Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Owczarkowa']

Rysunki - extra :mdleje:

Dziękuje :).

[quote name='Bzikowa']Chyba Tośce za długi pysk narysowałaś :evil_lol: albo mi się wydaje;)

A co do gotowania to ja jestem leń i mój pies nie ma wyjścia więc wcina suche;) i dobrze mu z tym ;)

Możliwe, że jest za długi lub wydaje się za długi, bo jest zbyt szpiczasty :lol:.

Ja tam lubię gotować :loveu:, ale gotowanie psiego jedzenia jest dość mało ciekawe, bo nie można zbyt wielu składników użyć :evil_lol:.

[quote name='Sweet']No to ty załóż..
u mnie tez w klasie nikt nie chciał i ja musiałam:eviltong:

Jeden z moich kolegów (nie jest taki zły :razz:) założył naszej klasie grono, więc już naszej klasy nie będę zakładała :eviltong:. Oczywiście nikt tam jeszcze nic nie napisał, w ogóle mało osób się tam zapisało. A jeden mój kolega (też jest całkiem, całkiem :evil_lol:) chyba bardzo lubi zwierzaki, bo na gronie ma z nimi dwa albo trzy albumy :cool3:.

[quote name='Martunia']Ale ładne rysunki ! :-o :loveu:

[quote name='deer_1987']Narysujesz kiedys Niunie? ::D

Jak moje rysunki staną się bardziej znośne, to mogłabym spróbować ;).

[quote name='Pestka']Ale ladna Tosinka :D

[quote name='Foxowa']Tosia cudowna :loveu:

[quote name='gops']slicznie malujesz :loveu:

[quote name='Pusiakowa']talenciara z ciebie :cool3:.
Ucaluj Tosie :loveu:.

Dziękujemy! :)

Moje dzisiejsze eksperymenty :diabloti:.

Posted

[quote name='RCookie']
Jeden z moich kolegów (nie jest taki zły :razz:) założył naszej klasie grono, więc już naszej klasy nie będę zakładała :eviltong:. Oczywiście nikt tam jeszcze nic nie napisał, w ogóle mało osób się tam zapisało. A jeden mój kolega (też jest całkiem, całkiem :evil_lol:) chyba bardzo lubi zwierzaki, bo na gronie ma z nimi dwa albo trzy albumy :cool3:.

[/quote]

aha:eviltong: e tam nasza-klasa jest lepsza:diabloti:
o:D moich jak na razie 2 kolegów z klasy ma psy a jeden aż 2:razz: tez nawet nie najgorsi:evil_lol: bo mam do poznania jeszcze 21 chłopaków z klasy:crazyeye: o ja ale nie nadal przeraża mnie ta liczba:roll:
ty chyba masz samych całkiem całkiem:razz::cool3: zazdroszczę ci trochę:eviltong::eviltong:

i eksperymenty fajne:)

Posted

[quote name='Sweet']aha:eviltong: e tam nasza-klasa jest lepsza:diabloti:
o:D moich jak na razie 2 kolegów z klasy ma psy a jeden aż 2:razz: tez nawet nie najgorsi:evil_lol: bo mam do poznania jeszcze 21 chłopaków z klasy:crazyeye: o ja ale nie nadal przeraża mnie ta liczba:roll:
ty chyba masz samych całkiem całkiem:razz::cool3: zazdroszczę ci trochę:eviltong::eviltong:

i eksperymenty fajne:)[/quote]

No nie samych, jest kilku kompletnie nie w moim typie :eviltong:, a reszty nie widziałam ;).

Posted

[quote name='RCookie']No nie samych, jest kilku kompletnie nie w moim typie :eviltong:, a reszty nie widziałam ;).

Dziękuje :).[/quote]

pokażesz mi ta stronke na gronie czy cos tam?

:)

Posted

[quote name='Sweet']pokażesz mi ta stronke na gronie czy cos tam?

:)[/quote]

A co chcesz konkretnie zobaczyć? :cool3: Musiałabyś mieć tam konto, żeby cokolwiek widzieć.

[quote name='Pusiakowa']fajowskie eksperymenty :)[/quote]

[quote name='Agathee'][URL]http://i43.tinypic.com/1gngcn.jpg[/URL]
Jak otrzymałaś taki efekt? :cool3: A i jaki masz aparat?
Super wyszło :loveu::loveu:[/quote]

A co masz konkretnie na myśli pytając o efekt? ;)
Aparatu nie mam :evil_lol:, pożyczyłam sobie Fuji F40d fd mojego ojca ;).
Dziękuje ;).

[quote name='Bartiśkowa_'][FONT=Georgia]twoje rysunki świetne są :loveu:[/FONT]

[URL]http://i43.tinypic.com/1gngcn.jpg[/URL] [FONT=Georgia]ale to zdjecie jest poprostu idealne ;)[/FONT][/quote]

Mam jeszcze takie dwie...

[IMG]http://i39.tinypic.com/erzbcn.jpg[/IMG]

[IMG]http://i44.tinypic.com/wj8i1i.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='RCookie']A co chcesz konkretnie zobaczyć? :cool3: Musiałabyś mieć tam konto, żeby cokolwiek widzieć.

[/quote]

ogólnie jakie masz osoby w klasie
chyba ze mi po przesyłasz na pw zdjęcia ich jak ci się chce i chcesz mi ich pokazach:eviltong:
miałam konto kiedys ale nie pamietam juz hasła:eviltong:

Posted

[quote name='Sweet']ogólnie jakie masz osoby w klasie
chyba ze mi po przesyłasz na pw zdjęcia ich jak ci się chce i chcesz mi ich pokazach:eviltong:
miałam konto kiedys ale nie pamietam juz hasła:eviltong:[/quote]

Na razie jest tam dopiero 7 osób, to nie ma co pokazywać, niektórzy nawet zdjęć w galerii nie mają ;).

Posted

[quote name='RCookie']Na razie jest tam dopiero 7 osób, to nie ma co pokazywać, niektórzy nawet zdjęć w galerii nie mają ;).[/quote]

aa:)
to pokaż chociaż tych całkiem całkiem:razz::diabloti:

Posted

[quote name='Bzikowa']Super te Twoje eksperymenty :)

A najlepszy wyraz Tosiak ma chyba tu: [URL]http://i42.tinypic.com/vjlsz.jpg[/URL] :loveu:[/quote]

Dziękuję :).
Też mi się chyba najbardziej na tej fotce podoba :cool3:.

[quote name='Sweet']aa:)
to pokaż chociaż tych całkiem całkiem:razz::diabloti:[/quote]

To napisz na gg, to Ci ich zdjęcia wyślę ;).

[quote name='Onomato-Peja']Hejj!! świetnie Tośkę uchwyciłaś na papierze :loveu:[/quote]

Dziękuję :).

[CENTER][U]Zaktualizowałam pierwszą stronę :cool3:.
[/U] [/CENTER]

Posted

[quote name='RCookie']Przepraszam ;), zapomniałam, że nie wpisywałam tu swojego numeru (na DGM jest w ogóle możliwość umieszczenia swojego nr. gg? Nigdzie nie widzę :hmmmm:).[/quote]

spoko:)
wydaje mi się że można było ale już sama nie wiem:shake:

Posted

[quote name='RCookie']Przepraszam ;), zapomniałam, że nie wpisywałam tu swojego numeru (na DGM jest w ogóle możliwość umieszczenia swojego nr. gg? Nigdzie nie widzę :hmmmm:).[/quote]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/profile.php?do=editprofile"]Edytuj Swój Profil[/URL]

AIM to jest gg, czesto jest aim zamiast gg ale to ten sam skrypt