Fenris Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jako że mam sporo fotek którymi chcielibyśmy się z Santą pochwalić :p i nauczyłem sie już je wstawiać :diabloti: ... takoż właśnie oto galeria Żabuchy :diabloti: Na początek Klops w trawie :p Zaspaaaaanaaaa .... O, fote mi robią! Wygibasy :cool1: Sancia pupa polując na kota :p Skoro to jest klatka królika ... to gdzie ten królik? Quote
Fenris Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Dajemy dalej :p W chaszczach nocą A ja se nietoperek! Uśmiech! :p Co ja mam na uszach?? Czy ktoś mi może powiedzieć? Dobra, już wiem, to są gumeczki! Quote
Ad@ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 o jaka slodka:loveu: bede czesto wpadac wiecej fotek poprosze Quote
Fenris Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Foty jeszcze sprzed remontu świeżo po zabudowie tarasu na jadalnię :p Zieeeeew, ileż można być nietoperzem! Lubię chrupki bananowe! Daję słowo, to nie ja je założyłam! Se leżę Czy te oczy mogą kłamać? Jak to? Ktoś znowu wyjadł kotom? No przecież nie ja! Quote
Fenris Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Jeszcze jedno z trawy, również w Santusiowej galerii dogomani :p Ileż można pozować? Toć to takie męczące ... Ciężkie te poranki i zaspane ... z czasów gdy uszy nie wiedziały na którą stronę się układać :p Tylko nie obudźcie Ojca bo mnie z wyra wywali! Cały czas myśli że tam jest mama! Wygibasy na kanapie Quote
Fenris Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Po ciężkim dniu i jeszcze foty robią ... Czyż nie mam pięknej talii? :loveu: E bo te gazety to nudne som. Nie no to pan ma za małą kanape, a nie zaraz że ja się rozwalam! Co to jest 2x1,35m ... Najpiękniejsza gwiazdeczka! (ta na piersi też) Quote
Fenris Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Jeszcze umknęło: Klopsiok na kafloch (przed remontem) Śnieg jest biały i tulaśny ... więc dlaczego nie mogę go zabrać do domu? A teraz już aktualne fotki :p Z dzisiejszego spaceru (słonko nie dopisało) Klapieuchy A co to? Tam coś jest! Pan mnie woła! Zaraz patyk rzuci! Quote
Fenris Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Poleciał patyk! Zara go zjem! Ino tylko dżazgi w zębach mi zostały z tego patyka ... Łotrzepywanie fafloków :evil_lol: ku uciesze wszystkich wkoło :diabloti: Pan mówił "Zostaw kaczki!" ... gdzie te kaczki??? (Nawet Młoda sie w kadr załapała :p) A teraz :loveu: Morduśna :loveu: CDN. :diabloti: Quote
Ad@ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 nie no ona jest CUDOWNA:loveu: napizs cos wiecej o niej Quote
Fenris Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Żabcia skończyła w lutym 2 latka, jest strasznym tchórzem, Jedyną i Najpiękniejszą kobietą swego pana :D (no przynajmniej na chwilę obecną :p) Jako że jest molosem to jej aktywność jest zbliżona do właściciela ... czyli wylegujemy się cały dzień, a potem dostajemy szajby z nieróbstwa i idziemy ponad 2h się szwędać po lesie za patykami, a na wieczór na dobitkę idymy pobiegać ponad 2km :p A jak pada ... to za bramke siku i dowidzenia, sprintem do domu, tyle mnie świat widział :p Nienawidzi hałasów, tłoku, za to uwielbia wszelkie mizianki, przytulanki i zapasy no i oczywiście swojego pana co to by ją ciągle smakołykami raczył :loveu: Uwielbia dawać buzi, piąteczki, włazić w bagna ... a potem oczywiście wychlapać tą całą radość na pana:p Mógłbym pisać godzinami ale mi potem wcina text w okienku przez zbyt długą bezczynność :p Dlatego wszystko po kolei, galeria dopiero powstała, więc nie wszystko na raz :diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Piękna sunia! Widać,że ciekawe życie wiedzie :evil_lol: Quote
Fenris Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Żabulec pozuje na tarasie :loveu: i yeszcze yedno :loveu: Biegnąc do pana :p Coś mię znowu do gęby wpadło :lol: Quote
Fenris Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Odpoczynek wśród liści Brodząc po rzece Paaatyyyyk!!! A teraz biegiem z badylem, zaraz go zniszcze! Jakoś fotek taka sobie bo dopiero uczę się obsługi tego @#$%^& aparatu co to ma milion funkcji a żadne właściwe :angryy: O, a to te piesy co pan mi nigdy sie z nimi bawić nie pozwala!! Quote
Fenris Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 A niech pan se biega za mną po górkach! Za patykiem w dół ... Gdzieś mi skubany w tech liściach umknął! Rzuć nowy! Tera już mam badyla ... ale nie dam tylko zniszcze HA! No co, zielenina też zdrowa ... :p Quote
Fenris Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Biegając jarem ... Jakie tam foto rozmazane! To 3D! :diabloti: Dzie ten badyl ? Znowu mi zwiał, skubany! Może stąd go zobaczę? Dalej nie widzę ... to chociaż się pokażę! Quote
Fenris Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Taka pikna! :loveu: A co to za dziuła??? Hop hop! Jest tu kto ?! (Zwróćcie uwagę na naprężenie nóg ... tak w razie odwrotu :evil_lol:) A teraz będziem pozować! Profil :p No co? Znowu mam siedzieć i będziesz mi błyskał po oczach taaa? Quote
Fenris Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Nad ulubioną Żabią kałużą :evil_lol: Zabawaaa! Uwielbiam biegać po wodzie!! Szajbaaaa!! Łotrzepujemy fafloki!!! Badyl za burtą! Łapaj trzymaj skurczysyna! Quote
Fenris Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Zara go mam! Nurkować też potrafię, a co! No! No rzuć ten patyk! No Ej! A tu się łotrzepuję. Te dwa brązowe latające obiekty to badyl, zepsuty :diabloti: A tu zobaczyłam sznupa i pan mię złapał :-( i było koniec hasania:-( Pan mówi że bym sznupa podeptała i co ... no a jak ja mam powąchać coś tak małego? Toć musze se łapą przytrzymać, bo to kręci się i wierci! No ja nie rozumie. Tak samo z kotami ... ehhh Koniec na dziś, nie męczę was już :evil_lol: CDN ... jak nie zapomnę aparatu na spacerki :evil_lol: Quote
Ad@ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 wcale nas nie mezcych super fotki:loveu: http://img180.imageshack.us/img180/7250/s7300067smallhp8.jpg fajnie nurkuje naprawde foty sa super Quote
Fenris Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Ad@ napisał(a): http://img180.imageshack.us/img180/7250/s7300067smallhp8.jpg fajnie nurkuje A nie ? Nos pod wodą to nurkuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo ona wode to jak dzik glebe ryje nosem :diabloti: Quote
Fenris Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 A jak :loveu: jak na złość wypogadza się już po spacerze i to widać, że tylko na chwilkę:angryy: Żaba dziś na spacerze spotkała Tobasia, prześlicznego rocznego kanarcia:loveu: niestety zabawa nie wyszła :-( Tobaś wywinął kilka fiksów i miał dość, bo niestety, Żaba nie umie się bawić w nic innego jak czołg, taran itd:diabloti: najlepszą dla niej zabawą jest dogonić psa z dzikim spazmem radosnego charkotu i wywalić mu tak z bara by się łapami nakrył ... niestety nie każdy pies lubi tak hardcoreowe wrażenia :diabloti: Nawet wielka Azjata Bonnie nie dała rady ustać dłużej na łapach :diabloti: Dlatego Żaba ma tylko jednego prawdziwego kumpla - drugi czołg - przerośnięty z deka labek Argo :evil_lol: Jak ktoś nie wie, że to zabawa, to szerokim łukiem omija ich radosne uniesienia:diabloti: Jak pogoda przypasuje to zrobi się sesyjkę jaką z Argulcem w terenie :p Gdy już wracaliśmy ze spaceru oczywiście musiał do nas podbiec nieusłuchany goldenik i przerażone dzieciuchy-właścicielki skamląc w przeprosinach, oczywiście psa nie mogąc dalej złapać ... ehhh ... :angryy: Santa owszem, krzywdy nie zrobi ... ale nie każdy pies wie na co sie pisze próbując się z nią bawić :roll: nie każdy ma ochotę być przefarbowanym na błotny czy też trawiasty kolor :evil_lol: Tak jak ostatnio przerośnięty posokowiec ... właściciele wpierw spazm widząc Żabę, dziecko do samochodu:roll: a tu im pies wyskoczył :roll: więc wołam spokojnie, że nie jest agresywna ... o ja głupi - wtedy oni wylane w psa total i dalej się zaczęli rozpakowywać z rowerkiem itd sprzętem spacerowym :angryy: a w psa już wbite, że mi skacze dziko wkoło Żaby:angryy: Ta oczywiście spazm by na niego wyrwać, proszę grzecznie by pieska odwołali, a oni że "ale on się chce pobawić!" jakbym nie widział :roll: ehhh już by Żaba dała do wiwatu gdybym ją do zabawy puścił :diabloti: tylko psa żal mi było ...:siara: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Witanko JA tu pirewszy raz, ale bede zagladac Sliczna jest Zaba tylko nie doczytalam czy Zaba ma rodowod? Zapraszamy do naszej galerji Quote
natalia_aa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Niestety Santa nie ma rodowodu, w zwiazku z tym jest juz wysterylizowana. Ogladam te wszystkie galerie i muszem sie zmobilizowac, co by swojej suczy zalozyc. Quote
Izabela124. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 natalia_aa napisał(a):Niestety Santa nie ma rodowodu, w zwiazku z tym jest juz wysterylizowana. Ogladam te wszystkie galerie i muszem sie zmobilizowac, co by swojej suczy zalozyc.To czas nazjwyzszy zalozyc;) Quote
Recommended Posts