Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamnik Sznurek, teraz nazywa się Toffi jest już w nowym domku z ogrodem w ładnej okolicy przy puszczy kampinoskiej. Przygarnęło go bardzo miłe małżeństwo. Będzie miał do towarzystwa sunie mieszańca jamnika. bardzo mu się tam spodobało, tylko mi było przykro jak piszczał kiedy odjeżdżałem.

Sympatyczny jamnik zabrany od " dobrej kobiety" jak go wiozła na Paluch. Nic bliższego o nim nie wiem tylko tyle że już go nie chcieli. Piesek na pewno nie ma jeszcze roku. Dziś przez noc będzie u mnie ale Romek nie bardzo go polubił i boje się że mu coś zrobi, bo warczy na niego. Bardzo pilnie potrzebny DT a jeszcze lepiej DS. U mnie niestety nie może zostać. Piesek wygląda na rasowego. Prawdopodobnie był bity,jak na niego krzyknąć to wywala się na grzbiet i popuszcza ze strachu.

Próbuje zaprzyjaźnić się z Romkiem ale Romek na niego warczy

Posted

Niestety nic więcej nie wiadomo, znajoma zabrała go od właścicielki która wiozła go autobusem na Paluch, znudził się widocznie:mad:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ile może u ciebie zostać? Mam ewentualnie chętną osobę, mieszka obok Kampinosu, ale jest długi weekend i nie wiem czy mi się uda złapać.

W zasadzie tylko do jutra ale jak będzie spokój to może dłużej, boję się żeby mój Romek go nie pogryzł

Posted

To dobrze, właśnie wróciłem ze spaceru. Piesek się słucha, ładnie chodzi na smyczy i nawet zapamietał gdzie teraz będzie nocował bo jak załatwił już wszystkie swoje sprawy to ciągnął do domu tak jak do swojego.

Posted

Sznurek jak na arystokratę przystało nie lubi deszczowej pogody, dziś rano szybciutko zrobił co musiał i biegiem do domu. Musi być jeszcze bardzo młody bo siusia jak suczka ale jak na takiego malucha jest bardzo posłuszny. Pcha się żeby go wziąć na kolana i pomiziać. Mam w domu trzy swoje pieski i one są zazdrosne o pieszczoty tak że o kolankach nie mam mowy. Romek dziś bawił się z suczką z cieczką (Romek jest kastratem). Sznurek wywąchał cieczkę i molestuje Romka. Romek go pędzi, może być nieciekawie jak się wnerwi na malucha
.Na razie reaguje jak na niego krzyknę, ale...

Posted

qeram napisał(a):
Sznurek jak na arystokratę przystało nie lubi deszczowej pogody, dziś rano szybciutko zrobił co musiał i biegiem do domu. Musi być jeszcze bardzo młody bo siusia jak suczka ale jak na takiego malucha jest bardzo posłuszny. Pcha się żeby go wziąć na kolana i pomiziać. Mam w domu trzy swoje pieski i one są zazdrosne o pieszczoty tak że o kolankach nie mam mowy. Romek dziś bawił się z suczką z cieczką (Romek jest kastratem). Sznurek wywąchał cieczkę i molestuje Romka. Romek go pędzi, może być nieciekawie jak się wnerwi na malucha
.Na razie reaguje jak na niego krzyknę, ale...

Powiadomiłam już panią chetną na jamnisia. Może dzisiaj jednak odbierze maila. Bardzo jej zależało rozmawiałam z nią parokrotnie. Pani juz miała jamniki (ostatni umarł chyba w wieku 13 lat)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Powiadomiłam już panią chetną na jamnisia. Może dzisiaj jednak odbierze maila. Bardzo jej zależało rozmawiałam z nią parokrotnie. Pani juz miała jamniki (ostatni umarł chyba w wieku 13 lat)

To trzymam kciuki, boje się zostawić je wszystkie razem same w domu żeby Romek nie zjadł Sznurka. A wychodzić z domu muszę. Próbowałem jamniora zamykać w pokoju ale robi taki raban i rozpacza że postawi na nogi cały blok, a i Romek bez problemu otwiera sobie drzwi.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Pani sie odezwala daj jakiś swój telefon to zadzwonię zaraz może odebrać nawet dzisiaj. Możesz na priv.

wysłałem na priv nr telefonu:lol:

Posted

qeram napisał(a):
Sznurek jedzie jutro do nowego domku koło puszczy kampinowskiej, dziękuje wszystkim za zainteresowanie i pomoc :lol:

Uwielbiam takie zakończenia :loveu: