Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam dzisiaj z Amikat, Iva ma sie dobrze, Amikat jezdzi do niej raz w tygodniu na kapiele (dziewczyna zabiegana jak zawsze ;) ), z tego co mi mowila Iva ma jechac do niemiec ale kiedy, jak i do kogo nie wiem.

Amikat nie moze sie zalogowac na dogo stad ta cisza ...

Posted

[quote name='Tengusia']Rozmawialam dzisiaj z Amikat, Iva ma sie dobrze, Amikat jezdzi do niej raz w tygodniu na kapiele (dziewczyna zabiegana jak zawsze ;) ), z tego co mi mowila Iva ma jechac do niemiec ale kiedy, jak i do kogo nie wiem.

Amikat nie moze sie zalogowac na dogo stad ta cisza ...

o masz ci los ....zaraz pisam jej na GG ;)

Posted

[quote name='DG32']Ja może będę jutro w schronie, to mogłabym wziąść Ivanke na spacer, o ile jest taka możliwość i potrzeba.

potrzeba by była ....gorzej z możliwością :roll:

Posted

[quote name='Alicja']potrzeba by była ....gorzej z możliwością :roll:

Udało się, mam nadzieje, że amikat się nie obrazi, że powołałam się na nią i zabrałam sunie na spacer, chociaż był to krótki spacer bo Ivanka nie chciała spacerować, wolała leżeć w trawie. Zaraz napisze więcej i wstawie zdjęcia.

Posted

[quote name='DG32']Udało się, mam nadzieje, że amikat się nie obrazi, że powołałam się na nią i zabrałam sunie na spacer, chociaż był to krótki spacer bo Ivanka nie chciała spacerować, wolała leżeć w trawie. Zaraz napisze więcej i wstawie zdjęcia.

:calus: super , że zabrałaś Ivankę na psacerek ;)
Amikat napewno nie będzie miała nic przeciwko temu ;)

Posted

Ivanka na początku w ogóle nie chciała opuścić terenu schroniska, pracownicy też mówią, że nie chce biegać po wybiegu, załatwia co musi i chce szybko wracać do boksu. Później wolała zamiast spacerować wygrzewać się w słońcu :lol:. Ale jak zobaczyła kota, to nie było zmiłuj. Przysmaki chrupała ze smakiem.
Zauważyłam też, że boi się samochodów, w ogóle nie chciała podejść do ulicy. Nie reaguje też za bardzo na swoje imię, na pieszczoty też niezbyt reaguje, ale to jest kwestia przyzwyczajenia i oswojenia z człowiekiem. Wystarczy super domek, a z Ivanki w mgnieniu oka zrobi się pewnie kanapowiec :eviltong:.
Ale tak w ogóle z Ivanki to super psiak.