Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ślicznota ......jak bidulka nie wiedziała co to jest trawka :shake: Quote
amikat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Nieśmiało donosze że mała ma zmienione imie.... na Diana i tak nie reagowała.... Nazywa sie Ivanka i do tego imienia sie przyzwyczajamy. Noc przespała dobrze, dzisiaj bedą wyniki zeskrobin. Od wczoraj jest na odpowiedniej karmie, ranki - smarowane i oczywiscie do karmy olej z pestek winogronowych. Co 2 dni kapiel. zaczynamy kapać od jutra! A kto chętny z katoic do wyprowadzania suczynki na spacerki? Ona jest w hoteliku przy katowickim schronisku. I jeszcze prośba - kto moze dac Ivance kojo - miękknie do leżenia? Nie mam na zbyciu a szkoda kasy na kupowanie - ewentualnie grube koce ? Quote
amikat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Skończcie baby z tym "janieleniem"! Dla tych oczu.... psich oczu w których widzisz siebie - jako BOGA!!!!! w tej krótkiej chwili....... warto zyć, warto...... wszystko warto! Quote
amikat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ta brązowa suczynka - to prawdziwy skarbik. Po wypuszczeniu z tego wiezienia - łapką sprawdzała co to jest trawa......... serce sie sciska. Jest w złym stanie - odleżyny, rany, nuzyca (dziaij bedą wyniki zeskrobin). Dobrze ze wątroba i morfologia są ok. Ona jest BARDZO do Ivi podobna.Klon!!!!! Co do jej charakteru - cóż mozna powiedzieć po 1 dniu ? Do Ludzi i dzieci - łasi sie , przytula...... oglada świat jakby go nigdy przedtem nie widziała z bliska.... Na inne psy próbowała sie stawiać - szczekała jak szalona! Kiedy jej powiedzialam - źle, fuj to sie położyła i warowała. Postaram sie zeby inne zwierzeta polubiła, pokażemy jej i ta stronę psiego świata! Quote
amikat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ja na razie wiozę mój koc. Tamten bedzie na zmianę ;) Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='amikat']Skończcie baby z tym "janieleniem"! Dla tych oczu.... psich oczu w których widzisz siebie - jako BOGA!!!!! w tej krótkiej chwili....... warto zyć, warto...... wszystko warto! :loveu:ano warto .......... Iwanka ....nawet bardziej pasuje Kurcze a kocyk:roll:kocysko ;)jest u Magdy w domu tylko nie ma jak dostarczyć Quote
amikat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ja na razie wiozę mój koc. Tamten bedzie na zmianę ;) Quote
clockwork Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 kocyk mam wielki po Qdłaczku, ale...... nie wyprany- jest tak gruby że do pralki sie nie zmieści, :roll: ręcznie mogłabym wyprać, ale, nie mam balkonu więc zgnije w domu :oops::oops: czekam bo maggiecostam cośtam z Katowic ma do mnie podjechać po bazarkowe miseczki wiec przekażę i kocyka...;) zrobie jak obiecałam amikat jakies bazarki na Dianke vel Ivanke :loveu:- też slicznie;) ale niestety chyba czasowo będzie to możliwe po niedzieli dopiero... amikat czy pozmieniac coś w pierwszym poście??? jakies namiary na Ciebie, nr. konta na wsparcie dobci.... ??? :niewiem: Quote
amikat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Zmień proszę imie, namiary na mnie oczywiście i numery konta dla wsparcia suczynki naszej czekoladowej - "FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT" 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Nr konta bankowego 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 tel: 0 722 394 982 Numer KRS: 0000285182 REGON: 240699505 NIP: 6292374672 Quote
jonQuilla Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 śliczna suczka aż ściska w żołądku że tyle czasu musiała przebywać w takich warunkach... dobrze że już trafiła w dobre ręce i mocno ściskam kciuki żeby wyzdrowiała i znalazła wspaniały kochający dom :kciuki: Quote
MARCHEWA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Alicja']Dorzucę rzeczy do bazarku Ja też chce przekazać rzeczy na bazarek,Clockwork-mogę tobie je przywieźć,bo ja niedługo mogę mieć problem z internetem. Quote
amikat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 wszystkim dzięuję - za juz okazana pomoc i za chęci..... dzięuje oczywiście IVANKA Quote
MARCHEWA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Amikat,to my tobie dziękujemy,że wreszcie Ivanka poznała dotyk trawy. Quote
clockwork Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='MARCHEWA']Ja też chce przekazać rzeczy na bazarek,Clockwork-mogę tobie je przywieźć,bo ja niedługo mogę mieć problem z internetem. jasne ... bede robic bazarek więc jaknajbardziej:loveu::loveu: dziekujemy :loveu: Quote
Selket Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ooo..będą bazarki ;) Cieszę się, ze malutka wyszła za kratek :multi: I jest w dorych rękach :multi: Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Selket']ooo..będą bazarki ;) Cieszę się, ze malutka wyszła za kratek :multi: I jest w dorych rękach :multi: We najlepszych ;) Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 To jeszcze lepiej jak te ręcę są najlepsze :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 dzwoniła mi amikat- nie może się zalogować na dogo więc przekazuję: wyniki badań wykluczyły nużyce, grzyba, świerzba.... mamy GRONKOWCA!!! ale nie ma ropnych zmian! za 2 tyg. badania zostaną powtórzone!! sunia po 2 kąpielach zmieniła kolor z zakurzonego siwego na ...... :hmmmm: zapomniałam :cool1: wypiękniała jednym słowem ... kąpana jest co 2 dni, pielęgnowana, smarowana itd itp :loveu: biega skacze i szaleje na widok CZŁOWIEKÓW ;) w ogrodzie szaleje jak... jak to powiedziała amikat- długoletni więzień wypuszczony na wolność :loveu::loveu: i to chyba wsjo :roll::oops: Quote
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :razz::razz:a może Amikat mogłaby posłać fotaska mailem :grins: Quote
clockwork Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:a może Amikat mogłaby posłać fotaska mailem :grins: w pracy nie miała dogo a w domu ma dogo i.... dzieci na kompie :grins: Quote
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='clockwork']w pracy nie miała dogo a w domu ma dogo i.... dzieci na kompie :grins: dzieci !!!!!! HaryPoter w TV :grins: mama potrzebuje kompeczka na cito ;) Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='MARCHEWA']Clockwork,we wtorek podjadę z rzeczami na bazarek,ok? dopsze.. dziękujemy.. ja koło wtorku wystawie też moje bazrki ;) Quote
MARCHEWA Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Clockwork,we wtorek podjadę z rzeczami na bazarek,ok? Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ;)to moje co zostały też dasz i jeszcze poszukam co by się nadało Quote
Recommended Posts