Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lovefigaro napisał(a):
Oj, zbyt dużo osób tu nie zagląda..:-( Czyżby wszyscy wyjechali na wakacje..? Jak myślicie, czy ludzie adoptują pieski w takim okresie?
Biedna maleńka.. Czy ona jest takiej wielkości co Lusia?

Niestety to chyba faktycznie nie jest najlepszy okres...

Jejku jakoś ciężko mi jest porównać, Lusi nie widziałam na żywo, ale wydaje mi się, że Sara jest mniejsza. Ona jest taka mniej więcej jak niewielki jamnik.

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lovefigaro napisał(a):
W górę.. Ile razy będziemy tak hopać jeszcze? Fiziu, nikt nie dzwonił z ogłoszeń??

Niestety nie, to jest co prawda telefon nie do mnie, tylko do Truskawy, ale z pewnością dałaby znać, gdyby szykował się jakiś Domek

Posted

[LEFT]Telefon nie dzwonił,za to była dzisiaj w schronisku rodzinka która sobie Sarę wypatrzyła. Mają się w domu naradzić,zastanowić spokojnie i jutro przyjechać po psa (wybierają między Sarą a inna suczką). Nie chcą podejmować pochopnej decyzji i chcą wszyscy razem zdecydować którego psa wezmą. Z tego co wiem bardziej się przy Sarze skłaniają więc jest dla niej szanse. Państwo podobno bardzo fajni i z okolicy więc będzie Sara pod kontrolą naszą:evil_lol:

Jeśli Sary nie wezmą to zostanie w przyszłym tyg. wysterylizowana. Może to zwiększy jej szanse.
[/LEFT]

Posted

Jak to, nadal czeka??
Przecież miała jechać do domku? Kurcze, myślałam, ze jak zajrze tu za 2 dni to juz bedzie po wszystkim, a tu nic z tego..:shake: W takim razie trzeba szukać dalej.. Az smutno mi się robi, jak sobie pomyśle, że mogłaby juz biegać po trawce ze swoją pańcią.. Taka ładna pogoda.. Fiziu, ile ona może ważyć?

Posted

[LEFT]Bardzo sympatyczna pani z Dąbrowy Górniczej jest zainteresowana Sarunią,dzwoniła już do kierownika i potem do mnie. Chce przyjechać poznać Sarę w następny weekend (wcześniej nie może). Jeśli wszystko dobrze pójdzie Sara zamieszka w blokach.
[/LEFT]

Posted

jezeli mialaby Sarunia zamieszkac w bloku ,to przydalby sie troszke sprawdzic pieska(:oops:a moze jest juz sprawdzony?) czy jesz´t czysta;czy umie chodzic na lince?,jak reaguje na spacerze na psy? ,ludzi ,dzieci,czy moze zostac w domu pare godziin,czy nie niszczy bedac sama,czy duzo szczeka? czy ma instynkt lowiecki (goni rowery ,)