Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Wydaje mi sie że nie, ale na 100% pewna nie jestem,Edyta Ty może wiesz?

Szkoda, bo szukam miej więcej takiej suczki, ale tylko wysterylizowanej :(

Posted

pekinczyk napisał(a):
Szkoda, bo szukam miej więcej takiej suczki, ale tylko wysterylizowanej :(

Sterylka to żaden problem. Jeżeli jest domek, to za tydzień Pestunia będzie gotowa do wymarszu.:lol:

Posted

Sorki, mała pomyłka. zapomnieliśmy o tym, że Pestunia to jeszcze dzieciak. Ale możemy spokojnie umówić się na sterylke za kilka miesięcy. Ona ma teraz około 4-4,5 miesiąca - czyli trzeba troszke poczekać.

Posted

ewelinka_m napisał(a):
:roll: sunie można też wysterylizować jak już będzie u ciebie

Tylku tu jest problem, ja muszę wziąć od razu po sterylce sunie, dlatego że mam pieska, no i znając moje szczęście to jeszcze bym sie nabawiła szczeniaków, a do tego nie mogę dopuścić. Dlatego chce wyłącznie sunię po sterylizacji

Posted

pekinczyk napisał(a):
Tylku tu jest problem, ja muszę wziąć od razu po sterylce sunie, dlatego że mam pieska, no i znając moje szczęście to jeszcze bym sie nabawiła szczeniaków, a do tego nie mogę dopuścić. Dlatego chce wyłącznie sunię po sterylizacji
to może jakaś inna nasza sunia.Mamy kilka takich młodziutkich.;)Z chęcią Ci je przedstawię.:cool3:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
to może jakaś inna nasza sunia.Mamy kilka takich młodziutkich.;)Z chęcią Ci je przedstawię.:cool3:

Na raziesię wstrzymam bo dzwoniłam do Pani z Warszawy i prawdopodobnie przyjedzie do mnie z Gremlinem

Posted

Marlena:) napisał(a):
Paulinko ty nie rozumiesz..... w każdej kropce ukrywa sie jedno słowo. To taki koszmiczny kod :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....
to niech Luzik nie mówi aż tak dużo, bo nie wiem od czego zacząć:eviltong:

i przydał by się tłumacz bo ja nie znać takiego kodu:mad: