danka1234 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Foksik juz ma domek ,jak dobrze a jak szybko. Quote
Erazm Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Zostało towarzystwa, najbardziej martwi mnie Shilka, jest na dt, opiekunka niedługo wyjeżdża, będzie problem:shake: Quote
Erazm Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Foksika pod Łodzią przejęła Trol. Mały w drodze do domku... Łezka mi się kręci, tak się tulił....Podbił serca znajomych do których wstąpiliśmy po drodze... Nowy domek z niecierpliwości przebiera kopytkami.... Quote
Isadora7 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Papa Foksiku, teraz to już będzie tylko lepiej. Quote
teapot Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Są już może jakieś wieści? Czy nowa spacer-partnerka naszego arystokraty zaloguje się na dogo? Quote
Erazm Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Foksik dreptał pół nocy po mieszkaniu, jest ciekawski, obwąchiwał, dziś jest już spokojniejszy, padł nawet na swoje legowisko, które wczoraj nie wzbudziło w nimżadnego zainteresowania, po długim spacerku. Muszą trochę nad nim popracowac, bo typ Shilki, wiesza się cielskiem na człowieku i miziaj mnie:evil_lol:, a to przy niepogodzie średnio się sprawdza. Jak mówi jego rodzinka jest przesłodki. Jak na foksika przystało na spacerach powarkuje z lekka na inne psy( choć na mojego yoorka merdał wesoło ogonkiem:crazyeye:), koty super temat do ganiania, ale ta linka przeszkadza, ptaki nie zasługują na uwagę.... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Dada Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Super!! Ogromne gratulacje!! Dużo radości śliczny! Quote
Erazm Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Pedro ma się świetnie, zawojował całą rodzinę i kanapy:evil_lol:, już jest po fryzjerze wiec robi furorę, nie niszczy w domu, na spacerach szaleje jak na foksa przystało, do większosci psów jest uprzejmy i miły, czasem jednak odzywa sie foksikowa natura;) . A teraz sprawa pilna, BłAGAM ZAJRZYJCIE NA TEN WąTEK http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680 Quote
Recommended Posts