Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

RCookie napisał(a):

Mam w klasie 19 dziewczyn i 11 chłopców, nie wiem co mam robić, cieszyć się? :lol:

chyba nie jest źle:)

masz to konto na nk>?:razz:

Posted

Sweet napisał(a):
chyba nie jest źle:)

masz to konto na nk>?:razz:

Zawsze mogło być gorzej, w tym drugim humanie jest 7 chłopców i 22 dziewczyny, jeśli dobrze pamiętam :lol:.
Jeszcze nikt nie założył naszej klasie nk :mad:, a ja jestem ciekawa z kim będę mieć do czynienia przez (ponoć najlepsze :razz:) 3 lata :evil_lol:.

Jeszcze nie, dzisiaj założę :eviltong:.

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Hey :D
Ja mam niby 25dziewczyn i 6chłopaków, masakra:-o
Czytałam na początku historię jak udało Ci się zatrzymać Tośkę... dobry pomysł:razz:

Hej! :multi:
Mam nadzieję, że trafiłam na normalną klasę, bo jeśli nie, to popadnę w załamanie nerwowe :lol:.
Dzięki, trzeba sobie jakoś radzić :evil_lol:.
Zapraszamy częściej :).

Posted

groszek83 napisał(a):
....:roflt:

Tu się nie ma z czego śmiać, mój ew. mąż będzie musiał być baaardzo ogarnięty, w przeciwnym wypadku będzie ciężko :lol:.
Ostatnio jak gotowałam Tosi udko z kurczaka, to woda mi się wygotowała :evil_lol:.

Posted

A gotowanie akurat to coś czego za nic w świecie naumieć sie nie moge:evil_lol: więc w tym przypadku nic mnie nie zdziwi;) ja zwykle udka postawie na gaz i zapominam o nich ale za to potem samo mięsko od kości odchodzi nie musze obierać:evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
A gotowanie akurat to coś czego za nic w świecie naumieć sie nie moge:evil_lol: więc w tym przypadku nic mnie nie zdziwi;) ja zwykle udka postawie na gaz i zapominam o nich ale za to potem samo mięsko od kości odchodzi nie musze obierać:evil_lol:

Też tak miałam, łapię za kostkę, a tu mi mięso w garnku zostaje, przypiekło się nawet, Toś mogła sobie trochę pochrupać :lol:.

Posted

groszek83 napisał(a):
No mięsko to jeszcze pół biedy:evil_lol: ale jakoś kleik ryżowy moim psom nie wchodzi:lol:

Ja ostatnio rozgotowałam ryż, ale akurat z tego się cieszyłam, bo warzywka się dogotowały :evil_lol:.
Ostatnio jak robiłam Tośce jedzenie to zostawiłam miskę, żeby wystygło trochę, to mała dostała je kilka godzin później i to dzięki mamie, bo ja o nim zapomniałam :shake:. Moja mama twierdzi, że zagłodzę swoje dzieci :evil_lol:, ale ja tam dzieci nie potrzebuję, dwa, góra trzy psy w zupełności mi wystarczą :cool3:.

jmw napisał(a):
życzę smacznego Tosi ;) :eviltong:
ja gotować w ogóle nie umiem, wolę się nie wypowiadać :cool1:

Toś w sumie wtranżala większość tego, co jej upichcę, jest przekochana, jedyny członek rodziny, który skacze z radości, jak niosę mu jedzenie własnej roboty :diabloti:.
Tak naprawdę to każdy potrafi gotować, ale z różnymi skutkami :eviltong:.

Posted

RCookie napisał(a):
Ja ostatnio rozgotowałam ryż, ale akurat z tego się cieszyłam, bo warzywka się dogotowały :evil_lol:.
Ostatnio jak robiłam Tośce jedzenie to zostawiłam miskę, żeby wystygło trochę, to mała dostała je kilka godzin później i to dzięki mamie, bo ja o nim zapomniałam :shake:. Moja mama twierdzi, że zagłodzę swoje dzieci :evil_lol:, ale ja tam dzieci nie potrzebuję, dwa, góra trzy psy w zupełności mi wystarczą :cool3:.

Toś w sumie wtranżala większość tego, co jej upichcę, jest przekochana, jedyny członek rodziny, który skacze z radości, jak niosę mu jedzenie własnej roboty :diabloti:.
Tak naprawdę to każdy potrafi gotować, ale z różnymi skutkami :eviltong:.

Moje też zjedzą bo nikt inny im nie da:evil_lol: i teraz nie wiem czy one cieszą sie bo pańcia ugotowała czy temu że wiedzą że to ich jedyna szansa na posiłek:evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Moje też zjedzą bo nikt inny im nie da:evil_lol: i teraz nie wiem czy one cieszą sie bo pańcia ugotowała czy temu że wiedzą że to ich jedyna szansa na posiłek:evil_lol:

Mojej chyba smakuje, bo z suchym potrafi wybrzydzać, z gotowanym też, a w większości przypadków wszystko zjada :loveu:.
Muszę jakiś psich przepisów poszukać, to może dzięki temu, że będę gotowała Tosi, to się nauczę :evil_lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Zawsze mogło być gorzej, w tym drugim humanie jest 7 chłopców i 22 dziewczyny, jeśli dobrze pamiętam :lol:.
Jeszcze nikt nie założył naszej klasie nk :mad:, a ja jestem ciekawa z kim będę mieć do czynienia przez (ponoć najlepsze :razz:) 3 lata :evil_lol:.

Jeszcze nie, dzisiaj założę :eviltong:.

aa:p
to spoko:)
u mnie nikt nie chciał założyć to ja sie zdenerwowałam w końcu i założyłam:evil_lol:

to jak założysz to krzycz:razz::diabloti:

Posted

Widzę że nie tylko w skali szkoły, ale też całej polski mam dziwną klasę :evil_lol: 23 chłopaków, 15 dziewczyn : P i wszyscy są świetni, co dziwne nawet największe kujony ściągają, potrafią się nie nauczyć czy pomagają innym na sprawdzianach, czego zwykle nie ma : P

Jeszcze nigdy nie zadrzyło mi się rozgotować ryżu, raz makaron :diabloti:

Posted

Kurde, wy rozgotowujecie żarcie swoim psom, a ja nawet makaronu dla samej siebie nie umiem ugotować :evil_lol:. Ostatnio albo przesoliłam wodę, albo nie dosoliłam i do tego wszystkiego za mało mieszałam, tak, że trochę musiałam zeskrobywać makaron z garnka :evil_lol:. No i jak ja mam tu sama sobie gotować, no :diabloti:...

Masz już to nk? :diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']Każdy sposób żeby sie nauczć jest dobry:evil_lol: byle tylko nikogo nie otruć:eviltong:

Z tym może być ciężko :diabloti:.

[quote name='Sweet']aa:p
to spoko:)
u mnie nikt nie chciał założyć to ja sie zdenerwowałam w końcu i założyłam:evil_lol:

to jak założysz to krzycz:razz::diabloti:

Patrzę codziennie czy ktoś założył konto naszej klasie, ale na razie tylko jeden chłopak z mojego rocznika dodał się jakoś do samej szkoły.

[quote name='Unbelievable']

Jeszcze nigdy nie zadrzyło mi się rozgotować ryżu, raz makaron :diabloti:

Makaron też chyba kiedyś rozgotowałam, jak miałam sparzyć pomidory to się ugotowały :evil_lol:.

[quote name='gordonowa']Kurde, wy rozgotowujecie żarcie swoim psom, a ja nawet makaronu dla samej siebie nie umiem ugotować :evil_lol:. Ostatnio albo przesoliłam wodę, albo nie dosoliłam i do tego wszystkiego za mało mieszałam, tak, że trochę musiałam zeskrobywać makaron z garnka :evil_lol:. No i jak ja mam tu sama sobie gotować, no :diabloti:...

Masz już to nk? :diabloti:

Mam! :multi: Ale chyba niepotrzebnie zakładałam, bo większość osób (nie wiem czy z mojej klasy wiem, że mój rocznik i w tej szkole) jest na gronie ;).

[quote name='Owczarkowa']

Witam się wieczornie :diabloti::diabloti::diabloti:

Dobry wieczór :cool3:.

Tosik - szkic nr. 1 :evil_lol:

I takie ONkowe oczko

Posted

Chyba Tośce za długi pysk narysowałaś :evil_lol: albo mi się wydaje;)

A co do gotowania to ja jestem leń i mój pies nie ma wyjścia więc wcina suche;) i dobrze mu z tym ;)

Posted

RCookie napisał(a):

Patrzę codziennie czy ktoś założył konto naszej klasie, ale na razie tylko jeden chłopak z mojego rocznika dodał się jakoś do samej szkoły.

No to ty załóż..
u mnie tez w klasie nikt nie chciał i ja musiałam:eviltong: