clockwork Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 i ja zabieram cudeńko na wirtual-psacer Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tengusia napisał(a):ok wateczek jest http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10176304#post10176304 zapraszam wszystkich bardzo bardzo bo psiak naprawde kochany jest ;) Amikat ciebie szczegolnie bo sama jestem ciekawa histori Stivo :mdrmed: niesamowicie zdolna ze mnie istotka, chcialam zmodyfikowac wateczek o info w tytule ze nasz przystojniak jedzie do niemiec i cosik porobilam ze zniknal mi caly wateczek :oops: :oops: :oops: Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Tengusia napisał(a):niesamowicie zdolna ze mnie istotka, chcialam zmodyfikowac wateczek o info w tytule ze nasz przystojniak jedzie do niemiec i cosik porobilam ze zniknal mi caly wateczek :oops: :oops: :oops: :evil_lol::evil_lol: no zdolniacha z ciebie jak diabli :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tengusia napisał(a):niesamowicie zdolna ze mnie istotka, chcialam zmodyfikowac wateczek o info w tytule ze nasz przystojniak jedzie do niemiec i cosik porobilam ze zniknal mi caly wateczek :oops: :oops: :oops: invalide zrobiłas :razz::razz:z wąteczku ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a):No ślicznoto na spacerek ..... Alaaa.... to jest ŁUN.. ma przeszkode na brzuchu Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):Alaaa.... to jest ŁUN.. ma przeszkode na brzuchu :roll:boooo suczków w emotach nie było :evil_lol::evil_lol:....cycuchy dyndają ;) Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 amikat zaś znikła w otchłani.... a kolega z zakładu gdzie była Diana vel Ivanka wrócił z wczasów- jutro idziemy do niego i bede gadac z nim co i jak.... bedzie śpiewał jak skowronek:roll::diabloti:- co sie stało ze szczeniorami (choć nie wiem czy chce słyszeć prawde:roll:) itp.... i o wyłudzeniu od szefa kasiury za hotel i leczenie Ivanki ;) Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A jak z ogłaszaniem Ivanki ?? Czy szykuje się jakiś domek . Quote
Selket Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja']Amikat daj cynka :razz::razz:co robimy z Ivanką , czy ogłaszać czy jak Właśnie mamy troszki wprawy w ogłaszaniu ;) Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Amikat daj cynka :razz::razz:co robimy z Ivanką , czy ogłaszać czy jak Quote
Selket Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja']DZIĘKI SELKECIKOWA :loveu::loveu::loveu: AMIKAT ....pierwsze pieniążki na Iwankę już poszły :multi::multi::multi: Ala gdzieś Ty tego posta wygrzebała:crazyeye::crazyeye: Toż to prawie zabytek ;) Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Selket']Właśnie przelałam pieniążki z bazarku ;) DZIĘKI SELKECIKOWA :loveu::loveu::loveu: AMIKAT ....pierwsze pieniążki na Iwankę już poszły :multi::multi::multi: Quote
amikat Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dziekuje kochane cioteczki... do Ivanki jadę dzisiaj po południu. Kompać trzeba! Postaram sie foteczki zrobić! Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='amikat']Dziekuje kochane cioteczki... do Ivanki jadę dzisiaj po południu. Kompać trzeba! Postaram sie foteczki zrobić! :multi::multi::multi:wow cioteczka .. no to czekamy na nowe wieści i fotaski ;) Quote
Recommended Posts