fizia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 lovefigaro napisał(a):Oj, zbyt dużo osób tu nie zagląda..:-( Czyżby wszyscy wyjechali na wakacje..? Jak myślicie, czy ludzie adoptują pieski w takim okresie? Biedna maleńka.. Czy ona jest takiej wielkości co Lusia? Niestety to chyba faktycznie nie jest najlepszy okres... Jejku jakoś ciężko mi jest porównać, Lusi nie widziałam na żywo, ale wydaje mi się, że Sara jest mniejsza. Ona jest taka mniej więcej jak niewielki jamnik. Quote
lovefigaro Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 W górę.. Ile razy będziemy tak hopać jeszcze? Fiziu, nikt nie dzwonił z ogłoszeń?? Quote
fizia Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 lovefigaro napisał(a):W górę.. Ile razy będziemy tak hopać jeszcze? Fiziu, nikt nie dzwonił z ogłoszeń?? Niestety nie, to jest co prawda telefon nie do mnie, tylko do Truskawy, ale z pewnością dałaby znać, gdyby szykował się jakiś Domek Quote
truskawa144 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [LEFT]Telefon nie dzwonił,za to była dzisiaj w schronisku rodzinka która sobie Sarę wypatrzyła. Mają się w domu naradzić,zastanowić spokojnie i jutro przyjechać po psa (wybierają między Sarą a inna suczką). Nie chcą podejmować pochopnej decyzji i chcą wszyscy razem zdecydować którego psa wezmą. Z tego co wiem bardziej się przy Sarze skłaniają więc jest dla niej szanse. Państwo podobno bardzo fajni i z okolicy więc będzie Sara pod kontrolą naszą:evil_lol: Jeśli Sary nie wezmą to zostanie w przyszłym tyg. wysterylizowana. Może to zwiększy jej szanse. [/LEFT] Quote
lovefigaro Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Super wiadomość!!! W takim razie czekamy i trzymamy kciuki!!!:loveu: Quote
fizia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Ojej oby sie udało!!! Bardzo mocno trzymam kciuki!! Quote
fizia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Nikt się nie odezwał, nie przyjechali po Sarunię:-( Quote
lovefigaro Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jak to, nadal czeka?? Przecież miała jechać do domku? Kurcze, myślałam, ze jak zajrze tu za 2 dni to juz bedzie po wszystkim, a tu nic z tego..:shake: W takim razie trzeba szukać dalej.. Az smutno mi się robi, jak sobie pomyśle, że mogłaby juz biegać po trawce ze swoją pańcią.. Taka ładna pogoda.. Fiziu, ile ona może ważyć? Quote
truskawa144 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [LEFT]Widocznie tamte osoby się rozmyśliły. Ona chyba będzie ważyła tyle co Śrubka,tak mi się wydaje. A ile waży Śrubka to najlepiej Fizia wie:evil_lol: [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [LEFT]Bardzo sympatyczna pani z Dąbrowy Górniczej jest zainteresowana Sarunią,dzwoniła już do kierownika i potem do mnie. Chce przyjechać poznać Sarę w następny weekend (wcześniej nie może). Jeśli wszystko dobrze pójdzie Sara zamieszka w blokach. [/LEFT] Quote
fizia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Oby to był wreszcie ten Dom :thumbs::kciuki::modla: Quote
truskawa144 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [LEFT]Dowiedziałam się właśnie od kierownika ze pani może przyjechać dopiero w następny weekend bo teraz jest (lub właśnie jedzie) na wakacjach. Sarcia bardzo jej się podoba. [/LEFT] Quote
lovefigaro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No to super.. Zatem czekamy i mocno trzymamy kciuki Quote
fizia Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Mam nadzieję, ze następny tydzień Sarunia rozpocznie już w swoim Domu Quote
xxxx52 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 jezeli mialaby Sarunia zamieszkac w bloku ,to przydalby sie troszke sprawdzic pieska(:oops:a moze jest juz sprawdzony?) czy jesz´t czysta;czy umie chodzic na lince?,jak reaguje na spacerze na psy? ,ludzi ,dzieci,czy moze zostac w domu pare godziin,czy nie niszczy bedac sama,czy duzo szczeka? czy ma instynkt lowiecki (goni rowery ,) Quote
Recommended Posts