furciaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Co nie zajze czytam ze masz kaca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 hahaha... to będzie ciężki spacer... mnie łeb ściska przez tą samą chorobe :roll: Quote
Fenris Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 furciaczek napisał(a):Co nie zajze czytam ze masz kaca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eee ... a bo ja tak często :p Najpierw kic kic, potem kac kac :p Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tupot białych mew.........:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 spotkanie SS nr.2 zakończone powodzeniem... :multi::multi: Quote
karja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 na tych fotkach żaba się jakaś taka wieeelka wydaje:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='karja']na tych fotkach żaba się jakaś taka wieeelka wydaje:evil_lol: bo Żaba jest wielka :loveu::loveu: a swoją drogą moja suka jest mała więc Santa przy niej się wydaje pewnie większa :) Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :multi::multi::multi:jakie super fotaski żabusiowo -saltusiowe :loveu::loveu: Quote
Fenris Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Fotaski świetne, niestety tylko z jednego aparatu bo u mnie tradycyjnie ktoś zakosił ... wpierw opierdziel dostała siora, jednak okazało się że to nie ona, tylko mama świsnęła na impreze :p Muszę koniecznie dodać iż spacerek na maxa udany, SS bez żadnej zwary, tym razem Salsa właściwie odbierała wszystkie mruki, charczenia i inne dziwne dźwięki Santy za fajną zabawę ... no i spodobał jej się Santusiowy sposób zabawy :p Za to ja mam z dzisiaj około 50 :diabloti: więc Santusiowa galeryjka będzie pełna :diabloti::diabloti::diabloti: i nie narzekać mi że mało fotek :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts