amikat Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Tengusia była - ale skończyło sie na zostawieniu ucholka wędzonego Quote
amikat Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 mam nadzieję.... ja z nia chodzę - ale ona boi sie samochodów.... przyplaszcza sie do ziemi i trzeba ja długo pasztetem czy parówką przekonywać żeby sie nie bała. Kiedy jest pogoda i swobodnie biega po wybiegu, wystarczy siąść, poczekać a ona juz jest , juz leży na plerach - i kochaj ją teraz..... masz głaskać i szeptać czule! Quote
amikat Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 mam nadzieję.... ja z nia chodzę - ale ona boi sie samochodów.... przypłaszcza sie do ziemi i trzeba ja długo pasztetem czy parówką przekonywać żeby sie nie bała. Kiedy jest pogoda i swobodnie biega po wybiegu, wystarczy siąść, poczekać a ona juz jest , juz leży na plerach - i kochaj ją teraz..... masz głaskać i szeptać czule! Quote
MARCHEWA Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 amikat napisał(a):Tengusia była - ale skończyło sie na zostawieniu ucholka wędzonego Może następnym razem się uda pójść na dłuuugi spacerek;) Quote
Tengusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Niestety bylam, od poczatku potraktowano mnie dosc oschle ale co tu sie dziwic :shake: poszlam do malej ktora byla nieco zdenerwowana widzac nowa postac z dziwnym smierdzacym kawalkiem ciala w reku (czytaj wedzone uszko :diabloti:) chcialam ja wziasc na spacer ale kierownictwo sie nie zgodzilo, chcialam jej zrobic fotaski ale pogada paskudna a w srodku wogole nie ma warunkow na dobre foty. Wiec bylam, widzialam, poglaskalam, zostawilam wedzone uszko i poszlam z uczuciem "porazki" bo przeciez ta mala zamknieta w malym boksie zasluguje na cos wiecej :( jutro na prosbe Amikat wybieram sie do kolejnej sierotki, mam nadzieje ze tam nie bede intruzem i ze bede bez problemu mogla wziasc chlopaka na spacerek ;) Quote
amikat Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 to nie jest jej obroża... ona ma piękna , czarną Quote
amikat Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 mam nadzieję.... ja z nia chodzę - ale ona boi sie samochodów.... przypłaszcza sie do ziemi i trzeba ja długo pasztetem czy parówką przekonywać żeby sie nie bała. Kiedy jest pogoda i swobodnie biega po wybiegu, wystarczy siąść, poczekać a ona juz jest , juz leży na plerach - i kochaj ją teraz..... masz głaskać i szeptać czule! Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 jesooo jak ona wypiękniała :crazyeye::loveu: szkoda Tengusia że byłas tam niemile widziana... przeca nie szłas do Pani kierownik tylko z dobrymi intencjami do psiny :-( Quote
Selket Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Śliczna sunia :loveu: Oj, przykro, że pogoda do dooppy :( I, że tak bardzo niemile Cię powitali...NIe rozumiem dlaczego często chęć pomocy napotyka na mur :( Nie mawrt się Tengusiu, nie odniosłaś żądnej porażki :calus: Może następnym razem będzie lepiej? :calus: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dzięki Tengusiu , że poszłaś do niej :calus: Cudna jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=-p26GbsgCbU filmik na ktory zalapala sie nasza mala ;) Quote
Tengusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Amikat tak sobie siedze i mysle czy nie mozna by Ivanki przeniesc do tego hoteliku na Westerpllate? coprawda jeszcze tam nie bylam ale pewnie warunki maja lepsze :roll: tak strasznie zal mi tej malej :( Quote
Klementynkaa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tengusia napisał(a):Amikat tak sobie siedze i mysle czy nie mozna by Ivanki przeniesc do tego hoteliku na Westerpllate? coprawda jeszcze tam nie bylam ale pewnie warunki maja lepsze :roll: tak strasznie zal mi tej malej :( warunki są lepsze tylko, że cena za dobę również jest inna :shake: no i nie dziwmy się tak mocno obsłudze schroniska - przecież oni nie wiedzą kto z nas jest kto! najwięcej kontaktu mają z amikat i ją wpuszczają! pomyście co by było (teoretycznie) gdyby zgłosił się ktoś obcy - jakiś świr czytający dogo i zabrał IVANKE "na spacer" a w rzeczywistości np by ją wywiózł gdzieś? Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ja wiem , że może to głupio zabrzmi :roll:...wiem że ten hotelik to nie Gołębiewski ;).....ale Ivanka tam gdzie była nie miała nawet tego co ma teraz , więc mam nadzieje ,że aż tak źle jej nie jest ....teraz najwazniejsze to abyśmy znaleźli domek , bo bliskość człowieka to chyba to czego jej najbardziej potrzeba ... Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Klementynkaa napisał(a):warunki są lepsze tylko, że cena za dobę również jest inna :shake: no i nie dziwmy się tak mocno obsłudze schroniska - przecież oni nie wiedzą kto z nas jest kto! najwięcej kontaktu mają z amikat i ją wpuszczają! pomyście co by było (teoretycznie) gdyby zgłosił się ktoś obcy - jakiś świr czytający dogo i zabrał IVANKE "na spacer" a w rzeczywistości np by ją wywiózł gdzieś? jest w tym duzo racji ;) dzisiaj bylam na spacerze z inna sierotka tez pod opieka Amikat, kochane psisko wlasnie ten z hoteliku na Westerpllate. Zaraz zgram fotki i zaloze mu watek bo domyslam sie ze tez chlopak szuka domku ;) Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tengusia napisał(a):jest w tym duzo racji ;) dzisiaj bylam na spacerze z inna sierotka tez pod opieka Amikat, kochane psisko wlasnie ten z hoteliku na Westerpllate. Zaraz zgram fotki i zaloze mu watek bo domyslam sie ze tez chlopak szuka domku ;) to daj tu lineczka do wąteczku;) Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):to daj tu lineczka do wąteczku;) jak tylko go stworze to odrazu tu wkleje :cool3: Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ok wateczek jest http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10176304#post10176304 zapraszam wszystkich bardzo bardzo bo psiak naprawde kochany jest ;) Amikat ciebie szczegolnie bo sama jestem ciekawa histori Stivo :mdrmed: Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):A My na spacerek ;) wirtualny ale zawsze :painting: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Anetko ... a jak z szukaniem domeczku dla Ivanki czy mamy się już ostro rozglądać :razz::razz:czy dziewczynka musi dojść do siebie ;) Quote
Recommended Posts