Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wiem, że nie masz pretensji.
Ale tak, jak pisałam wcześniej - gdybym tylko mogła, to nawet minutę bym się nie zastanawiała.
To, że udało mi się namówić moją mame, z którą mieszkamy, na drugą sunię, to i tak jakiś cud. Prosiłam i prosiłam od stycznia, kiedy umarła nasza Alma.
Śrubka nie jest już maluszkiem - ma rok, więc jej szanse były podobne do mamusi, która ma 2 lata, bo to oba młode pieski, a jeśłi chodzi o wygląd, to mówiąc szczerze, Sara jest chyba ładniejsza. Wzięłam Śrubkę, bo zabrać Jej mamę wydawało mi się jeszcze gorszą sytuacją.

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka sliczna,a nikt jej nie chce zabrac na kanapke:placz:
musi odsiadywac wiezienie ,patrzyc przez metalowe prety,samotna,chociaz nic nie uczynila,jest niewinna ,bezbronna.jedynym winowajca sa ukrywajcy sie przestepcy w skorze czlowieczej!

Posted

[LEFT]Byłam dziś w schronisku,mamusia ma się dobrze. Dostała do boksu koleżankę,sympatyczną dla innych psów ludzi podszczypuje:roll: Jest już u nas długo. Dziewczyny się zakumplowały.
[/LEFT]

• 2 weeks later...
Posted

Oj, zbyt dużo osób tu nie zagląda..:-( Czyżby wszyscy wyjechali na wakacje..? Jak myślicie, czy ludzie adoptują pieski w takim okresie?
Biedna maleńka.. Czy ona jest takiej wielkości co Lusia?