Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nieśmiało donosze że mała ma zmienione imie.... na Diana i tak nie reagowała.... Nazywa sie Ivanka i do tego imienia sie przyzwyczajamy. Noc przespała dobrze, dzisiaj bedą wyniki zeskrobin. Od wczoraj jest na odpowiedniej karmie, ranki - smarowane i oczywiscie do karmy olej z pestek winogronowych. Co 2 dni kapiel. zaczynamy kapać od jutra! A kto chętny z katoic do wyprowadzania suczynki na spacerki? Ona jest w hoteliku przy katowickim schronisku.

I jeszcze prośba - kto moze dac Ivance kojo - miękknie do leżenia? Nie mam na zbyciu a szkoda kasy na kupowanie - ewentualnie grube koce ?

Posted

Skończcie baby z tym "janieleniem"! Dla tych oczu.... psich oczu w których widzisz siebie - jako BOGA!!!!! w tej krótkiej chwili....... warto zyć, warto...... wszystko warto!

Posted

Ta brązowa suczynka - to prawdziwy skarbik. Po wypuszczeniu z tego wiezienia - łapką sprawdzała co to jest trawa......... serce sie sciska. Jest w złym stanie - odleżyny, rany, nuzyca (dziaij bedą wyniki zeskrobin). Dobrze ze wątroba i morfologia są ok.
Ona jest BARDZO do Ivi podobna.Klon!!!!!
Co do jej charakteru - cóż mozna powiedzieć po 1 dniu ?
Do Ludzi i dzieci - łasi sie , przytula...... oglada świat jakby go nigdy przedtem nie widziała z bliska....
Na inne psy próbowała sie stawiać - szczekała jak szalona! Kiedy jej powiedzialam - źle, fuj to sie położyła i warowała. Postaram sie zeby inne zwierzeta polubiła, pokażemy jej i ta stronę psiego świata!

Posted

[quote name='amikat']Skończcie baby z tym "janieleniem"! Dla tych oczu.... psich oczu w których widzisz siebie - jako BOGA!!!!! w tej krótkiej chwili....... warto zyć, warto...... wszystko warto!

:loveu:ano warto ..........

Iwanka ....nawet bardziej pasuje

Kurcze a kocyk:roll:kocysko ;)jest u Magdy w domu tylko nie ma jak dostarczyć

Posted

kocyk mam wielki po Qdłaczku, ale...... nie wyprany- jest tak gruby że do pralki sie nie zmieści, :roll: ręcznie mogłabym wyprać, ale, nie mam balkonu więc zgnije w domu :oops::oops:
czekam bo maggiecostam cośtam z Katowic ma do mnie podjechać po bazarkowe miseczki wiec przekażę i kocyka...;)

zrobie jak obiecałam amikat jakies bazarki na Dianke vel Ivanke :loveu:- też slicznie;) ale niestety chyba czasowo będzie to możliwe po niedzieli dopiero...

amikat czy pozmieniac coś w pierwszym poście??? jakies namiary na Ciebie, nr. konta na wsparcie dobci.... ??? :niewiem:

Posted

Zmień proszę imie, namiary na mnie oczywiście i numery konta dla wsparcia suczynki naszej czekoladowej -
"FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT"
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Nr konta bankowego
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

tel: 0 722 394 982

Numer KRS: 0000285182
REGON: 240699505
NIP: 6292374672

Posted

śliczna suczka aż ściska w żołądku że tyle czasu musiała przebywać w takich warunkach...
dobrze że już trafiła w dobre ręce i mocno ściskam kciuki żeby wyzdrowiała i znalazła wspaniały kochający dom :kciuki:

Posted

[quote name='Alicja']Dorzucę rzeczy do bazarku

Ja też chce przekazać rzeczy na bazarek,Clockwork-mogę tobie je przywieźć,bo ja niedługo mogę mieć problem z internetem.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Ja też chce przekazać rzeczy na bazarek,Clockwork-mogę tobie je przywieźć,bo ja niedługo mogę mieć problem z internetem.

jasne ... bede robic bazarek więc jaknajbardziej:loveu::loveu:

dziekujemy :loveu:

Posted

dzwoniła mi amikat- nie może się zalogować na dogo więc przekazuję:

wyniki badań wykluczyły nużyce, grzyba, świerzba....

mamy GRONKOWCA!!! ale nie ma ropnych zmian! za 2 tyg. badania zostaną powtórzone!!

sunia po 2 kąpielach zmieniła kolor z zakurzonego siwego na ...... :hmmmm: zapomniałam :cool1: wypiękniała jednym słowem ... kąpana jest co 2 dni, pielęgnowana, smarowana itd itp :loveu:

biega skacze i szaleje na widok CZŁOWIEKÓW ;)
w ogrodzie szaleje jak... jak to powiedziała amikat- długoletni więzień wypuszczony na wolność :loveu::loveu:

i to chyba wsjo :roll::oops:

Posted

[quote name='clockwork']w pracy nie miała dogo a w domu ma dogo i.... dzieci na kompie :grins:

dzieci !!!!!! HaryPoter w TV :grins: mama potrzebuje kompeczka na cito ;)