Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Foksik ma all, przerobione pięknie przez ciotkę Isadorkę, ale cisza straszna, nawet <kretynusie> nie dzwonią

Dlatego doszłyśmy do wniosku z Dorotą, że Foksiowi szukamy - PANI - kobiety z charrakterrkiem! :evil_lol:
Niedługo (tj. pewnie wieczorkiem) Isadora przedstawi efekty naszej bojowej narady!;)

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko nie za forsownie! Chłopak może jeszcze nie być w szczytowej formie maratończyka, a po Tobie Isadoro można się wszystkiego spodziewać! :diabloti:

Posted

teapot napisał(a):
Tylko nie za forsownie! Chłopak może jeszcze nie być w szczytowej formie maratończyka, a po Tobie Isadoro można się wszystkiego spodziewać! :diabloti:

No już nie przesadzaj. Czy ja ci kiedyś kazałam wkładać pepegi? :razz:

Posted

teapot napisał(a):
No tak- dziewczyny już się szykują...może i ja powinnam pomyśleć o jakimś środku transportu...:knuje: Co powiecie o TZecie? :evil_lol:

To dobry środek transportu, kwestia ustalenia czy ma być "na barana" czy na rączkach

Posted

Isadora7 napisał(a):
To dobry środek transportu, kwestia ustalenia czy ma być "na barana" czy na rączkach

Się muszę zastanowić - na rączkach romantyczniej, na barana skuteczniej...
Trudny wybór! :roll:

Posted

teapot napisał(a):
Się muszę zastanowić - na rączkach romantyczniej, na barana skuteczniej...
Trudny wybór! :roll:

Weź pod uwagę gabaryty "niesionej" i tężyznę "niosącego" ów słodki ciężar...;):evil_lol:

Posted

Jagoda* napisał(a):
Weź pod uwagę gabaryty "niesionej" i tężyznę "niosącego" ów słodki ciężar...;):evil_lol:

Spoko, poradzi sobie! ;) W końcu to jedno z kryteriów selekcji było... :evil_lol:
Najdziwniejsze jest to, że akurat to mu nie przeszkadzało, ale wkurzył się jak mu powiedziałam, że przechodził także "test na psa". Całkowicie nie wiem dlaczego... :roll:

Posted

Wstawiam ogłoszenia o nim. Może macie kogoś, kto by psa wykąpał i ostrzygł? Ja niestety mieszkam daleko, ale chętnie bym pomogła.. :roll:

Posted

Dada napisał(a):
Wstawiam ogłoszenia o nim. Może macie kogoś, kto by psa wykąpał i ostrzygł? Ja niestety mieszkam daleko, ale chętnie bym pomogła.. :roll:

Super, że chcesz pomóc. Ogłoszeń nigdy dość, zwłaszcza, że jak widzę w banerku masz foxo-kontakty ;)
Natomiast strzyżenie i kąpiel na tym etapie nie są jakąś pilną/naglącą sprawą...

Posted

Fakt, nie jest.
Z doświadczenia wiem tylko, ze zadbanemu psu latwiej jest znaleźć dom. Mam nadzieję, ze miłośnik foksów się trafi, porozwieszam ogłoszenia u mnie w mieście..
Ehh coraz wiecej jest psów w potrzebie! :shake: Czyżby to już przedwakacyjny okres?