Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Już późny wieczór, pora na drzemkę :loveu: Od lewej- (to wielkie,grube i bure) to suczka mojego chłopaka- Gera(6l), adoptowana ze Schroniska.Właściciele porzucili ją.Rozwodzili się i chyba nie chcieli mieć przy sobie niczego, co przypominałoby ich wspólną przyszłość :-(.To bardzo przykre, że zwierzęta pokotują za ten niepojęty ludzki egoizm, snobizm, głupotę i brak wrażliwości. Dalej - Karmel(14l)z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109824 , małe bure z tyłu (którego prawie nie widać) to Sue(10l), ocalona od uśpienia w Schronisku (już w nowym domu)i wreszcie mój skarbuś, adoptowany rok temu ze Schroniska jako 2 m-czne szczenię.Gustawek :loveu: Quote
Koperek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 A Pałek i Aksica to gdzie?? Bo przecież wespół to dopiero jest pełna banda! :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Pałek, Aksa i Piku mieszkają w drugim pokoju - z Ulv i u mnie raczej nie bywają.Może to i dobrze, bo już w ogóle nie byłoby się gdzie ruszać :evil_lol: Po niedługim czasie do ekipy na łożu dołączył Jacuś.. kot w 100% do adopcji.Może ktoś zechce pięknego kotecka? :razz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Jezusie, jaki ten mój pies piękny jest :loveu::eviltong: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Proszę Państwa, oto Glutozaurus I !!!! Quote
Korenia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Glutozaurus the best :D:D Po co mu 2 obroże :P ? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Ta jedna jest w charakterze ozdoby z husteczką + adresówką, ale jest za luźna i z niej wychodzi, więc ma drugą - na której z kolei jest prowadzony :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Do licha prze to smród.. aż się wzruszyłam.. moje małe gówienko :placz:foto już na pulpicie.Dziękuję Koreniu !! :loveu: Quote
kajira Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czytalam watek- Drugi pies w domu i tam przeczytalam ze macie 7 piesiaczkow,i musze przyznac ze jest Super ta wasza ekipa:loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 pewnie:loveu: nasza tymczasowiczka Maja: (trafila do nas po ciezkim pogryzieniu w schonie) 1:wdala sie martwica II:Maja sie goi III:Po przeszczepie skory i dzis: watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maja-zostala-dramatycznie-pogryziona-potrzebne-wsparcie-finansowe-57876/ Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 GUTI!!! (z tylu jego dzielo -cos, co kiedys koldra bylo..:roll:) nowa tymczasowiczka, Didunia, szczeniaczek uratowany od uspienia: Dida i Glut: Quote
Korenia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Co Ty za starocie wrzucasz ? :mad: Z Kobim Biankowym to podpisałaś, ale już z Amy Koreniową to nie :mad: Oj grabisz sobie, grabisz :evil_lol: http://cooldog.pl/files/pol/galleries/gustaw/gustaw-i-przyjaciele/medium/4147.jpg Wywołałam sobie ostatnio to zdjecie ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 piękne jest ;)coś image shack nie dziala, jak sie uruchomi, to wrzuce wiecej zdjec z wakacji ;) Quote
Recommended Posts