Marta !!! Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Wiem,że to nieładnie ale poprostu MUSZĘ się z wami podzielić tą wiadomością.. :D Jak zapewne większość z was pamięta dziś debiutowaliśmy z Grafciem na wystawie międzynarodowej w Lesznie.. :) Graf szedł w klasie młodziezy w pręgowanych psach no i ...... WYGRAŁ !!! :laola: Coprawda moim zdaniem pokazał sie najgorzej jak tylko mógł - kiepsko z postawą, nie chciał biegać, cały był taki piekielnie sklapniety przez to niemiłosierne słońce.. A najgorsze jest to,ze w domu zachowuje sie całkiem inaczej.. Ładnie biega, postawa lepsza (choc nadal duuuzo pracy przed nami) i taki jest "naładowany" zwłaszcza jak widzi psy.. A tu.. Surprise. No ale nic.. Widać musial się sędziemu podobać.. ;) Żałuję tylko,ze przegraliśmy zwycięstwo młodzieży z Oliwierem Alfa Hara (sędzia powiedział,ze generalnie urodą byly identycznie ładne tylko Graf nie umiał prost iść ("krokiem" i tak łapy przekładał, to do środka to zygzakiem :( i przez to przegrał.. :( ) No ale generalnie jak na pierwszą wystawę (i to odrazu międzynarodową to debiucik chyba baaardzo udany.. :) Quote
Iwona. Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Gratuluję i życzę dalszych sukcesów :D :smilecol: :D Quote
netka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Marta-BRAWO,BRAWO i jeszcze raz BRAWO. Tak strasznie sie cieszę z WASZEGO sukcesu.Gratuluje.Tylko tak dalej.Cały czas trzymałam kciuki.Wiem ze to wasz debiut.I dlatego tak to przezywam,ponieważ ja też dopiero teraz zdobywam wszelka wiedze na ten temat.I bardzo mnie to wszystko wciaga i interesuje.W przyszłości tez beda pierwsze wystawy i nerwy.Ale narazie CIESZE się BARDZO z waszego sukcesu!!!!!! Quote
Marta !!! Posted May 30, 2004 Author Posted May 30, 2004 Dziękujemy wszystkim.. :) Strasznie się cieszymy.. :) I tak nas to wszystko wciągnęło,ze już myślę gdzie by dalej się wybrać.. ;) A to ocena jaką dostaliśmy: "Dobra postawa i wymiary dla wieku, głowa dobrze formowana, dobre oczy, uszy, harmonijny ruch i postawa, ogon nie skrócony, dobry temperament, zgryz prawidłowy" Sędziował Pan Daniel Stanko z Czech :) Quote
bartek_yo Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 swietnie Marta, gratulacje :D :drinking: :angel: :drinking: :angel: Quote
Abi Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 GRATULACJE :D :D :D Ale, jesli mozna wiedziec, z kim wygral?? Ile bylo pieskow w jego klasie? Quote
nice_girl Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Wielkie gratulacje :laola: Tak sie bałas, a nie było tak źle :wink: Quote
zaba14 Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Marta gratulacje dla Graficia... :BIG: mam nadzieje że będzie jeszcze więcej sukcesów... e... nadziei nawet nie musze mieć... będą na pewno z takim pięknym psem. :buzi: go odemnie w ten mokry nochal ;) a tak na marginesie może wpadniecie 10.10.2004 do Zabrza :lol: Quote
LAZY Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 My tez gratulujemy!!! Swietnie Wam poszlo. zreszta Grafcio przepieknie wyglaal na zdjeciach, wiec musial wygrac! Jeszcze raz congratulations!!! Quote
Marta !!! Posted May 30, 2004 Author Posted May 30, 2004 Ponownie dziękujemy.. :) Coprawda boksi ( w wielu innych rasach z reszta tez tak było) generalnie było mało (w naszej klasie 3 psy) ale i tak jestem dumna.. Liczy się,zę ocena jest doskonała, opis ładny i medalik wisi w domu.. ;) A pokonane przez Grafcia to : UMBERTO Lider i KASTOR Montenegro. Tak wiec debiut zaliczam do udanych.. :) Wiem jednak (to słowa hodowców) że sporo pracy przed nami.. Trzeba pocwiczyc bieganie (zwłaszcza przy psach), postawę i wyrobić w maluchu uwielbienie do gryzaczka.. ;) Quote
sylwia i boksery Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Graf był w mocnej stawce-bardzo ładnie się spisaliście-Obydwoje Marto-Ty i Graf :D Naprawdę-wielkie gratulacje-to spory sukces-psy,z którymi był wystawiany Graf brały już udział w wystawach-z sukcesami zresztą :D Bardzo się cieszę-zobaczysz-jeszcze nie raz powalczycie z Grafem o najwyższą stawkę :D Brawo :D Quote
Marta !!! Posted May 30, 2004 Author Posted May 30, 2004 Tak sądzisz?? :) Bardzo bym chciała.. :) Quote
Abi Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Pokonac dwa psiaki, to bardzo ladny wynik, zgadzam sie z Sylwia :D Jeszcze raz GRATULACJE :D :D :D Quote
AM Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Gratulacje dla Ciebie i Grafa :bigok: Debiut wystawowy naprawde świetny :smilecol: Życzymy dalszych sukcesów :D AM&Co Quote
sylwia i boksery Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Tak sądzisz?? :) Bardzo bym chciała.. :) Tak sądzę :D Graf to bardzo ładny psiak-i potrafi sie pieknie ustawiać. A to dopiero młodzik-poczekaj aż nabierze ciałka :wink: Quote
Marta !!! Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 Kochani jesteście.. Wszyscy.. :) Dziękuję raz jeszcze w imieniu Grafika-bez neigo nie byłoby tego sukcesu :) (no i swoim).. :) Quote
dzurga Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Bylysmy, widzialysmy Grafcia i Marte w akcji i GRATULUJEMY. Sorka Martus, ze nie osobiscie ale musialysmy z Aga pilnie na siku - ale dopiero jak zobaczylysmy ze Grafcio staje przy tabliczce z nr 1 :D - a potem juz cie nigdzie nie widzialam. Ladnego masz psa, jeszcze na niejednej wystawie pozamiatacie towarzystwo. Quote
ajka Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Nie mam bokserka, ale to moje ulubione peski i dlatego zawsze "śledzę" topiki na bokserach. GRATULUJĘ Tobie a przede wszystkim Twojemu psiakowi, oby tak dalej. Zyczymy sukcesów!! ps. dla preguska : :tort: Quote
mrowka Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 GRATULUJEMY!!!! Marta to widzimy sie w Katowicach za rok?? :D :D :wink: A jakies zdjecia z wystawy zobaczymy?? Ciesze sie, ze wygraliscie! Super!! Quote
Marta !!! Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 Dzurga żałuje że nie było wiecej czasu zeby pogadać.. Wy byłyście zabiegana a ja tak strasznie zakręcona tym całym występem,ze.. ;) Mam nadzieję jednak,ze jeszcze to nadrobimy.. Ps. Moze wybrałabyś sie kiedyś z Tessą z nami na spacerek np. nad Rusałkę?? :) Ps. Ja aparatu nie miałam ale Paweł chyba robił nam zdjęcia.. Mam nadzieje,że nam coś prześle to wstawię.. :) Quote
asiunia Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Hej!! Spoznione ale szczere- za Grafa!! :drinking: :wink: Quote
Marta !!! Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 DZIĘ - KU - JE - MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :D Quote
Recommended Posts