Illusion Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Hej! :multi: Na zielonej szkole było świetnie! :) No, może jakby pominąć kilka niezbyt przyjemnych wydarzeń, które miały miejsce podczas wyjazdu ;). Mam masę różnych zdjęć, ale na większości są moi koledzy/znajomi, więc wszystkich nie będę wstawiać. Piszę dopiero dziś, ponieważ po powrocie nie miałam przez kilka dni internetu, ale jest już wszystko w porządku. Quote
Pestka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ty, koleżanko Malino byś do mnie na gg napisała bo coś sie nie odzywasz, nie wiem tego gadu nie masz czy co? Quote
Illusion Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 (edited) Cześć Groszkowa! :eviltong: Shappy, ostatnio częściej przebywam poza domem i rzadziej wchodzę na komputer, więc ciężko mnie złapać. Jak zobaczę, że jesteś na gadu, to jak będę mogła, napiszę ;). Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Illusion Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 A co by fotki bardziej do psiego forum pasowały, to wrzucam dwie z chartem, który do nas podbiegł, jak spacerowaliśmy po plaży ;). Śliczny i bardzo sympatyczny psiak :loveu:. Quote
Feigned Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 świetne zdjęcia :loveu: te 'skaczące' mi się b. podoba :cool3: Quote
Illusion Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dziękuje ;). Wrzucę jeszcze jakieś fotki z zielonej, a następnym razem postaram się o jakieś tośkowe :). Zanim dotarliśmy do Kątów Rybackich zwiedziliśmy kawałek Torunia. Trwało to dobre 3h, było bardzo gorąco, więc gdzieś w połowie wycieczki wszyscy byli wykończeni i marzyli o tym, by wreszcie móc skorzystać z czasu wolnego... Byliśmy między innymi Widzieliśmy też tu w prawie całej okazałości I takie "bezopisowe" fotki :lol: Quote
Illusion Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Ktoś nie wie gdzie jest Nemo? Proszę bardzo :eviltong: Te rybki cieszyły się sporym powodzeniem, jeśli chodzi o fotografów z naszej wycieczki, ciekawe czemu? :lol: Podobnie z resztą jak ta Na rybach się nie znam, więc nie wiem jak się nazywa to stworzonko niżej, ale jest przepiękne :loveu: Te stworki też mi się spodobały :cool3: Quote
Illusion Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Te i wiele więcej zwierząt żyjących w wodzie mieliśmy okazję poznać tutaj Któregoś dnia pojechaliśmy do Sopotu, zdjęcie krzywego domku mam tylko dzięki temu, że poszłam z koleżankami szukać apteki :lol:. Oczywiście nie mogło zabraknąć nas na molo, niżej zsynchronizowani opiekunowie :lol: No i to na razie tyle ;). Quote
Illusion Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 (edited) ............................... Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Illusion Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 deer_1987 napisał(a):Ooo rybki dla mnie :D Post przeskoczył... Quote
taxelina Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='RCookie']A widzisz :cool3:. Dziekuje :D http://i39.tinypic.com/sdem87.jpg ladnie wyszlas :loveu: Quote
Kibaa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A. ^^ Byłam tam gdzie ty. Dwa lata temu na wycieczce z klasą. ;333 Fajowsko było i też widziałam ten doom. xp I podoba Mi się banner Tośki. ^^ Quote
Boness. Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Super fotki! http://i43.tinypic.com/1676y3p.jpg ten domek mi się szczególnie spodobał :D Quote
Sweet Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Hej:D fajne zdjęcia;) czemu nigdy nie dodajesz swoich zdjęć?:eviltong: ja nadal nie wiem jak wyglądasz:eviltong: masz konto na nk??:razz::razz: daj więcej fotek:D Quote
Martunia Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ale fajne zdjęcia z wycieczki. ;) Ta krzywa wieża i ryba (co miała największe powodzenie ;p) są najlepsze. :D No i w końcu dałaś zdjęcie z sobą. :cool3: Quote
Illusion Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 (edited) deer, dzięki :). Specjalnie dla Ciebie wrzucę resztę rybek ;). Kibaa, mówisz o Sopocie czy Kątach Rybackich? ;) Dzięki, też mi się podoba, chyba wreszcie coś mi z Toś wyszło :lol:. Boness., dziękuje :). Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Illusion Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 deer_1987 napisał(a):Zgaduje ze to slonowodne akwaria? Większość, bo w jednym były piranie, a to ryby słodkowodne. Rybki jedynie oglądaliśmy i fotografowaliśmy, żaden przewodnik nic nam o nich nie mówił. Mieliśmy tam dwa wykłady i zajęcia laboratoryjne. Quote
Unbelievable Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 http://i44.tinypic.com/2zten4l.jpg to chyba pyszczak?:razz: pyszczaki są słodkowodne ;) Quote
Recommended Posts