Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

RCookie napisał(a):
Poprawiałam, jak miałam swój aparat, w którym wychodziły blade kolory ;). Tzn. były ładne w aparacie, a blade po zgraniu do komputera.
Dziękuje :).

Też miałam długo ten problem,a teraz czym robisz ? :cool3:

A przeszkody masz rewelacyjne,jak złączyłaś rurki ? Ja chyba będę złączać łącznikami tymi :eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow wiadomo ze dla niej agility pasuej :D teraz bedzie szalec :D

Fajnie by było :evil_lol:.

Kibaa napisał(a):
Ty nic nie zmieniaj w aparacie, takie są ładne. Są takie... ciepłe i aż się chce żyć patrzeć na nie. :loveu:

Dobrze, nic nie zmieniam :lol:.

Inkaa napisał(a):
http://i32.tinypic.com/2qvxdh3.jpg
Super kolo! :loveu:
Planujesz konstruowac coś jeszcze?

Mam w planach skok w dal (ale to kwestia pocięcia palety ;)), rękaw, no i strefówki (huśtawkę chociaż).

bianka19 napisał(a):
Co was tak dawno u nas nie było?:placz::placz:

Wpadamy, ale nie zawsze coś piszemy ;).

Feigned napisał(a):
świetne te przeszkody są .. mówiłam ? :evil_lol::loveu:
może ja kiedyś Axelowi coś skonstruuję .. :diabloti:

Dziękuje :). Takie robienie przeszkód to fajna zabawa, polecam :cool3:. Mojemu ojcu chyba też się spodobało, wymyślił sobie, że możemy je nawet sprzedawać :lol:.

Agata_Roki napisał(a):
Też miałam długo ten problem,a teraz czym robisz ? :cool3:

A przeszkody masz rewelacyjne,jak złączyłaś rurki ? Ja chyba będę złączać łącznikami tymi :eviltong:

Fuji f40fd.

Rurki są do siebie zlepione... sobą :evil_lol:. To nie są zwykłe PCV, tylko takie co po nagrzaniu się rozpuszczają i można je ze sobą zlepiać. W hydraulice się ich używa. My za 3m rurkę płaciliśmy 15zł, taka jedna rurka starcza nam na jedną hopkę, więc wydaje mi się, że niedrogo wychodzi.
Jakbym chciała ze zwykłych rurek, to pewnie te złączki by drożej wyszły.

gordonowa napisał(a):

Posted

[quote name='RCookie']
Dziękuje :). Takie robienie przeszkód to fajna zabawa, polecam :cool3:. Mojemu ojcu chyba też się spodobało, wymyślił sobie, że możemy je nawet sprzedawać :lol:.
Jakby co to ja chętna :evil_lol:

Filmik mi nie chce pójść :placz:

Posted

Świetny filmik :loveu: Mój głupek sie nie może akuku nauczyć i też tylko dwie łapy mi położy :evil_lol:

A co do rurek to faktycznie niezły pomysł :cool3:

Posted

[quote name='Foxowa']Jakby co to ja chętna :evil_lol:

Filmik mi nie chce pójść :placz:

[quote name='stratoos']Hej :) Filmik mi nie chodzi :placz:

Niestety nie wiem co może być tego przyczyną :shake:.

[quote name='Kisses']Mówiłam już, że kocham Tośkowy ogonek? :loveu:

Niewykluczone :cool3:.

[quote name='Agata_Roki']Świetny filmik :loveu: Mój głupek sie nie może akuku nauczyć i też tylko dwie łapy mi położy :evil_lol:

A co do rurek to faktycznie niezły pomysł :cool3:

My mamy inne "a kuku" :evil_lol:.

A tutaj dwa przebiegi

Tu przed kołem jest jeszcze jedna hopka, ale się w kadr nie zmieściła
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

I inne ustawienie
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

W końcu nie wyjeżdżam pojutrze, tylko w sobotę za tydzień :multi:.
Szkoda, że wcześniej o tym nie wiedziałam, to bym zdążyła jeszcze tamte szele zamówić :mad:.

Posted

Feigned napisał(a):
fajne Tosi wychodzi ta sztuczka nowa :loveu:

stratoos napisał(a):
hej :) Zmieniałam przeglądarkę i chodzi :razz: Fajne filmiki

bianka19 napisał(a):
Bry :loveu:

bianka19 napisał(a):
Dzieńdoberek:loveu:

Cześć ;).
Napisałabyś czasem coś bardziej treściwego :eviltong:.

Miałam złożyć zamówienie po powrocie od dziadków, ale w związku z tym, że jedziemy dopiero w przyszłą sobotę, to złożyłam je wcześniej :diabloti:.

Posted

Pokażę jak dojdzie :eviltong:, czyli prawdopodobnie w piątek (oby doszło w ten piątek lub wcześniej, bo jak dojdzie później to ktoś niepowołany mógłby ją odebrać :evil_lol:).
Poza tą jedną paczką czekałam jeszcze na jedną, z kupaczką i pasem do samochodu, ale okazało się, że zamówiłam nie to, co chciałam i muszę z tego zamówienia zrezygnować i jechać do zwykłego zoologa... Z jednej strony to dobrze, wezmę trochę karmy, bo nie wiem czy nam starczy jeszcze na wyjazd.

Posted

deer_1987 napisał(a):
A pas trixie kupilas czy jaki?

Ja mam szelki z psem dla Sherry i dla Niuni sam pas.

Zamówiłam sam pas z trixie ;), ale nie wiem czy w zwykłym zoologicznym będzie można go oddzielnie kupić, mam nadzieję, że tak.
A Ty ten pas jakoś skracałaś? Mi się wydaje, że jak będzie nawet maks. skrócony, czyli będzie miał 45cm, to sucz w razie jakiegoś gwałtownego hamowania i tak mi za kanapę wyleci :hmmmm: i zastanawiam się, czy go nie skrócić jakoś.

Posted

Tak.. niestety leci na dol z kanapy nawet na najkrotszym... :( To Sherry. Niunia jeszcze nie miala pasa do obrozy przypinanego bo dopiero wczoraj odebralam. da sie kupic sam pas ale co ciekawe ma inne mocowanie (tam gdzie sie pas wklada normalnie) niz ten pasek co jest razem z szelkami.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak.. niestety leci na dol z kanapy nawet na najkrotszym... :( To Sherry. Niunia jeszcze nie miala pasa do obrozy przypinanego bo dopiero wczoraj odebralam. da sie kupic sam pas ale co ciekawe ma inne mocowanie (tam gdzie sie pas wklada normalnie) niz ten pasek co jest razem z szelkami.

No to trzeba będzie skrócić... Co dziwne w szelkach o rozmiarze XS ten pas ma identyczną długość jak w innych :mad:.
Mam nadzieję, że ta wtyczka będzie pasować do naszego samochodu, jakbym kupiła go w zwykłym zoologicznym to mogłabym zapytać, czy jeśli nie będzie pasować, to mogę zwrócić.

Posted

Jaki macie samochod? bo nie pasuja tylko do volvo z tego co mowila mi pani w zoologu.
my mamy golfa.

No to dziwne ze niezaleznie od rozmiaru szelef dlugosc jest ta sama.. jak skrocisz to napisz jak bo ja nie mam pomyslu jak..