Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem,że to nieładnie ale poprostu MUSZĘ się z wami podzielić tą wiadomością.. :D

Jak zapewne większość z was pamięta dziś debiutowaliśmy z Grafciem na wystawie międzynarodowej w Lesznie.. :)

Graf szedł w klasie młodziezy w pręgowanych psach no i ......

WYGRAŁ !!! :laola:

Coprawda moim zdaniem pokazał sie najgorzej jak tylko mógł - kiepsko z postawą, nie chciał biegać, cały był taki piekielnie sklapniety przez to niemiłosierne słońce.. A najgorsze jest to,ze w domu zachowuje sie całkiem inaczej.. Ładnie biega, postawa lepsza (choc nadal duuuzo pracy przed nami) i taki jest "naładowany" zwłaszcza jak widzi psy.. A tu.. Surprise.

No ale nic.. Widać musial się sędziemu podobać.. ;)

Żałuję tylko,ze przegraliśmy zwycięstwo młodzieży z Oliwierem Alfa Hara (sędzia powiedział,ze generalnie urodą byly identycznie ładne tylko Graf nie umiał prost iść ("krokiem" i tak łapy przekładał, to do środka to zygzakiem :( i przez to przegrał.. :( )

No ale generalnie jak na pierwszą wystawę (i to odrazu międzynarodową to debiucik chyba baaardzo udany.. :)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta-BRAWO,BRAWO i jeszcze raz BRAWO.

Tak strasznie sie cieszę z WASZEGO sukcesu.Gratuluje.Tylko tak dalej.Cały czas trzymałam kciuki.Wiem ze to wasz debiut.I dlatego tak to przezywam,ponieważ ja też dopiero teraz zdobywam wszelka wiedze na ten temat.I bardzo mnie to wszystko wciaga i interesuje.W przyszłości tez beda pierwsze wystawy i nerwy.Ale narazie CIESZE się BARDZO z waszego sukcesu!!!!!!

Posted

Dziękujemy wszystkim.. :) Strasznie się cieszymy.. :)

I tak nas to wszystko wciągnęło,ze już myślę gdzie by dalej się wybrać.. ;)

A to ocena jaką dostaliśmy:

"Dobra postawa i wymiary dla wieku, głowa dobrze formowana, dobre oczy, uszy, harmonijny ruch i postawa, ogon nie skrócony, dobry temperament, zgryz prawidłowy"

Sędziował Pan Daniel Stanko z Czech :)

Posted

Marta gratulacje dla Graficia... :BIG: mam nadzieje że będzie jeszcze więcej sukcesów... e... nadziei nawet nie musze mieć... będą na pewno z takim pięknym psem. :buzi: go odemnie w ten mokry nochal ;) a tak na marginesie może wpadniecie 10.10.2004 do Zabrza :lol:

Posted

My tez gratulujemy!!!

Swietnie Wam poszlo. zreszta Grafcio przepieknie wyglaal na zdjeciach, wiec musial wygrac!

Jeszcze raz congratulations!!!

Posted

Ponownie dziękujemy.. :)

Coprawda boksi ( w wielu innych rasach z reszta tez tak było) generalnie było mało (w naszej klasie 3 psy) ale i tak jestem dumna.. Liczy się,zę ocena jest doskonała, opis ładny i medalik wisi w domu.. ;)

A pokonane przez Grafcia to : UMBERTO Lider i KASTOR Montenegro.

Tak wiec debiut zaliczam do udanych.. :)

Wiem jednak (to słowa hodowców) że sporo pracy przed nami.. Trzeba pocwiczyc bieganie (zwłaszcza przy psach), postawę i wyrobić w maluchu uwielbienie do gryzaczka.. ;)

Posted

Graf był w mocnej stawce-bardzo ładnie się spisaliście-Obydwoje Marto-Ty i Graf :D

Naprawdę-wielkie gratulacje-to spory sukces-psy,z którymi był wystawiany Graf brały już udział w wystawach-z sukcesami zresztą :D

Bardzo się cieszę-zobaczysz-jeszcze nie raz powalczycie z Grafem o najwyższą stawkę :D

Brawo :D

Posted

Gratulacje dla Ciebie i Grafa :bigok:

Debiut wystawowy naprawde świetny :smilecol:

Życzymy dalszych sukcesów :D

AM&Co

Posted

Bylysmy, widzialysmy Grafcia i Marte w akcji i GRATULUJEMY. Sorka Martus, ze nie osobiscie ale musialysmy z Aga pilnie na siku - ale dopiero jak zobaczylysmy ze Grafcio staje przy tabliczce z nr 1 :D - a potem juz cie nigdzie nie widzialam.

Ladnego masz psa, jeszcze na niejednej wystawie pozamiatacie towarzystwo.

Posted

Nie mam bokserka, ale to moje ulubione peski i dlatego zawsze "śledzę" topiki na bokserach. GRATULUJĘ Tobie a przede wszystkim Twojemu psiakowi, oby tak dalej. Zyczymy sukcesów!!

ps. dla preguska : :tort:

Posted

GRATULUJEMY!!!!

Marta to widzimy sie w Katowicach za rok?? :D :D :wink:

A jakies zdjecia z wystawy zobaczymy?? Ciesze sie, ze wygraliscie! Super!!

Posted

Dzurga żałuje że nie było wiecej czasu zeby pogadać.. Wy byłyście zabiegana a ja tak strasznie zakręcona tym całym występem,ze.. ;)

Mam nadzieję jednak,ze jeszcze to nadrobimy.. Ps. Moze wybrałabyś sie kiedyś z Tessą z nami na spacerek np. nad Rusałkę?? :)

Ps. Ja aparatu nie miałam ale Paweł chyba robił nam zdjęcia.. Mam nadzieje,że nam coś prześle to wstawię.. :)