Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć wszystkim! :multi:

jmw napisał(a):
okiiiii, ja ci kupię lustrzankę, ale obiecaj, że będą tosikowe fotki! :evil_lol: :diabloti:

Ok, zadowolę się Nikonem D80 i jakimś jasnym obiektywem :cool3:. Czymś do makro też nie pogardzę :evil_lol:.

groszek83 napisał(a):
Cześć :multi:
Jechać do szkoły 1,20 współczuje:shake: sama jezdziłam ok.40 minut i zimowe poranki w pks pamiętam do dziś:evil_lol::evil_lol:

Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Dużo znajomych ma jeździć tym autobusem, więc sama nie będę :evil_lol:.

Wczoraj zaczęłam uczyć Toś nowej sztuczki, ale nie wiem jak ją nazwać i jaką komendę głosową do niej wprowadzić, więc jak ktoś jest chętny do pomocy to wyślę zdjęcie na PW :cool3:.

Posted

RCookie napisał(a):
Cześć wszystkim! :multi:

Ok, zadowolę się Nikonem D80 i jakimś jasnym obiektywem :cool3:. Czymś do makro też nie pogardzę :evil_lol:.

Wczoraj zaczęłam uczyć Toś nowej sztuczki, ale nie wiem jak ją nazwać i jaką komendę głosową do niej wprowadzić, więc jak ktoś jest chętny do pomocy to wyślę zdjęcie na PW :cool3:.

taaaak, taki Nikoś to i dla mnie by wystarczył :evil_lol::diabloti:

na komendę głosową weś cokolwiek :cool3: u nas slalom między nogami jest na komendę "ale" :diabloti: (nie mój pomysł) :eviltong:
pokaż tutaj jak to wygląda :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):

na komendę głosową weś cokolwiek :cool3: u nas slalom między nogami jest na komendę "ale" :diabloti: (nie mój pomysł) :eviltong:
pokaż tutaj jak to wygląda :cool3:

dokładnie, cokolwiek jest najlepsze :diabloti: ja na slalom mam siu, na wjazd tylem miedzy nogi bzium:diabloti:

Posted

Ściągara ;p "ale" jest chyba od Jimmka, nie? xP Ja mam jak u Flaia (psy z klubu xP) "sla" "lom". Dobra, mi tez mozesz przeslac :) Hah, mnie też Nikoś zadowala, bo mam do dyspozycji 3 lustrzanki brata :D

Posted

Vini. napisał(a):
Ściągara ;p "ale" jest chyba od Jimmka, nie? xP Ja mam jak u Flaia (psy z klubu xP) "sla" "lom". Dobra, mi tez mozesz przeslac :) Hah, mnie też Nikoś zadowala, bo mam do dyspozycji 3 lustrzanki brata :D

Mnie D80 by całkowicie zadowolił:loveu::loveu::loveu: moje małe marzenie:loveu::loveu:

A nie chce może twój brat jakiejś się tanio pozbyć:razz::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Zdjęcia tu nie wstawię, bo to nie moje :eviltong:.

Może opiszę... Pies kładzie obie, przednie łapy na wyciągniętej ręce człowieka, głowa psa idzie w dół (wychodzi spod ręki jakby), a oczy patrzą na człowieka błagalnie :evil_lol:.

Na razie mówię "łapki", żeby położyła je na mojej ręce, ale to używam do innych czynności, więc odpada :lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Zdjęcia tu nie wstawię, bo to nie moje :eviltong:.

Może opiszę... Pies kładzie obie, przednie łapy na wyciągniętej ręce człowieka, głowa psa idzie w dół (wychodzi spod ręki jakby), a oczy patrzą na człowieka błagalnie :evil_lol:.

Na razie mówię "łapki", żeby położyła je na mojej ręce, ale to używam do innych czynności, więc odpada :lol:.

M&T z Mickey'm coś takiego robiła :cool3:
zrób na "kuku" :evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):
Też ;).
Będzie jej się mylić z "a kuku" :eviltong: :evil_lol:.

hm.. to nie wiem :lol:
ja naprawdę wzięłabym pierwsze co by mi przyszło do głowy :diabloti:

Posted

Z pieskiem i jego brakiem to bardzo ciekawy pomysł :cool3:. Pewna osoba z innego forum podsunęła mi jeszcze "Bu!", bo słyszała, jak ktoś tak mówił przy tej sztuczce na jakimś filmiku :lol:.

Zaraz Was zaskoczę...

a macie! :diabloti:

"Nie będę pozować, mnie się fotografuje aparatem, a nie jakimś tam telefonem"

Żyrafa :eviltong:

Eee... pies? :lol:

Król Lew :cool3:

Aha i strony nie będzie raczej, bo się menadżer witryn zrypał. Nic nie mogę publikować, bo mi nie wyświetla tam żadnych plików. Tych, co już załadowałam dawno, też nie widać :mad:.
Dlatego postanowiłam, że będziemy mieć tylko bloga, napisałam dzisiaj nowego posta nawet :cool3:

Cocktail dog - Tosia :) - Onet.pl Blog

Posted

RCookie napisał(a):

Niech zgadnę... zdjęcie by M&T z dogo :cool3: jak przeczytałam Twój opis, to od razu w głowie mi się ta fot wyświetliła :lol:

a tak wgl coś się stało z aparatem czy co, że zdjątka komórkowe?
Bo ja nie w temacie :D

Posted

Foxowa napisał(a):
http://i32.tinypic.com/de1yk9.jpg Cudowna :loveu:
Masz cudne stacjonaty :loveu:

Zapraszamy na fotki. :lol:

Dziękuje :)
Wpadniemy :cool3:.

Onomato-Peja napisał(a):
Niech zgadnę... zdjęcie by M&T z dogo :cool3: jak przeczytałam Twój opis, to od razu w głowie mi się ta fot wyświetliła :lol:

a tak wgl coś się stało z aparatem czy co, że zdjątka komórkowe?
Bo ja nie w temacie :D

Mam inne zdjęcie, z borderem, ale to M&T też widziałam ;).

Nie mam aparatu, to zdjęcia z komórki.

PositiveThought napisał(a):
Tosia się w czuła w afrykańskie klimaty :evil_lol:

żyrafy, lwy...

A jak :cool3:.