Erazm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Witam, dzis dostalam wiadomosc o mlodym foxie, ktory trafil do Klembowa. Wkrotce bede wiedziec cos wiecej, ale miejcie uszy i oczy otwarte. Można już się rozglądać za domkiem dla foksia nie było żadnego odzewu na ogłoszenia, pies był bezdomny od dłuższego czasu, według zgłaszającego. Nowe wieści Foksik zaczyna tracić energię, robi się coraz bardziej osowiały Quote
Erazm Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Foksik ma około 1,5 roku, jest wesoły, żwawy jak na foksi przystało, przyjacielski Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jest młodziutki, powinien szybko znaleźć dom. Ma jakieś ogłoszenia? Quote
Erazm Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Jeszcze nic nie robiłam jestem na razie na takim zadoopiu, że wklejenie postu, ogłoszenia czy czegokolwiek czasem zajmuje pół godziny, żeby ...okazało się, ze brak połączenia. Jutro się za niego wezmę:shake: kiedy wrócę do cywilizacji Quote
Erazm Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Taki ładny jestem a nikt mnie nie chce:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111985 Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Foksik szuka pilnie domu, bardzo źle znosi pobyt w azylum Quote
Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Erazm napisał(a):Foksik szuka pilnie domu, bardzo źle znosi pobyt w azylum Biedne psisko, muszę go obrobić :) Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Mały nie chce wracać do boksu, tuli się do ludzi, byle tam go nie zamykano. Quote
Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Erazm napisał(a):Mały nie chce wracać do boksu, tuli się do ludzi, byle tam go nie zamykano. Boże biedny, jak on cierpieć musi :-( Quote
Isadora7 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :diabloti:Erazm napisał(a):Foksik ma all, przerobione pięknie przez ciotkę Isadorkę, ale cisza straszna, nawet <kretynusie> nie dzwonią Ciotka Isadorka to poprosi o przesłanie foteczek Foksika i zrobi równoległe All, ewentualnie spróbuje jeszcze to przemodelować. Quote
Erazm Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Foksik ma all, przerobione pięknie przez ciotkę Isadorkę, ale cisza straszna, nawet <kretynusie> nie dzwonią Quote
Jagoda1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Na pewno znajdzie dom, foksiki cieszą się zainteresowaniem, szczególnie takie, urodziwe i młodziutkie, wiem coś o tym;), wszystkie "moje" są w domach, nawet długo nie czekały. Trzymam kciuki za Piesia. Quote
Recommended Posts