Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Bazarek dla dobci:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10126480#post10126480

:oops: :oops: :oops:

dziękujemy selket poraz kolejny :loveu:

aaa miałam nie pisać ale aż mnie skręca- od razu mówię że Dobcia będzie miała badania w tym kierunku dlatego do wyników USG miałam sie wstrzymać z pisaniem .... ale ja z natury papla jestem więc piszę co amikat mi dziś przekazała....

nasza Ivanka 3 góra 4 tyg. temu miała szczeniaki:placz::placz: ma to potwierdzić USG .... cycochy ma okrutnie brzydkie i kto wie czy nie było to na zasadzie- co cieczka to szczeniory ... których nikt nie widział... lub kumpel zataił to przedemną bo znał moją reakcje- wróci z urlopu biorę go pod mur ...

pozatym to istna przylepa, pieszczoch i po tym co przeszła, gdzie była... ma masakrycznie wielkie serce do człowieków :loveu::loveu:

Posted

[quote name='MARCHEWA']To jakim cudem ona miała szczeniaki,skoro nikt jej z boksu nie wypuszczał:mad:

pod budą była jama .......szczerze przyznam ze nie wnikalyśmy dokąd ona sięga i czy nie miała wylotu na zewnątrz :shake: nawet nam do głowy nie przyszło że sunia mogłaby mieć tam szczeniaki :-(

Posted

[quote name='MARCHEWA']To jakim cudem ona miała szczeniaki,skoro nikt jej z boksu nie wypuszczał:mad:

kojec był z pretami że prawie ja przez nie przelazłam :roll:.. mniejsze burki bez problemu mogły se do niej wchodzic, zrobić to po co przylazły i wychodzic :roll:

Posted

[quote name='clockwork']
kojec był z pretami że prawie ja przez nie przelazłam :roll:.. mniejsze burki bez problemu mogły se do niej wchodzic, zrobić to po co przylazły i wychodzic :roll:

ano tysz fakt ....zresztą między te blachy na upartego też by się wcisł :diabloti:

Posted

Kurde - nie działało mi dogo TYLE czasu!

DIanka vel IVANKA - tak ma teraz na imie! czuje sie coraz lepiej . Od dzisiaj dostaje GALASTOP i Uromil. Ma strasznie mocną laktację......

To kochany kochany pies..... Teraz - szuka bliskości człowieka, podziwia słońce , kwiatki....

Bardzo boi się samochodów .... przypłaszcza sie do ziemi..... ale z tym sobie poradzimy.....

Posted

[quote name='MARCHEWA']Magda,od której jutro będziesz w sklepie?
marchewo... koło 12tej powinnam dotrzeć ;)

[quote name='amikat']Kurde - nie działało mi dogo TYLE czasu!

DIanka vel IVANKA - tak ma teraz na imie! czuje sie coraz lepiej . Od dzisiaj dostaje GALASTOP i Uromil. Ma strasznie mocną laktację......

To kochany kochany pies..... Teraz - szuka bliskości człowieka, podziwia słońce , kwiatki....

Bardzo boi się samochodów .... przypłaszcza sie do ziemi..... ale z tym sobie poradzimy.....

nooo amikat jest :multi::multi: będą informacje z pierwszej ręki :multi:;)

ja dziś postaram się wystawić bazarki, bo coś ciężko mi to idzie - czasowo nie wyrabiam....
za 10 dni wraca koleś do pracy- będę go naciskać coby wyszarpał od szefa coś grosza na Ivankę.... niech sie poczuje chłop do odpowiedzialności.... choć finansowej :cool1:

cmoknij Ivanke w nochala od cioteczki Klockowej :loveu:

Posted

amikat napisał(a):

Kochana sunia,nareszcie wolna i szczęśliwa:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']:ices_bla::oops:
amikat... Alicje też cmoknij w nochala :evil_lol::evil_lol::diabloti:

:obrazic: .............................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: