Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&T']o kurczę, wy z Gdyni jesteście!! :cool3:

a zaglądacie czasem na polankę redłowską? :cool3:
Ano z Gdyni, z Małego Kac(k)a :diabloti:
Na polance to ja ósemki na prawku ćwiczę :eviltong: w mkc mam wsio co mi trza - rzeka, łąki, las i bus 252 pod samą dziką plażę więc raczej w tych rejonach się z piesą bujam :p

na woodstock to do nas hehe:evil_lol:

Hehe i to po raz 5 "u was", jeszcze ostatnie Żary miałem zaliczone :diabloti: jutro 21:30 mam ciapąg czyli od jutra nie ma mnie do poniedziałku-wtorku (zależnie kiedy dojdę do siebie :diabloti:) raczej łatwo mnie będzie na miejscu wypatrzyć :p
no i nie ma fot :cool1:.....

Bo mi aparat zabrali wczoraj :placz: wujek jedzie do Włoch, rodzice mu dali i nic mi nie powiedzieli :angryy: ale może poszperam w starszych :p

obys tylko nie skręcił na przystanek dżisys :cool1:

Hmmm ... obsępiłem ich kiedyś na kanapki z pasztetem, ale palanty wina dać nie chcieli, to sobie poszedłem :diabloti: swoją drogą na wood działają dokładnie tak samo jak jahwusy - podchodzą i d trują :roll: i nie rozumieją że nikt ich nie słucha :roll: i wcale słuchać nie chce ...

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fenris napisał(a):
Ano z Gdyni, z Małego Kac(k)a :diabloti:
Na polance to ja ósemki na prawku ćwiczę :eviltong: w mkc mam wsio co mi trza - rzeka, łąki, las i bus 252 pod samą dziką plażę więc raczej w tych rejonach się z piesą bujam :p

ja do Ciapkowa, w pobliżu MK jeżdżę :eviltong: ale jakbyście reflektowali na wspólny spacerek to byśmy chętnie z piesem przyjechali w tamte strony, bo tam jeszcze nie spacerowaliśmy ;);)

Posted

M&T napisał(a):
ja do Ciapkowa, w pobliżu MK jeżdżę :eviltong: ale jakbyście reflektowali na wspólny spacerek to byśmy chętnie z piesem przyjechali w tamte strony, bo tam jeszcze nie spacerowaliśmy ;);)

Hmmm ... my byśmy reflektowali ... tylko czy Twój piesek by to zniósł ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Żaba to raczej czołg i jeśli piesek nie lubi być wywracany, deptany, duszony chwytami zapaśniczymi przez radośnie morderczo gulgoczącego psa ... to chyba nici :p Kwiatkowej Salsie się nie podobało :roll::evil_lol:

Posted

Fenris napisał(a):
Hmmm ... my byśmy reflektowali ... tylko czy Twój piesek by to zniósł ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Żaba to raczej czołg i jeśli piesek nie lubi być wywracany, deptany, duszony chwytami zapaśniczymi przez radośnie morderczo gulgoczącego psa ... to chyba nici :p Kwiatkowej Salsie się nie podobało :roll::evil_lol:

no to my chętnie :evil_lol::evil_lol: bo wątpię, żeby Santa zdążyła przygnieść mojego Mickiego :evil_lol::evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
no to my chętnie :evil_lol::evil_lol: bo wątpię, żeby Santa zdążyła przygnieść mojego Mickiego :evil_lol::evil_lol:

Tiaa ... Kwiatkowa też tak myślała :roll::diabloti: Żaba umie kosić na zakrętach i potrafi wyczekać do odpowiedniego momentu :p I nawet gdy piesek ma dość i na nią ujada, dla niej to wciąż super frajda :p Tedy zobaczymy jakoś po woodstocku się możemy na spacerek umówić :p bo jutro raczej nie dam rady

Posted

Fenris napisał(a):
Tiaa ... Kwiatkowa też tak myślała :roll::diabloti: Żaba umie kosić na zakrętach i potrafi wyczekać do odpowiedniego momentu :p I nawet gdy piesek ma dość i na nią ujada, dla niej to wciąż super frajda :p Tedy zobaczymy jakoś po woodstocku się możemy na spacerek umówić :p bo jutro raczej nie dam rady

no to zobaczymy, czy Mickiego dogoni :eviltong:

a spotkanko jak już to po Zlocie :lol::lol:

Posted

[quote name='M&T']no to zobaczymy, czy Mickiego dogoni :eviltong:

a spotkanko jak już to po Zlocie :lol::lol:
Haha spoczko :p

Obiecane fotki:

Posted

[quote name='jonQuilla']ooo i jest Santucha :multi::multi:

jak zwykle skąpana w rzeczce ;) :loveu::loveu:

No kurde, ciepełko jest, wtedy też było, to pies ochłody szuka i frajdy :p a nie ma nic lepsiejszego niż harce w wodzie z badylami i wychlapywanie na pana błocka :p

Posted

[quote name='Fenris']No kurde, ciepełko jest, wtedy też było, to pies ochłody szuka i frajdy :p a nie ma nic lepsiejszego niż harce w wodzie z badylami i wychlapywanie na pana błocka :p

bo z jakiej niby racji Ty masz być suchy kiedy ona jest mokra i do tego wie że Tobie też jest gorąco :eviltong::eviltong:

dawaj mi kawał tej rzeczki bo u mnie cholera są albo ścieki albo stawy które zaczynają się głęboko i nie mają dobrego zejścia dla psa :roll:

Posted

Już jestem!! Na woodstocku byłem!! :diabloti::diabloti::diabloti: i wracam wykoncertowany, zadowolony i ... przepity :roll::diabloti:

czekam na coś ładnego co ma mi przywieźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przywiozłem ... czy ładne to ja niewiem ... ale z pewnością na maxa woodstockowe :p Jak Kwiatkowa dostanie, to może się pochwali :evil_lol:

na konzerta se pojechał :cool1:
i to nie jednego haha ino całe 3 dni koncertów :diabloti: