amikat Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No co TY!!!!! Ja miałabym sie obrazić????????? Cieszę sie zę dziewuchę zabrałaś! Z tymi samochodami od początku był problem. Pomagają smakołyki pakowane do pychola - ale tylko troche.... Wypiękniała Ivanka prawda? A ja jestem zawalata bo zawsze zapominam albo nie umiem zrobic fotek....... Bo wiecie - ja jestem lajkonik w tym temacie Quote
clockwork Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Piękna ta Ivaneczka :loveu::loveu:sieść błyszcząca, cycochy ładniusie.... otarcia (czy co to tam miała) na dupce pewnie też juz zagojone :multi::multi: ciekawam czemu boi sie aut.... czy temu że nie zna czy temu że coś jej zrobiło :roll: pewnie temu że nie zna.... wielu rzeczy nie zna... i jak widzę nadal leżonko w trawie to szczyt szczęścia :-( biduleczka koffana :loveu: Quote
amikat Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ona biedna chyba aut po prostu w pędzie nie widziała...... uczy sie nowych dźwięków.... Quote
jotka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A na hotelik to tylko dwie osoby się dorzuciły:roll:, a każdy dzień kosztuje, oj, tak!:placz: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Były 2 bazarki ...jeden zrobiły Iv i Selket a drugi robiła Magda z rzeczy od Marchewy , swoich i moich ...pieniążki poszły .... pozostałe bazary klapa ......... poza tym nic nie wiemy co się z psinką dzieje ...wiele razy zadawałyśmy pytanko o ogłoszenia ... aż głupio już pytać :roll:... podrzucać też bez sensu jak wątek ciągle w otchłaniach bo nikt nic nie wie Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 jotka napisał(a):A na hotelik to tylko dwie osoby się dorzuciły:roll:, a każdy dzień kosztuje, oj, tak!:placz: bo to jest tak... sam wątek jest za mało widoczny, zbyt mało ludzisów tu zagląda... bazarki ogólnie stoją :shake: psów w potrzebie jest setki ale trzeba dotrzeć do ludzi. Ja sama zaglądam tu codzień,oczekując nowych wiadomości- wskazówek co i jak... w związku z powyższym mam pytanie: co dalej z Ivanką, czy już jest gotowa do adopcji??? pytałyśmy czy potrzeba jakis ogłoszeń???? z wątku wynika że nikt nie potrzebuje pomocy w jakiejkolwiek kwestii choć ja wiem że tak nie jest... AMIKAT! napisz konkretnie czego oczekujesz. Ogłoszenia?? szukanie domu?? a powiedzcie mi dziewczynki- czy Wy jako Fundacja możecie robić cegiełki na Alegro??? to na dzień dzisiejszy najlepszy sposób na pozyskanie pieniędzy na utrzymanie psa- na tym opiera się większość organizacji prozwierzęcych. walnąć aukcje- ogólnie na zwierzęta pod opieką S.O.S dla zwierząt-200 cegiełek za 2 zł.w zamian zrobione na kompku (wysyłane mailem- mogę zrobić;) ) podziękowania "dziękujemy że pomagasz pomagać" z wizerunkami psów/kotów- podopiecznych SOS dla zwierząt.... na dogomaniaków nie ma co zbytnio liczyć- wszyscy wyprówają żyły dla setek bid:-( no i weszłam na stronke Fundacji- macie teoretycznie 2 pieski w potrzebie... licho licho... aktualizacja by sie przydała, bo ludziska na to patrzą... wchodząc na waszą stronke- myślą sobie "ee 2 psy- dadzą rade" i lecą wspomóc fundacje zawaloną zwierzętami na maxa ..... Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Z przyczyn technicznych dawno tu nie zaglądałam i jestem zaskoczona, że tak mało wiadomo co dalej z Ivanką... Quote
Tengusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 bo z Amikat to tak jest ze kobieta zabiegana i zapomina badz niewyrabia sie z czasem ;) trza do niej zadzwonic albo zagadac ja na gg, z tego co mi kiedys mowila Ivanka miala jechac do niemiec ale czy tak bedzie rzeczywiscie to juz nie wiem ;) Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 no ja też wiem coś o domku za granicą i o sterylce ...chyba po niedzieli Quote
amikat Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Dla Ivanki - szykuje sie dom przez fundacje niemiecką. Teraz ja sterylizujemy i czipujemy. Nasza strona sos dla zwierząt - dopiero za 2 tygodnie nabierze rumieńców. Wtedy będzie zaktualizowana/. DO tej pory - najważniejsze były zwierzaki - nie strona zaniedbałyśmy ja trochą a i do informatyków - wolontariuszy szczęścia nie miałyśmy .... Co do Ivanki - sierść piękna, zaufanie wzrasta - juz tak bardzo sie nie boi - i BARDZO lubi sie przytulać!!!!! Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Czyli Iva ma mieć dom? To wspaniale :hurra: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 W tym tygodniu sterylka :razz::razz: to zaciskamy :kciuki: Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='amikat']Dla Ivanki - szykuje sie dom przez fundacje niemiecką. Teraz ja sterylizujemy i czipujemy. Nasza strona sos dla zwierząt - dopiero za 2 tygodnie nabierze rumieńców. Wtedy będzie zaktualizowana/. DO tej pory - najważniejsze były zwierzaki - nie strona zaniedbałyśmy ja trochą a i do informatyków - wolontariuszy szczęścia nie miałyśmy .... Co do Ivanki - sierść piękna, zaufanie wzrasta - juz tak bardzo sie nie boi - i BARDZO lubi sie przytulać!!!!! Amikat.. o tej stronce nie napisałam złośliwie:shake: wiem że macie full roboty przy psiakach, ale warto znaleźć kogoś kto będzie uaktualniał stronke na bierząco, bo to być może większa pomoc i dla Was i dla psiaczków.... no i koniecznie cegiełki na allegro- to bardzo duża pomoc ludzi nie z dogomanii... Quote
amikat Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jasne - wiem ze masz kochanie rację... problem w tym ze my w zasadzie nie mamy wolontariuszy na stałe - tylko na akcje Quote
AlKil Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jest nadzieja dla Ivanki!!!:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='amikat']to wiecej niż nadzieja! Załatwiamy wyjazd![/quote] :kciuki:............ Quote
clockwork Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]noooo trzymamy kciukasy.... napisz coś więcej... gdzie, co jak.. czy ma już pewny domek, czy jak?? :razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts