Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w końcu wróciłeś :) :multi::multi:

witaj rodzynku :evil_lol::evil_lol::multi:

gratuluje dostania się na studia :)

i miło że fajnie spędzałeś czas na wyjeździe :)
czekam na relacje co się działo i na jakieś zdjęcia bo stęskniłam się za nowymi fotami Santuchy :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]w końcu wróciłeś :) :multi::multi:

witaj rodzynku :evil_lol::evil_lol::multi:

gratuluje dostania się na studia :)

i miło że fajnie spędzałeś czas na wyjeździe :)
czekam na relacje co się działo i na jakieś zdjęcia bo stęskniłam się za nowymi fotami Santuchy :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Witam, witam!
Dziękować :p
Żadne stfory leśne mnie nie dopadły, ino pijane panie :p Ale przeżyłem :diabloti:
Za to w domu nieco się działo - Santę z krzaków kot jakiś zaatakował ... a ona - na siostrę - na kota - znów na siostrę ... i sobie dalej poszła, ku oszołomieniu kota :evil_lol:
Innym razem Żabka szła w ustronie krecika wypuścić ... i wpadła na dzika :crazyeye: wyleciała z kwikiem z krzaków, a dzik z chrumkotem spitolił w stronę przeciwną :evil_lol: stanęła jak wryta przy siostrze i dopiero jak ucichł chrumkot hardo obszczekała tegotam:roflt:
ToTosława bardziej nieznośna, potrafi tak udziobać, że ślady zostają :roll:
Na dodatek dziś trafiła do nas na kilka h sikorka - bo ją rudy paskud złapał i omal nie zamęczył ... ale mu odebrałem, przetrzymałem aż dojdzie do siebie, kilka h pospało stworzonko, potem jak się rozfruwało po pokoju to wypuściłem za okno i poleciała prosto na świerk gdzie już trafi do swoich i bezpiecznie sobie odpocznie :p Totosława zaś zazdrośnie pędziła nowego lokatora i wsuwała nawet te ziarenka których nie lubi gdy się tylko tamten w okolicy rozsypanych pojawił :p
A, i jeszcze nauczyła się nic sobie z psa nie robić, dziobie Żabę, poluje na jej ogon ... a dziś zarąbała Żabie chipsa :diabloti: Żaba palnęła o to takiego focha, że zostawiła swoją ulubioną piłkę ze smakołykami w środku i chciała ze złości pójść sobie z pokoju ... ale ją udobruchałem dając nowego chipsa :p

Posted

:crazyeye:[FONT=Arial]ale się ToTosława rozochociła ...no no ... orzeł jakowyś :shake:;)

a duchy Cię nie ścigały na cmentarzu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie ma to jak nekrofilne klimaty :evil_lol:

dawa jakieś fotasy bo odwyklam :razz::razz:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
:crazyeye:[FONT=Arial]ale się ToTosława rozochociła ...no no ... orzeł jakowyś :shake:;)

a duchy Cię nie ścigały na cmentarzu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie ma to jak nekrofilne klimaty :evil_lol:

dawa jakieś fotasy bo odwyklam :razz::razz:
[/FONT]
No Totusia strasznie złośliwa się zrobiła ... ale przynajmniej wesoło jest :p

Jakie duchy? Ja tam w duchy nie wierzem, to i one mię olewają :evil_lol: Nekrofilne klimaty? ... hmmm ... jakoś mnie nie ciągnie do zakopanego :eviltong:

A teraz fotaski po półgodzinnych bojach z imageshackiem :roll:

Posted

Kaktuch znów ma kwiety

Totosława przyuważyła intruza próbującego podebrać jej rozsypane ziarenka

Wymiana spojrzeń ...

A w piłce - smakołyki utytłane w pasztecie :diabloti: coby się piesa nie nudziła gdy pan nadrabia netowe zaległości, zamiast tylko na nią uwagę zwracać :p

Posted

[FONT=Georgia]super że sikora już trafiła na wolność i że jednak nie pojedzie z Tobą do Olsztyna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihihi

a Totosława to zuch dziewczyna z charakterkiem, powinieneś się cieszyć że jest taką ostrą babeczką ;) :evil_lol::evil_lol:
mała jest to musi nadrabiać charakterkiem ;)

wycmokaj Żabuche :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]super że sikora już trafiła na wolność i że jednak nie pojedzie z Tobą do Olsztyna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihihi

a Totosława to zuch dziewczyna z charakterkiem, powinieneś się cieszyć że jest taką ostrą babeczką ;) :evil_lol::evil_lol:
mała jest to musi nadrabiać charakterkiem ;)

wycmokaj Żabuche :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

:crazyeye: Bosz! Nie strasz, dwóch takich dziobaków nie szło by już znieść!! :eviltong: A Totosława pewno ma coś z bullowatego, O! :roflt:Wycmoktulam i idziemy na dwór bo się Żabulina uwagi domaga :p

Posted

Dzien dobry:p
Po pierwsze gratuluje dostania sie studia:multi:
Po drugie ..dobrze ze cie nie ciagnie do zakopanego...widziales jak tam leje??
:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: wrócił i zniknął :roll:[/FONT]
Nie zniknął, ino po tak długiej nieobecności spraw do załatwienia multum i nawałnica na meilu i gg bo na woodstock na dniach z ekipą jedziemy :p skarbówka wydzwaniała, na studia papiery składać, trzeba się orientować jak tam w olsztynie z mieszkaniami, dostałem fona i trza było aktywować, siora zamęcza zakupami i łoboże co jeszcze, ale zaglądam tu ciągle ino nie odpowiadam bo czasu maaaało!
A fotki będą ... eeee ... no jakoś tak na czasie, odwykłem od brania aparatu na spacerki :roll::p

Posted

Fenris napisał(a):
Nie zniknął, ino po tak długiej nieobecności spraw do załatwienia multum i nawałnica na meilu i gg bo na woodstock na dniach z ekipą jedziemy :p skarbówka wydzwaniała, na studia papiery składać, trzeba się orientować jak tam w olsztynie z mieszkaniami, dostałem fona i trza było aktywować, siora zamęcza zakupami i łoboże co jeszcze, ale zaglądam tu ciągle ino nie odpowiadam bo czasu maaaało!
A fotki będą ... eeee ... no jakoś tak na czasie, odwykłem od brania aparatu na spacerki :roll::p

na woodstock to do nas hehe:evil_lol: