak znam życie-transport to duuuuuuuuuuży problem,zwłaszcza na długie trasy...Ale-będę podnosić!:loveu:

Posted

Zabieram Mikunię na wirtualny spacer po Przemyślu...:loveu:
Nie raz już na dogo żałowałam,że mieszkam tak daleko...Może uda się wziąść na DT psiaki z Krzyczek,ale to też daleko...:oops:A tam jest tragedia...:-(

Posted

A ogłoszenia???Ja nie potrafię...Ale może jakaś bardziej doświadczona dogomaniaczka by umiała?Wiem,że jest allegro,alegratka...Czy Mikunia ma jakieś ogłoszenia?Może kącik adopcyjny w czasopiśmie "Mój Pies"...
Nie wiem,co jeszcze podpowiedzieć...

Posted

Mikunia, jak i inne psiaki (wszystkie) zostały dzisiaj przez nas odrobaczone i odpchlone.
Dziekuje Margolce, Rene&Rabik i Opal za pomoc. Jesteście kochane.
Było piekło, był żar - a wody zero. Miałyśmy co robić.
Dostałyśmy swoja drogą nieźle w kość. Ale co tam, ważne, że robota zrobiona. Później wstawię fotki.
Mika i Maniuś były na małym spacerku. Dla innych nie wystarczyło czasu tym bardziej, że Rene, zamknięta z kojcu przez pół godziny zdobywała zaufanie Mundka - kudłatka który dzieli kojec z Miką i Maniusiem. Przerażony, z pewnością bity psiak - śliczny, podobny do Joo.
Gdyby było bliżej, myślę, że by sie dogadali. Już dał się głaskać, zobaczył, że nie boli. Aż nie wierzył.

A Mika kochana jak zawsze.