Klementynkaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ja powoli boję się włączać komputer :( w ciągu trzech tygodni to chyba 6 dobek w okolicy śląska... Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Klementynkaa napisał(a):ja powoli boję się włączać komputer :( w ciągu trzech tygodni to chyba 6 dobek w okolicy śląska... i to niestety nie koniec :-(:-( Quote
Klementynkaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 czy ta sunia ma jakieś imię? jak ja wstawić na stronę? i na kogo podać kontakt? Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Klementynkaa napisał(a):czy ta sunia ma jakieś imię? jak ja wstawić na stronę? i na kogo podać kontakt? osz cholewka... nawet nie spytałam jak ma na imie :oops: jutro powinnam sie widzieć z gościem, lub w niedziele... pytajcie co mam dopytać, spytam czy na niego kontakt dać czy na mnie ... do 2 dni bede wiedziała ;) Quote
clockwork Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Sunia wabi sie Diana.... niestety kolega w czwartek wyjeżdża na 2tyg. urlop.. więc nie będzie kontaktu ani z nim ani w razie czego z sunią :-( wraca koło 25 maja ..... Quote
amikat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a gdyby ją umieścić w hotelu przy katowickim schronisku? doba kosztuje tam 8 zł ale mozna by ja u czogały leczyć tak jak IVI..... byłby też cosdzienny kontakt. CO wy na to? Nie ukrywamn ze wtedy pomoc fonansowa byłaby mile widziana.... Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 amikat napisał(a):a gdyby ją umieścić w hotelu przy katowickim schronisku? doba kosztuje tam 8 zł ale mozna by ja u czogały leczyć tak jak IVI..... byłby też cosdzienny kontakt. CO wy na to? Nie ukrywamn ze wtedy pomoc fonansowa byłaby mile widziana.... tak se nieskromnie myśle że chyba to najlepsze rozwiązanie... prosto z tamtąd raczej do domu jej nikt nie weźmie- nie znając psa zupełnie.... Koleś ma naciskać szefa o dofinansowanie- w końcu kase ma ino z czsem kiepsko.... ja zaznaczam żem niezmotoryzowana :-( jest szansa żeby pożyczyć auto,żeby tam dojechać, ale niestety właściciel auta nie zgadza sie na przewóz psa :shake: możliwość wyciągnięcia psiny do środy.. potem po 25tym ........ Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 5 lat wytrzymała... da rade i 2 tyg. jeszcze :roll: nic na szybko... na wariackich papierach nic jeszcze dobrze nie wyszło :shake: Quote
amikat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 jest miejsce dla niej a ja podejmuję sie leczenia - tak jak Ivi. Kiedy mozna ja zabrać albo kto może ja do mnie do katowic przywieźć? Miejsce zarezerowoane jest do piątku ale wiolałabym zeby była tam już jutro - pojutrze. Quote
amikat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a skad ja odebrać trzeba i do której - to pojadę jutro !W pracy jestem do 15:00 - potem mogę jechac! Quote
MARCHEWA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To jest szansa dla suni.Ja mogę przekazać kilka rzeczy na bazarek dla niej. Quote
amikat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 kochena Marchewko jesteś. Ja ja odbiorę - proszę tylko o adres i ewentualne telefony do kogoś kto mi ją przekaże. Prosże też o wpłaty na konto mojej fondacji na jej rzecz - SOS dla Zwierząt w podpisie Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 no więc... dzwoniłam do kolesia- on jutro pracuje krócej, ale bedzie dziś gadał z szefem i koło 16-18 mogłybyśmy wpaść po psa.... ja niestety będę miała auto pozyczone na godzinke, więc AMIKAT byłabym Ci wdzięczna gdybyś dała radę podjechać... w Żorach byśmy się umówiły i ja mniej wiecej :roll: wiem gdzie to jest .... z kasiurą też bedzie gadał z szefem .... miejmy nadzieje że szef bedzie na tyle domyślny żeby pokryć choc większą :roll: część kosztów.... ;) Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 udało sie udało!!!! Dianka pojechała z amikat do hoteliku i pod opieke weta :multi::multi: właśnie stamtąd wróciłyśmy.... amikat napisze pewnie więcej po wizycie u weta- jutro raczej... ale stawiamy na nużyce... coś z uszkami ... wogóle psina była w totalnym szoku że wyszła poza kojec... uwaliła sie na trawce i błogo leżała.... to pisałam ja:grins: klockowa :roll::loveu: Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Sunieczka jest rewelacyjna ......cudna biedna psinucha :loveu::loveu::loveu: a amikat :loveu::loveu:janioł nie kobita ;) Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 jotka napisał(a):oj, Janioł, Janioł! Przez J:lol: :splat: zapomnłam :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 noooo... Dianka jest po konsultacji u weta.... miała pobrana krew i... wątroba, morfologia OK :multi: aż dziwne bo wyglądała masakrycznie:-( na 99% nużyca i grzyb lub świerzb w uszach... na tylnych łapkach raczej odleżyny ... zostały pobrane zeskrobiny wyniki będą niebawem .... Poza tym psina jest przekochana, jak na psa wyciągniętego z goowna-dosłownie- psina bardzo ufna :loveu: aaaa AMIKAT PROSI O JAKIEKOLWIEK GRUBSZE POSŁANKO DLA PSINY,jeżeli ktoś ma na zbyciu.... ja mam ale nie mam jak dostarczyć :placz: zdjęcia będą ale nie dziś :shake: padam na twarz :mdleje: AMIKAT janiele :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 kilka teraz .... a więcej jak znajdę więcej czasu :razz::razz: Quote
clockwork Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 SUNIA POŁOŻYŁA SIĘ W TRAWCE .... I TO JUŻ BYŁ... SZCZYT SZCZĘŚCIA :loveu::loveu::-( Quote
Recommended Posts