luka1 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Kaja wytrzymaj jeszcze troche - znajdzie sie ktoś dzielny Quote
luka1 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 wczoraj POGŁASKAŁAM Kaję :eviltong:. Co prawda najpierw zeżarła 1/2kg szynki (nawet zastanawiałam sie czy dzieciom nie zanieść) i jak sie zorientowała że ją dotykam nie wiedziała czy ma gryżć szynkę czy mnie. Ale uszłam z życiem i rączki mam całe. A futerko ma takie mięciutkie... Quote
luka1 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 o,o ciotki zapominaja pomaleńku o słodkiej PIRANII? Quote
luka1 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Ziutka napisał(a):Jesteśmy...jesteśmy :cool3: No jest was dwuch - ty i twój brzuch :lol: Quote
Ziutka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 luka1 napisał(a):No jest was dwuch - ty i twój brzuch :lol: Noo...a brzucho mam...przytyło mnie się z lekka :placz: 6 kilo :crazyeye: :flaming::help1: Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jeja !! A my mamy taką maciupeńką suńcię - Bulcię - niestety nie umiem wstawic zdjęcia - która też była taka - na dzień dobry - użarła mnie w rękę i to mocno - teraz gryzie tylko obcych Hi Hi - poza "swoimi" nienawidzi ludzkiej rasy - a mamy ją juz 6 lat . Ale swoje stado uwielbia. Mój TZ świata poza nia nie widzi i nawet do pracy zabiera czasem. Żeby się ktos zjawił, kto te piranijkowe złosci wytrzyma buuuuuu Quote
Ziutka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Talcott']Jeja !! A my mamy taką maciupeńką suńcię - Bulcię - niestety nie umiem wstawic zdjęcia To ja poproszę fotkę na mojego maila : ziuta-23@o2.pl Quote
luka1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Ziutka napisał(a):Noo...a brzucho mam...przytyło mnie się z lekka :placz: 6 kilo :crazyeye: :flaming::help1: No tom sie usmiała:megagrin::megagrin::megagrin::haha::haha: Quote
Ziutka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Doszły zdjęcia :loveu: Piękna ta Twoja Bulcia :loveu: Pokazałabym ja tutaj na wątku cioteczkom ale musimy poczekać na naszą Panią Prezes Lukę czy mi pozwoli wstawić tutaj z jedną foteczkę Bulci :cool3: Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Może.... Bulcia jest przede wszystkim TZ-a ale mnie tez kocha - nie zapomniała jak to sobie powolutku wychodziłysmy z traumy. Quote
luka1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Ziutka napisał(a):Doszły zdjęcia :loveu: Piękna ta Twoja Bulcia :loveu: Pokazałabym ja tutaj na wątku cioteczkom ale musimy poczekać na naszą Panią Prezes Lukę czy mi pozwoli wstawić tutaj z jedną foteczkę Bulci :cool3: Pozwalam łaskawie Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
luka1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 dla tych kórych jeszcze nie molestowała o pomoc w szukaniu domu - mój nowy watek suni która bardzo potrzebuje domu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117745 Quote
Ziutka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 luka1 napisał(a):Pozwalam łaskawie No to wstawię...ale najpierw śmigam ogarnąć z lekka chatę :diabloti: Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Ziutka napisał(a):No to wstawię...ale najpierw śmigam ogarnąć z lekka chatę :diabloti: No juz ogarnęłaś tę chatę - co to świeta idą że tak sprzatasz? :diabloti: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pająki ją za szafę zaciągnęły Hi Hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 a po co - nawet maleńki pajączek nie miałby co pochrupać :evil_lol: Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 coś ty, nawet kosteczki mikrutkie, a ciałka tyciuteńko - szkoda zachodu bo by sie broniła jak lew. Quote
Recommended Posts