Guest Reyes Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Teraz to wypatrzyłam, pisząc list : I.2.)Zgłoszenia, które należy przesłać w terminie i wyłącznie drogą podaną przez organizatora (poczta, fax, e-mail), powinny zawierać następujące dane: imię i nazwisko prezentera, jego datę urodzenia, adres zamieszkania, oddział ZKwP do którego należy on sam lub jeden z jego rodziców/opiekunów, rasę, nazwę i przydomek psa z którym młody prezenter będzie występował. Uczestnik, który nie jest członkiem Związku Kynologicznego w Polsce musi przedstawić pisemną zgodę rodzica lub prawnego opiekuna na udział w konkursie. Kiedy to się zmieniło O-o Paula&Goofi - możesz spokojnie startować... Quote
Paula&Goofi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Fajnie tylko mam pytanko : Tą zgodę to ze zgłoszeniem wysłać??? Quote
Zuza i Noddy Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nie wszystkie oddziały wymagają zgody, np kiedy jedzie sie na wystawę z rodzicem. Quote
Guest Reyes Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Paula&Goofi napisał(a):Fajnie tylko mam pytanko : Tą zgodę to ze zgłoszeniem wysłać??? Zgłoszenie po prostu niech podpiszą a zgodę weź na wszelki wypadek na konkurs Quote
Paula&Goofi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Czyli w zgłoszeniu tylko Imię i Nazwisko rodzica (bo wysyłam przez neta) i nie podać oddziału w którym jest rodzic, a zgodę wziąć ze sobą na wystawę? Quote
Guest Reyes Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Paula&Goofi napisał(a):Czyli w zgłoszeniu tylko Imię i Nazwisko rodzica (bo wysyłam przez neta) i nie podać oddziału w którym jest rodzic, a zgodę wziąć ze sobą na wystawę? Najwyraźniej Quote
Paula&Goofi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dziękuje :* Jestem wdzięczna. Mam nadzieje, że wystartuje :D Quote
Recommended Posts