fizia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Kochani, serdecznie proszę o pomoc w szukaniu dobrego Domu dla Mamusi mojej Śrubki. Śrubka jest z nami od niedzieli. Wcześniej przez miesiąc była razem z Mamusią w schronisku koło Czestochowy. Obie malutkie, obie urocze, obie młode. Ale ja mogłam zabrać tylko jedną...:( Cały czas mam przed oczami Jej wzrok, kiedy wyciągaliśmy Śrubkę z boksu:-( Zaczęła piszczeć, też bardzo chciała wyjść i zacząć nowe, lepsze życie... Sunia jest kochana, bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi, bardzo, BARDZO sympatyczna Uwielbia rozdawać całusy:) A do tego maleńka i śliczna - jednym słowem PIES - IDEAŁ! Lubi inne psy i szybko się z nimi zaprzyjaźnia Bardzo potrzebuje miłości i czułości! Jest jeszcze bardzo młoda. Ma ok. 2 lat Wzrostem przypomina małego jamnika Przebywa w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. (Gmina Kłomnice, 25km od Częstochowy). Ma numer 712 Strona schroniska: www.schronisko.klomnice.pl Telefon adopcyjny (+48) 518125320 Quote
fizia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Sunia ma ogłoszenia na allegro (dzięki Truskawie), wyróżnione na alegratce, na kupiepsa.pl, na dwukropek.pl, na ogłoszenia.interpress.net.pl Quote
fizia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Przecudna...:-( Tak mi przykro, że nie mogłam Jej wziąć... Quote
emilia2280 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 kochana suczynka, oglaszac i jeszcze raz oglaszac piéknotké. Quote
Cekinka13* Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No rzeczywiście jest śliczna. I widać sumtek w jej oczach. :-( W górę, yyy... jak psiak ma na imię? Quote
fizia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Nie ma żadnego imienia...może jakieś propozycje? Quote
truskawa144 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sara to szczęśliwe imię. Wszystkie Sary które u nas były grzeją teraz tyłeczki na poduszkach:evil_lol: Allegro małej: http://www.allegro.pl/item356523233_2_letnia_malenka_suczka_czeka_schronisko_as.html Quote
fizia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 To to oby i tym razem to imie okazało się szczęśliwe Quote
jotpeg Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tez podniose; to musialo byc okropnie przykre, ze ona tam zostala... Quote
fizia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Zazwyczaj jakiś psiak wychodzi, a jakiś zostaje w boksie. Ale tym razem jest mi bardzo przykro, bo wiem, że One były związane, a tek patrzę jak Śrubka sobie śpi z nami w łóżku i świetnie się bawi, a ta bidulka dalej czeka za kratami. Quote
fizia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 http://www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-988.html Quote
jotpeg Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 taka slodka malizna - moze szybko znajdzie dom, zwlaszcza, jak ktos pomoze... Quote
Recommended Posts