Fenris Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='M&T']o kurczę, wy z Gdyni jesteście!! :cool3: a zaglądacie czasem na polankę redłowską? :cool3: Ano z Gdyni, z Małego Kac(k)a :diabloti: Na polance to ja ósemki na prawku ćwiczę :eviltong: w mkc mam wsio co mi trza - rzeka, łąki, las i bus 252 pod samą dziką plażę więc raczej w tych rejonach się z piesą bujam :p na woodstock to do nas hehe:evil_lol: Hehe i to po raz 5 "u was", jeszcze ostatnie Żary miałem zaliczone :diabloti: jutro 21:30 mam ciapąg czyli od jutra nie ma mnie do poniedziałku-wtorku (zależnie kiedy dojdę do siebie :diabloti:) raczej łatwo mnie będzie na miejscu wypatrzyć :p no i nie ma fot :cool1:..... Bo mi aparat zabrali wczoraj :placz: wujek jedzie do Włoch, rodzice mu dali i nic mi nie powiedzieli :angryy: ale może poszperam w starszych :p obys tylko nie skręcił na przystanek dżisys :cool1: Hmmm ... obsępiłem ich kiedyś na kanapki z pasztetem, ale palanty wina dać nie chcieli, to sobie poszedłem :diabloti: swoją drogą na wood działają dokładnie tak samo jak jahwusy - podchodzą i d trują :roll: i nie rozumieją że nikt ich nie słucha :roll: i wcale słuchać nie chce ... Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Fenris napisał(a):Ano z Gdyni, z Małego Kac(k)a :diabloti: Na polance to ja ósemki na prawku ćwiczę :eviltong: w mkc mam wsio co mi trza - rzeka, łąki, las i bus 252 pod samą dziką plażę więc raczej w tych rejonach się z piesą bujam :p ja do Ciapkowa, w pobliżu MK jeżdżę :eviltong: ale jakbyście reflektowali na wspólny spacerek to byśmy chętnie z piesem przyjechali w tamte strony, bo tam jeszcze nie spacerowaliśmy ;);) Quote
Fenris Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 M&T napisał(a):ja do Ciapkowa, w pobliżu MK jeżdżę :eviltong: ale jakbyście reflektowali na wspólny spacerek to byśmy chętnie z piesem przyjechali w tamte strony, bo tam jeszcze nie spacerowaliśmy ;);) Hmmm ... my byśmy reflektowali ... tylko czy Twój piesek by to zniósł ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żaba to raczej czołg i jeśli piesek nie lubi być wywracany, deptany, duszony chwytami zapaśniczymi przez radośnie morderczo gulgoczącego psa ... to chyba nici :p Kwiatkowej Salsie się nie podobało :roll::evil_lol: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Fenris napisał(a):Hmmm ... my byśmy reflektowali ... tylko czy Twój piesek by to zniósł ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żaba to raczej czołg i jeśli piesek nie lubi być wywracany, deptany, duszony chwytami zapaśniczymi przez radośnie morderczo gulgoczącego psa ... to chyba nici :p Kwiatkowej Salsie się nie podobało :roll::evil_lol: no to my chętnie :evil_lol::evil_lol: bo wątpię, żeby Santa zdążyła przygnieść mojego Mickiego :evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 M&T napisał(a):no to my chętnie :evil_lol::evil_lol: bo wątpię, żeby Santa zdążyła przygnieść mojego Mickiego :evil_lol::evil_lol: Tiaa ... Kwiatkowa też tak myślała :roll::diabloti: Żaba umie kosić na zakrętach i potrafi wyczekać do odpowiedniego momentu :p I nawet gdy piesek ma dość i na nią ujada, dla niej to wciąż super frajda :p Tedy zobaczymy jakoś po woodstocku się możemy na spacerek umówić :p bo jutro raczej nie dam rady Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Fenris napisał(a):Tiaa ... Kwiatkowa też tak myślała :roll::diabloti: Żaba umie kosić na zakrętach i potrafi wyczekać do odpowiedniego momentu :p I nawet gdy piesek ma dość i na nią ujada, dla niej to wciąż super frajda :p Tedy zobaczymy jakoś po woodstocku się możemy na spacerek umówić :p bo jutro raczej nie dam rady no to zobaczymy, czy Mickiego dogoni :eviltong: a spotkanko jak już to po Zlocie :lol::lol: Quote
Fenris Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='M&T']no to zobaczymy, czy Mickiego dogoni :eviltong: a spotkanko jak już to po Zlocie :lol::lol: Haha spoczko :p Obiecane fotki: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://img75.imageshack.us/img75/1323/s7301325uz1.jpg śliczna :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ooo i jest Santucha :multi::multi: jak zwykle skąpana w rzeczce ;) :loveu::loveu: Quote
Fenris Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='jonQuilla']ooo i jest Santucha :multi::multi: jak zwykle skąpana w rzeczce ;) :loveu::loveu: No kurde, ciepełko jest, wtedy też było, to pies ochłody szuka i frajdy :p a nie ma nic lepsiejszego niż harce w wodzie z badylami i wychlapywanie na pana błocka :p Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Fenris']No kurde, ciepełko jest, wtedy też było, to pies ochłody szuka i frajdy :p a nie ma nic lepsiejszego niż harce w wodzie z badylami i wychlapywanie na pana błocka :p bo z jakiej niby racji Ty masz być suchy kiedy ona jest mokra i do tego wie że Tobie też jest gorąco :eviltong::eviltong: dawaj mi kawał tej rzeczki bo u mnie cholera są albo ścieki albo stawy które zaczynają się głęboko i nie mają dobrego zejścia dla psa :roll: Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 se przyszłam w końcu do Żabci :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 czekam na coś ładnego co ma mi przywieźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:fotki wstawił i pojechał ;) ten też pojechał??? :crazyeye::crazyeye: czy oni wszyscy poci.pieli??? wakacje jakieś czy co??? Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='clockwork']ten też pojechał??? :crazyeye::crazyeye: czy oni wszyscy poci.pieli??? wakacje jakieś czy co??? na konzerta se pojechał :cool1: Quote
Selket Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Cześć :multi: Przyszłam, poczytałam, obejrzałam............A Ciebie nie ma :cry: Gratuluję studiów :multi: :multi: Quote
Fenris Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Już jestem!! Na woodstocku byłem!! :diabloti::diabloti::diabloti: i wracam wykoncertowany, zadowolony i ... przepity :roll::diabloti: czekam na coś ładnego co ma mi przywieźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przywiozłem ... czy ładne to ja niewiem ... ale z pewnością na maxa woodstockowe :p Jak Kwiatkowa dostanie, to może się pochwali :evil_lol: na konzerta se pojechał :cool1: i to nie jednego haha ino całe 3 dni koncertów :diabloti: Quote
Fenris Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Buuu :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10630617#post10630617 Argh!!! Po prostu ręce opadają ... Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Fenris']Buuu :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10630617#post10630617 Argh!!! Po prostu ręce opadają ... własnie chciałam dać Ci znać :razz::razz: wiem ze na 3 dni :cool1:zazdraszczam :roll: Quote
Recommended Posts