jonQuilla Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w końcu wróciłeś :) :multi::multi: witaj rodzynku :evil_lol::evil_lol::multi: gratuluje dostania się na studia :) i miło że fajnie spędzałeś czas na wyjeździe :) czekam na relacje co się działo i na jakieś zdjęcia bo stęskniłam się za nowymi fotami Santuchy :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]w końcu wróciłeś :) :multi::multi: witaj rodzynku :evil_lol::evil_lol::multi: gratuluje dostania się na studia :) i miło że fajnie spędzałeś czas na wyjeździe :) czekam na relacje co się działo i na jakieś zdjęcia bo stęskniłam się za nowymi fotami Santuchy :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Witam, witam! Dziękować :p Żadne stfory leśne mnie nie dopadły, ino pijane panie :p Ale przeżyłem :diabloti: Za to w domu nieco się działo - Santę z krzaków kot jakiś zaatakował ... a ona - na siostrę - na kota - znów na siostrę ... i sobie dalej poszła, ku oszołomieniu kota :evil_lol: Innym razem Żabka szła w ustronie krecika wypuścić ... i wpadła na dzika :crazyeye: wyleciała z kwikiem z krzaków, a dzik z chrumkotem spitolił w stronę przeciwną :evil_lol: stanęła jak wryta przy siostrze i dopiero jak ucichł chrumkot hardo obszczekała tegotam:roflt: ToTosława bardziej nieznośna, potrafi tak udziobać, że ślady zostają :roll: Na dodatek dziś trafiła do nas na kilka h sikorka - bo ją rudy paskud złapał i omal nie zamęczył ... ale mu odebrałem, przetrzymałem aż dojdzie do siebie, kilka h pospało stworzonko, potem jak się rozfruwało po pokoju to wypuściłem za okno i poleciała prosto na świerk gdzie już trafi do swoich i bezpiecznie sobie odpocznie :p Totosława zaś zazdrośnie pędziła nowego lokatora i wsuwała nawet te ziarenka których nie lubi gdy się tylko tamten w okolicy rozsypanych pojawił :p A, i jeszcze nauczyła się nic sobie z psa nie robić, dziobie Żabę, poluje na jej ogon ... a dziś zarąbała Żabie chipsa :diabloti: Żaba palnęła o to takiego focha, że zostawiła swoją ulubioną piłkę ze smakołykami w środku i chciała ze złości pójść sobie z pokoju ... ale ją udobruchałem dając nowego chipsa :p Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 :crazyeye:[FONT=Arial]ale się ToTosława rozochociła ...no no ... orzeł jakowyś :shake:;) a duchy Cię nie ścigały na cmentarzu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie ma to jak nekrofilne klimaty :evil_lol: dawa jakieś fotasy bo odwyklam :razz::razz:[/FONT] Quote
Fenris Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Alicja napisał(a)::crazyeye:[FONT=Arial]ale się ToTosława rozochociła ...no no ... orzeł jakowyś :shake:;) a duchy Cię nie ścigały na cmentarzu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie ma to jak nekrofilne klimaty :evil_lol: dawa jakieś fotasy bo odwyklam :razz::razz:[/FONT]No Totusia strasznie złośliwa się zrobiła ... ale przynajmniej wesoło jest :p Jakie duchy? Ja tam w duchy nie wierzem, to i one mię olewają :evil_lol: Nekrofilne klimaty? ... hmmm ... jakoś mnie nie ciągnie do zakopanego :eviltong: A teraz fotaski po półgodzinnych bojach z imageshackiem :roll: Quote
Fenris Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Kaktuch znów ma kwiety Totosława przyuważyła intruza próbującego podebrać jej rozsypane ziarenka Wymiana spojrzeń ... A w piłce - smakołyki utytłane w pasztecie :diabloti: coby się piesa nie nudziła gdy pan nadrabia netowe zaległości, zamiast tylko na nią uwagę zwracać :p Quote
Fenris Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Chwilowo kuniec bo się bateria wyczerpała, a siora podczas mej niebytności fotków nie robiła :watpliwy: Quote
jonQuilla Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Georgia]super że sikora już trafiła na wolność i że jednak nie pojedzie z Tobą do Olsztyna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihihi a Totosława to zuch dziewczyna z charakterkiem, powinieneś się cieszyć że jest taką ostrą babeczką ;) :evil_lol::evil_lol: mała jest to musi nadrabiać charakterkiem ;) wycmokaj Żabuche :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Fenris Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]super że sikora już trafiła na wolność i że jednak nie pojedzie z Tobą do Olsztyna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihihi a Totosława to zuch dziewczyna z charakterkiem, powinieneś się cieszyć że jest taką ostrą babeczką ;) :evil_lol::evil_lol: mała jest to musi nadrabiać charakterkiem ;) wycmokaj Żabuche :loveu::loveu::loveu:[/FONT] :crazyeye: Bosz! Nie strasz, dwóch takich dziobaków nie szło by już znieść!! :eviltong: A Totosława pewno ma coś z bullowatego, O! :roflt:Wycmoktulam i idziemy na dwór bo się Żabulina uwagi domaga :p Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dzien dobry:p Po pierwsze gratuluje dostania sie studia:multi: Po drugie ..dobrze ze cie nie ciagnie do zakopanego...widziales jak tam leje?? :diabloti: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gupecek http://img364.imageshack.us/img364/9784/s7303675smallxt0.jpg ciekawe jak długo Ozzy by cierpliwie wylizywał z piłeczki smaczki :razz:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witanko Fajnie, że wróciłeś, gratuluję dostania się na wymarzone studnia, pozdrawiam Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: wrócił i zniknął :roll:[/FONT] Quote
Fenris Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: wrócił i zniknął :roll:[/FONT] Nie zniknął, ino po tak długiej nieobecności spraw do załatwienia multum i nawałnica na meilu i gg bo na woodstock na dniach z ekipą jedziemy :p skarbówka wydzwaniała, na studia papiery składać, trzeba się orientować jak tam w olsztynie z mieszkaniami, dostałem fona i trza było aktywować, siora zamęcza zakupami i łoboże co jeszcze, ale zaglądam tu ciągle ino nie odpowiadam bo czasu maaaało! A fotki będą ... eeee ... no jakoś tak na czasie, odwykłem od brania aparatu na spacerki :roll::p Quote
Tengusia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 alez ty zaganiany w wakacje jestes ... :mdrmed: Quote
Tepes Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witam po raz 1!:) Śliczna suńcia:loveu: Będziemy wpadać częściej:) Quote
Fenris Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Acctiually']Witam po raz 1!:) Śliczna suńcia:loveu: Będziemy wpadać częściej:) Witam i zapraszam! :p Quote
ATLANTYDA Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Hejo Przyleciałam zajrzeć jak żyjecie ? Widzę ,że wporzo to lecę dalej. Quote
Izabela124. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witanko To ty zalatany chłopak jesteś hihi Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 o kurczę, wy z Gdyni jesteście!! :cool3: a zaglądacie czasem na polankę redłowską? :cool3: Quote
karja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Fenris napisał(a):Nie zniknął, ino po tak długiej nieobecności spraw do załatwienia multum i nawałnica na meilu i gg bo na woodstock na dniach z ekipą jedziemy :p skarbówka wydzwaniała, na studia papiery składać, trzeba się orientować jak tam w olsztynie z mieszkaniami, dostałem fona i trza było aktywować, siora zamęcza zakupami i łoboże co jeszcze, ale zaglądam tu ciągle ino nie odpowiadam bo czasu maaaało! A fotki będą ... eeee ... no jakoś tak na czasie, odwykłem od brania aparatu na spacerki :roll::p na woodstock to do nas hehe:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 no i nie ma fot :cool1:..... obys tylko nie skręcił na przystanek dżisys :cool1: Quote
Recommended Posts