Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śrubka się nauczyła błyskawicznie, aż byłam zdziwiona. 2-3 dni po przyjeździe miała jeszcze nieliczne wpadki, a od tego czasu ani raz, jak chce iść na spacer to piszczy i zachęca nas.

Posted

[LEFT]Sara jedzie do nowego domu:multi:
Pani z Katowic okazała się zdecydowana,jej rodzinie również Sara się spodobała.
Są tylko pewne problemy z transportem,pani nie mac samochodu,próbuje namówić kogoś żeby ją przywiózł ale wiadomo jest sezon urlopowy i wiele osób wyjechało.
Pani chciała przyjechać pociągiem ale do nas się po prostu nie da dotrzeć żadną komunikacją. Chyba,ze od dworca w Kłomnicach ktoś ma ochotę przespacerować się ok 5 km dwie wsie dalej. Ale nie polecam:evil_lol:
Właśnie rozmawiałam z kierownikiem i jeśli mnie nie uda się pojechać w tym tyg (w piątek) do schroniska to być może,jeśli oni będą jechali do Częstochowy (czasem jeździmy przez Częstochowę na interwencje) mi Sarę podrzucą. Poczeka u mnie do soboty. W sobotę pani przyjedzie po nią pociągiem jeśli nie uda jej się nic zorganizować. Ja Sarę na dworzec odwiozę (mam z 10 min do dworca).
Myślę,że jakoś uda się to wszystko zorganizować!

Pani bardzo mi się podoba,wypytała się o wszystko. Poopowiadała mi trochę o sobie i o warunkach w jakich Sara zamieszka. O sterylizację nawet nie musiałam pytać bo pani sama zaczęła ten temat. Sara jak tylko się u niej zaaklimatyzuje zostanie wysterylizowana.
[/LEFT]

Posted

Właśnie na taką wiadomość czekałam!!!!!:multi::multi::multi:

Ale dobra, będziemy się cieszyć, jak już będzie w domu.

Pani znalazła Ją na allegro?

Posted

No Saruniu - mam nadzieję, że niedługo zaczniesz się pakować.
Obiecałam Śrubce, że znajdziemy Jej mamusi Dom - i muszę dotrzymać słowa :)

Posted

truskawa144-przepraszam ,ale pragnelabym wiedziec pare informacji o rodzine do ktorej ma pojechac Sahra.Gdyz Pani sie Ciebiie wypytywala ,a mysle ze i Ty wypytywalas sie wiecej.Moze podczas kontroli dowiesz sie i zobaczysz na zywo rodzine ,i gdzie bedzie mieszkala mamuska .?

Posted

[LEFT]Sara w sobotę pojedzie do nowego domu,na 99%. Pani załatwiła transport więc po nią przyjedzie. Będzie do mnie dzwoniła a na maila przysyłała fotki. Także będziecie wiedzieli co się dzieje z Sarą.
Wypytywała tez o Śrubke:evil_lol:

Pani mieszka z siostrą,w bloku. Jest to taki blok "starego typu". Taki mały,śląski blok z dużym podwórkiem,gankiem itd. Sara nie będzie długo sama zostawała bo obie panie mają różne godziny pracy,oczywiście czasem się to pokrywa ale przeważnie powinien być ktoś w domu.
Już jest Sara wstępnie umówiona na szczepienia i sterylizacje.

[/LEFT]

Posted

truskawa144 napisał(a):
Sara w sobotę pojedzie do nowego domu,na 99%. Pani załatwiła transport więc po nią przyjedzie. Będzie do mnie dzwoniła a na maila przysyłała fotki. Także będziecie wiedzieli co się dzieje z Sarą.

Wypytywała tez o Śrubke:evil_lol:

Pani mieszka z siostrą,w bloku. Jest to taki blok "starego typu". Taki mały,śląski blok z dużym podwórkiem,gankiem itd. Sara nie będzie długo sama zostawała bo obie panie mają różne godziny pracy,oczywiście czasem się to pokrywa ale przeważnie powinien być ktoś w domu.
Już jest Sara wstępnie umówiona na szczepienia i sterylizacje.

To juz jutro!!!:multi::multi:

Chętnie wyślę Pani zdjęcia Śrubki i mogę o Niej poopowiadać:)
Może kiedyś jakieś spotkanie :)