soti Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Chciałabym zacząć porządnie ćwiczyć z moim psem aby ładnie się prezentował na wystawe (a na razie nie idzie nam z tym zbyt dobrze,zwłaszcza jeśli chodzi o bieganie po ringu). Do tego potrzebny jest ring i inne owczarki z właścicielami, a niestety w mojej okolicy nie znam nikogo takiego, a do hodowcy mam daleko. Pomyślałam sobie, że może na tym forum są ludzie podobni do mnie. Może wszyscy razem spotkamy się i będziemy cwiczyć? Quote
marmara_19 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 cos takiego to w przyszowicach chyba robia.. askad. mal. na owczarku pl-zagadaj.. Quote
soti Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Ok - dzieki - sprawdzę... A na dolnośląskiej poszło nam na pewno lepiej niz ostatnio. Co prawda 4 miejsce (na 4), ale za to tym razem ocena wybitnie obiecujący no i dostaliśmy nasz pierwszy puchar :D no,...właściwie puchareczek, ale nie wątpię, że każdy następny będzie coraz większy :) Quote
dorplant Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 soti jak mozesz to zglos sie do askad ,nie zaczynaj amatorsko .tam napewno jest wiecej psow na ring . nie wiem czy jeszcze bylas i widzialas ile bylo biegania z Baru w kl mlodziezy (a Barus ma czym biegac:loveu: ) i ile ja sie nabiegalam najpierw wokol ringu ( wolajac Baru)a potem w ringu z Vatem ;) ps i trzymaj "chudo" swojego psiaka :cool3: Quote
soti Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Mam jeszcze jedną prośbę - czy ktoś z was ma może adres mailowy, lub mógłby poprosić w moim imieniu o adres ASKAD? Ja od kilku dni próbuje się tam zarejestrować na owczarkowe forum i wciąż mi się nie udaje... Quote
mch Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jej stronka www.tensor.ipnet.pl , tam na pewno jest kontakt email podany Quote
lisica Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 soti napisał(a):Mam jeszcze jedną prośbę - czy ktoś z was ma może adres mailowy, lub mógłby poprosić w moim imieniu o adres ASKAD? Ja od kilku dni próbuje się tam zarejestrować na owczarkowe forum i wciąż mi się nie udaje... soti masz ci linka do Tensorów:lol:,tam jest wsio http://www.tensor.ipnet.pl/ Quote
Recommended Posts