amikat Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jadę dopiero dzisiaj!!!! Wymyziam, ukocham i wędzone ucho zawiozę! Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='amikat']Jadę dopiero dzisiaj!!!! Wymyziam, ukocham i wędzone ucho zawiozę! ;) no to czekamy na relację Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Właśnie, jak wrócisz to opowiedz nam wszystko ;) Quote
bonsai_88 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No właśnie... Iva, daj głos i hopaj do góry :) Quote
jotka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Selket, dziękuję za wpłatę na Ivankę, będzie na hotel:multi: Quote
Tengusia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Rozmawialam dzisiaj z Amikat, Iva ma sie dobrze, Amikat jezdzi do niej raz w tygodniu na kapiele (dziewczyna zabiegana jak zawsze ;) ), z tego co mi mowila Iva ma jechac do niemiec ale kiedy, jak i do kogo nie wiem. Amikat nie moze sie zalogowac na dogo stad ta cisza ... Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Tengusia']Rozmawialam dzisiaj z Amikat, Iva ma sie dobrze, Amikat jezdzi do niej raz w tygodniu na kapiele (dziewczyna zabiegana jak zawsze ;) ), z tego co mi mowila Iva ma jechac do niemiec ale kiedy, jak i do kogo nie wiem. Amikat nie moze sie zalogowac na dogo stad ta cisza ... o masz ci los ....zaraz pisam jej na GG ;) Quote
jotka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ivanka ma się nieźle, ale nasze konto gorzej :placz:, bardzo prosimy o wpłaty na konto, żeby było na hotel! Quote
clockwork Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 właśnie przelałam kaske z bazarków na Ivankę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111143 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111145 78 zł Quote
DG32 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja może będę jutro w schronie, to mogłabym wziąść Ivanke na spacer, o ile jest taka możliwość i potrzeba. Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='DG32']Ja może będę jutro w schronie, to mogłabym wziąść Ivanke na spacer, o ile jest taka możliwość i potrzeba. potrzeba by była ....gorzej z możliwością :roll: Quote
DG32 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']potrzeba by była ....gorzej z możliwością :roll: Udało się, mam nadzieje, że amikat się nie obrazi, że powołałam się na nią i zabrałam sunie na spacer, chociaż był to krótki spacer bo Ivanka nie chciała spacerować, wolała leżeć w trawie. Zaraz napisze więcej i wstawie zdjęcia. Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='DG32']Udało się, mam nadzieje, że amikat się nie obrazi, że powołałam się na nią i zabrałam sunie na spacer, chociaż był to krótki spacer bo Ivanka nie chciała spacerować, wolała leżeć w trawie. Zaraz napisze więcej i wstawie zdjęcia. :calus: super , że zabrałaś Ivankę na psacerek ;) Amikat napewno nie będzie miała nic przeciwko temu ;) Quote
DG32 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ivanka na początku w ogóle nie chciała opuścić terenu schroniska, pracownicy też mówią, że nie chce biegać po wybiegu, załatwia co musi i chce szybko wracać do boksu. Później wolała zamiast spacerować wygrzewać się w słońcu :lol:. Ale jak zobaczyła kota, to nie było zmiłuj. Przysmaki chrupała ze smakiem. Zauważyłam też, że boi się samochodów, w ogóle nie chciała podejść do ulicy. Nie reaguje też za bardzo na swoje imię, na pieszczoty też niezbyt reaguje, ale to jest kwestia przyzwyczajenia i oswojenia z człowiekiem. Wystarczy super domek, a z Ivanki w mgnieniu oka zrobi się pewnie kanapowiec :eviltong:. Ale tak w ogóle z Ivanki to super psiak. Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :loveu::loveu::loveu:jaka Ona śliczniutka teraz :loveu: Quote
Recommended Posts