Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieję.... ja z nia chodzę - ale ona boi sie samochodów.... przyplaszcza sie do ziemi i trzeba ja długo pasztetem czy parówką przekonywać żeby sie nie bała.
Kiedy jest pogoda i swobodnie biega po wybiegu, wystarczy siąść, poczekać a ona juz jest , juz leży na plerach - i kochaj ją teraz..... masz głaskać i szeptać czule!

Posted

mam nadzieję.... ja z nia chodzę - ale ona boi sie samochodów.... przypłaszcza sie do ziemi i trzeba ja długo pasztetem czy parówką przekonywać żeby sie nie bała.
Kiedy jest pogoda i swobodnie biega po wybiegu, wystarczy siąść, poczekać a ona juz jest , juz leży na plerach - i kochaj ją teraz..... masz głaskać i szeptać czule!

Posted

Niestety bylam, od poczatku potraktowano mnie dosc oschle ale co tu sie dziwic :shake:
poszlam do malej ktora byla nieco zdenerwowana widzac nowa postac z dziwnym smierdzacym kawalkiem ciala w reku (czytaj wedzone uszko :diabloti:) chcialam ja wziasc na spacer ale kierownictwo sie nie zgodzilo, chcialam jej zrobic fotaski ale pogada paskudna a w srodku wogole nie ma warunkow na dobre foty. Wiec bylam, widzialam, poglaskalam, zostawilam wedzone uszko i poszlam z uczuciem "porazki" bo przeciez ta mala zamknieta w malym boksie zasluguje na cos wiecej :(

jutro na prosbe Amikat wybieram sie do kolejnej sierotki, mam nadzieje ze tam nie bede intruzem i ze bede bez problemu mogla wziasc chlopaka na spacerek ;)

Posted

mam nadzieję.... ja z nia chodzę - ale ona boi sie samochodów.... przypłaszcza sie do ziemi i trzeba ja długo pasztetem czy parówką przekonywać żeby sie nie bała.

Posted

jesooo jak ona wypiękniała :crazyeye::loveu:

szkoda Tengusia że byłas tam niemile widziana... przeca nie szłas do Pani kierownik tylko z dobrymi intencjami do psiny :-(

Posted

Śliczna sunia :loveu:
Oj, przykro, że pogoda do dooppy :( I, że tak bardzo niemile Cię powitali...NIe rozumiem dlaczego często chęć pomocy napotyka na mur :( Nie mawrt się Tengusiu, nie odniosłaś żądnej porażki :calus: Może następnym razem będzie lepiej? :calus:

Posted

Amikat tak sobie siedze i mysle czy nie mozna by Ivanki przeniesc do tego hoteliku na Westerpllate? coprawda jeszcze tam nie bylam ale pewnie warunki maja lepsze :roll: tak strasznie zal mi tej malej :(

Posted

Tengusia napisał(a):
Amikat tak sobie siedze i mysle czy nie mozna by Ivanki przeniesc do tego hoteliku na Westerpllate? coprawda jeszcze tam nie bylam ale pewnie warunki maja lepsze :roll: tak strasznie zal mi tej malej :(

warunki są lepsze tylko, że cena za dobę również jest inna :shake:

no i nie dziwmy się tak mocno obsłudze schroniska - przecież oni nie wiedzą kto z nas jest kto! najwięcej kontaktu mają z amikat i ją wpuszczają! pomyście co by było (teoretycznie) gdyby zgłosił się ktoś obcy - jakiś świr czytający dogo i zabrał IVANKE "na spacer" a w rzeczywistości np by ją wywiózł gdzieś?

Posted

Ja wiem , że może to głupio zabrzmi :roll:...wiem że ten hotelik to nie Gołębiewski ;).....ale Ivanka tam gdzie była nie miała nawet tego co ma teraz , więc mam nadzieje ,że aż tak źle jej nie jest ....teraz najwazniejsze to abyśmy znaleźli domek , bo bliskość człowieka to chyba to czego jej najbardziej potrzeba ...

Posted

Klementynkaa napisał(a):
warunki są lepsze tylko, że cena za dobę również jest inna :shake:

no i nie dziwmy się tak mocno obsłudze schroniska - przecież oni nie wiedzą kto z nas jest kto! najwięcej kontaktu mają z amikat i ją wpuszczają! pomyście co by było (teoretycznie) gdyby zgłosił się ktoś obcy - jakiś świr czytający dogo i zabrał IVANKE "na spacer" a w rzeczywistości np by ją wywiózł gdzieś?

jest w tym duzo racji ;)

dzisiaj bylam na spacerze z inna sierotka tez pod opieka Amikat, kochane psisko wlasnie ten z hoteliku na Westerpllate. Zaraz zgram fotki i zaloze mu watek bo domyslam sie ze tez chlopak szuka domku ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
jest w tym duzo racji ;)

dzisiaj bylam na spacerze z inna sierotka tez pod opieka Amikat, kochane psisko wlasnie ten z hoteliku na Westerpllate. Zaraz zgram fotki i zaloze mu watek bo domyslam sie ze tez chlopak szuka domku ;)

to daj tu lineczka do wąteczku;)