Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Wyciągnę Ivankę na początek może ktoś chętnie poczyta ;) Quote
Selket Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Bazarek dla dobci: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10126480#post10126480 :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Selket']Bazarek dla dobci: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10126480#post10126480 :oops: :oops: :oops: Selkecikowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Nasz ty jAniołku :calus: Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Selket']Bazarek dla dobci: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10126480#post10126480 :oops: :oops: :oops: dziękujemy selket poraz kolejny :loveu: aaa miałam nie pisać ale aż mnie skręca- od razu mówię że Dobcia będzie miała badania w tym kierunku dlatego do wyników USG miałam sie wstrzymać z pisaniem .... ale ja z natury papla jestem więc piszę co amikat mi dziś przekazała.... nasza Ivanka 3 góra 4 tyg. temu miała szczeniaki:placz::placz: ma to potwierdzić USG .... cycochy ma okrutnie brzydkie i kto wie czy nie było to na zasadzie- co cieczka to szczeniory ... których nikt nie widział... lub kumpel zataił to przedemną bo znał moją reakcje- wróci z urlopu biorę go pod mur ... pozatym to istna przylepa, pieszczoch i po tym co przeszła, gdzie była... ma masakrycznie wielkie serce do człowieków :loveu::loveu: Quote
Selket Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 To już ostatni bazarek w tym miesiącu, więc....Zapraszam :razz: Jak miło :loveu: :oops: Quote
MARCHEWA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 To jakim cudem ona miała szczeniaki,skoro nikt jej z boksu nie wypuszczał:mad: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='MARCHEWA']To jakim cudem ona miała szczeniaki,skoro nikt jej z boksu nie wypuszczał:mad: pod budą była jama .......szczerze przyznam ze nie wnikalyśmy dokąd ona sięga i czy nie miała wylotu na zewnątrz :shake: nawet nam do głowy nie przyszło że sunia mogłaby mieć tam szczeniaki :-( Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='MARCHEWA']To jakim cudem ona miała szczeniaki,skoro nikt jej z boksu nie wypuszczał:mad: kojec był z pretami że prawie ja przez nie przelazłam :roll:.. mniejsze burki bez problemu mogły se do niej wchodzic, zrobić to po co przylazły i wychodzic :roll: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='clockwork'] kojec był z pretami że prawie ja przez nie przelazłam :roll:.. mniejsze burki bez problemu mogły se do niej wchodzic, zrobić to po co przylazły i wychodzic :roll: ano tysz fakt ....zresztą między te blachy na upartego też by się wcisł :diabloti: Quote
amikat Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Kurde - nie działało mi dogo TYLE czasu! DIanka vel IVANKA - tak ma teraz na imie! czuje sie coraz lepiej . Od dzisiaj dostaje GALASTOP i Uromil. Ma strasznie mocną laktację...... To kochany kochany pies..... Teraz - szuka bliskości człowieka, podziwia słońce , kwiatki.... Bardzo boi się samochodów .... przypłaszcza sie do ziemi..... ale z tym sobie poradzimy..... Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='MARCHEWA']Magda,od której jutro będziesz w sklepie? marchewo... koło 12tej powinnam dotrzeć ;) [quote name='amikat']Kurde - nie działało mi dogo TYLE czasu! DIanka vel IVANKA - tak ma teraz na imie! czuje sie coraz lepiej . Od dzisiaj dostaje GALASTOP i Uromil. Ma strasznie mocną laktację...... To kochany kochany pies..... Teraz - szuka bliskości człowieka, podziwia słońce , kwiatki.... Bardzo boi się samochodów .... przypłaszcza sie do ziemi..... ale z tym sobie poradzimy..... nooo amikat jest :multi::multi: będą informacje z pierwszej ręki :multi:;) ja dziś postaram się wystawić bazarki, bo coś ciężko mi to idzie - czasowo nie wyrabiam.... za 10 dni wraca koleś do pracy- będę go naciskać coby wyszarpał od szefa coś grosza na Ivankę.... niech sie poczuje chłop do odpowiedzialności.... choć finansowej :cool1: cmoknij Ivanke w nochala od cioteczki Klockowej :loveu: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='clockwork'] cmoknij Ivanke w nochala od cioteczki Klockowej :loveu: o Mnie nie pomyślała :cool1:...... Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 BAZARKI witrażyki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111090 co nieco :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10134969 MUZYCZNIE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10135087 niebawem kolejne :razz::razz: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja']o Mnie nie pomyślała :cool1:...... :ices_bla::oops: amikat... Alicje też cmoknij w nochala :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
MARCHEWA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 amikat napisał(a): To kochany kochany pies..... Teraz - szuka bliskości człowieka, podziwia słońce , kwiatki.... Kochana sunia,nareszcie wolna i szczęśliwa:loveu: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 i banerek :razz::razz: częstujcie sie ;) Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='clockwork']:ices_bla::oops: amikat... Alicje też cmoknij w nochala :evil_lol::evil_lol::diabloti: :obrazic: .............................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: .............................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:Ale foch!:) Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='MARCHEWA']:roflt::roflt::roflt:Ale foch!:) :placz::placz::placz:bo Klockowa mi tak zawsze ....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ivanko , wędrujemy na 1 szą stronkę , może ktoś wypatrzy i zechce pomóc ... Quote
Recommended Posts