Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 10 months later...
Posted

Kolega nie zapomniał. Kolega cholernie wq*** że go nie stać na kawalerke, a tylko w takich warunkach idzie trzymać tu psa. Bo się zawiódł na ludziach i w ogóle, nie będę się żalił. Nie ma o czym pisać, psa odwiedzam jak dziecko po rozwodzie - raz na 2tyg. Nie stać mnie by wynająć samodzielnie mieszkanie gdzie nikt mnie nie będzie pytał co w nim trzymam, a gdy próbowałem z ludźmi to wszyscy super chętni, tyle że mieszkań takich nie ma jak ich wymagania :roll: na koniec mieszkają w gorszych niż próbowałem wynająć z nimi wspólnie, no ale się nie przetłumaczy. Jak znalazłem mieszkanie gdzie kwestia psa była spox ... to była to po prostu melina gdzie właściciele mieli wszystko gdzieś :roll:
Dlatego nic nie pisałem z najzwyczajniejszego rozgoryczenia, co nie oznacza że nie obserwowałem wątków.

Posted

[FONT=Georgia]o kurde kogo moje oczy na dogo widzą :crazyeye:

dogadać się z ludźmi to porażka, wszyscy zawsze chętni ale jak przychodzi co do czego to znajdują tysiące powodów na NIE
trochę szkoda, zapewne Santucha byłaby szczęśliwa mając Cię przy sobie no ale siły wyższe, pozostaje mi jedynie życzyć powodzenia i mieć nadzieję że coś się zmieni
[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o kurde kogo moje oczy na dogo widzą :crazyeye:

dogadać się z ludźmi to porażka, wszyscy zawsze chętni ale jak przychodzi co do czego to znajdują tysiące powodów na NIE
trochę szkoda, zapewne Santucha byłaby szczęśliwa mając Cię przy sobie no ale siły wyższe, pozostaje mi jedynie życzyć powodzenia i mieć nadzieję że coś się zmieni
[/FONT]
Taa skąd ja to znam "no my kochamy psy ... ale mamy małe dziecko i wie pan ... " "wie pan, mój mąż był weterynarzem, ale nie mogę się niestety zgodzić ponieważ pies będzie szczekał na gości (kij że babka mieszka 2 piętra niżej i pies by nawet nie słyszał że ktoś łazi) ... na tej dzielni co teraz mieszkam miałaby super, no ale niestety nie ma stałych chętnych na pokój obok którzy by wraz ze mną wyrazili zgodę na psa ... a Żabińska każdego obcego lub słabo znanego obszczekuje na max i byłby rzeczywiście hałas ... jednak swoich to ona po krokach poznaje ... ale chętnych brak bo to bo tamto i bo dzielnica na uboczu i puki nie ma stałych mieszkańców, psa nie może być.