fizia Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Ja wiem, że nie masz pretensji. Ale tak, jak pisałam wcześniej - gdybym tylko mogła, to nawet minutę bym się nie zastanawiała. To, że udało mi się namówić moją mame, z którą mieszkamy, na drugą sunię, to i tak jakiś cud. Prosiłam i prosiłam od stycznia, kiedy umarła nasza Alma. Śrubka nie jest już maluszkiem - ma rok, więc jej szanse były podobne do mamusi, która ma 2 lata, bo to oba młode pieski, a jeśłi chodzi o wygląd, to mówiąc szczerze, Sara jest chyba ładniejsza. Wzięłam Śrubkę, bo zabrać Jej mamę wydawało mi się jeszcze gorszą sytuacją. Quote
xxxx52 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 taka sliczna,a nikt jej nie chce zabrac na kanapke:placz: musi odsiadywac wiezienie ,patrzyc przez metalowe prety,samotna,chociaz nic nie uczynila,jest niewinna ,bezbronna.jedynym winowajca sa ukrywajcy sie przestepcy w skorze czlowieczej! Quote
fizia Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Zapraszamy na bazarek z pięknymi, ręcznie robionymi przez Taks obróżkami, smyczkami i szelkami. Taks przekazała nam te cuda, a celek bazarku jest pomoc właśnie schronisku z Jamrozowizny (Kłomnic) - a konkretnie sterylizacja i i kastarcja psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111463 Quote
truskawa144 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [LEFT]Byłam dziś w schronisku,mamusia ma się dobrze. Dostała do boksu koleżankę,sympatyczną dla innych psów ludzi podszczypuje:roll: Jest już u nas długo. Dziewczyny się zakumplowały. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Sara na allegro: http://www.allegro.pl/item379243016_2_letnia_malenka_suczka_czeka_schronisko_as.html Quote
BasiaD Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ojej jaka biedna Sarunia!Taka ślicznotka bez domku! Cioteczki help pliss... Quote
fizia Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Oby ktoś Ją jak najszybciej zobaczył i pokochał Quote
lovefigaro Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 W górę maleńka!!! Sunia jest prześliczna! Wierzę, ze szybko znajdzie domek! Quote
lovefigaro Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Oj, zbyt dużo osób tu nie zagląda..:-( Czyżby wszyscy wyjechali na wakacje..? Jak myślicie, czy ludzie adoptują pieski w takim okresie? Biedna maleńka.. Czy ona jest takiej wielkości co Lusia? Quote
Recommended Posts