Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxx52 napisał(a):
taka sliczna ,taka samotna,dziecko jej zabrano ,a ona pozostala.Straszne:placz::placz:
Gdzie ludzie maja oczy????????????????:angryy:

O rany, to zabrzmiało strasznie....:-(no ale taka jest prawda, zabrałam Jej dziecko i źle się z tym czuję. Niestety razem raczej mało prawdopodobne, żeby znalazły wspólny Dom. Przynajmniej Śrubka jest szczęśliwa.

Ale zrobie wszystko, żeby pomóc Saruni:-(

Posted

http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1139

odnowiłam tez ale.gratkę - ale musze powiedzieć, że mnie wkurzają...juz drugi raz wysłałam smsa, żeby wyróżnić ogłoszenie o 3 punkty i wcale tego nie zrobili, raz nie dostałam żadnego kodu, a teraz napisali, że podałam niepoprawną treść smsa- co sprawdziłam i nie jest prawdą...napisałam tam do nich maila, ale nie odpisali. Oczywiście nie jest to duża kwota, zaledwie 3,66 za sms, ale i tak jest to dość irytujące. No nic, będę chyba jak najczęściej odnawiac to ogłoszenie.

Posted

fizia-nie mam do Ciebie pretensji,tylko jak jestem w schronisku zawsze zabieram mame z dziecmi,gdyz wiem ze dzeieci znajduja szybko dom a mama zostaje.Szukam domu dla dzieci jak i mamy .
mam nadzieje ze ta sliczna mamuska znajdzie szybko dobrych opiekunow.
ojej szkoda ,ze jestem tak daleko 2000km:-(