hanusia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Posłuchajcie! Bardzo bym chciała wybrać się na jakąś wystawę psów, bo nigdy nie byłam, a to moje wielkie marzenie. Spytałam się mamy czy w końcu kiedyś pojedziemy, a ona odpowiedziała, że może kiedyś tak. Ja bym chciała jak najszybciej. Byście mogli mi powiedzieć jaka wystawa jest odbywana w najbliższym czasie i żeby była w okolicach Wałbrzycha lub Wrocławia. Może uda mi się namówić rodziców. Bardzo bym chciała. Podpowiedzcie, please! Bardzo byłabym wam wdzięczna! A to Miśka na spacerku: http://www.pies.pl/upload/8059_DSCN8239.JPG Quote
maga18 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 w czerwcu jest w Wałbrzychu, we wrzesniu we Wrocławiu tutaj masz spis wystaw -> www.zkwp.pl -> i wejdz w wystawy i tam 2008 Quote
REDA&MELA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Hanusia, Maga18 ci dobrze powiedziała;). W Wałbrzychu są dwie klubowa posokowców (sobota) i Krajowa wszystkich ras (niedziela) ja bym ci proponowała krajówke wszystkich ras - ciekawsza i więdzej do oglądania:cool3:. A we Wrocławiu owszem jest międzynarodowa ale dopiero w ostatni weekend września. Wejdź sobie na stronke którą ci podała Maga18 i napewno wyszukasz jeszcze inne wystawy w blisko twojego miasta. PS. Masz śliczną suczkę:loveu: Quote
Recommended Posts