Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[CENTER]Super fotki :loveu: Takie ładne kolorki żywe :loveu:
Ty je jakoś obrabiasz w Photoshopie albo w czymś? :diabloti: Bo takie fajne są :loveu::cool3:[/CENTER]

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Super fotki :loveu: Takie ładne kolorki żywe :loveu:

Ty je jakoś obrabiasz w Photoshopie albo w czymś? :diabloti: Bo takie fajne są :loveu::cool3:

też właśnie miałam zapytać :diabloti: Twój aparat robi zdjęcia z takimi kolorami czy przerabiasz jakoś ? :cool3::loveu:

Posted

Feigned, dziękuje :).

Cambel, wpadłam i już chyba z tego nie wyjdę :evil_lol:. I tak długo nic jej nie kupowałam, a jak była okazja, to szkoda było nie skorzystać :cool3:.
Dzięki ;).

psiulka, dziękuje, też lubię ten wzorek i sport red jeszcze bardzo mi się podoba :diabloti:.

Owczarkowa, Feigned, nie przerabiam zdjęć (kiedyś była taka konieczność, bo po zgraniu na komputer robiły się blade kolory, a teraz "nowy" aparat, to tylko wyostrzam). Aparat w sumie sam takich kolorów nie robi, jakbym w nim nic nie ustawiała, zależnie od pogody itd. to wyglądałyby trochę inaczej :eviltong:.

deer, takie oczy to typowa cecha żarłaczy kudłatych :evil_lol:.

Posted

a jaki masz aparat, lustro czy kompakt? Jeśli kompakt to robisz w jakimś trybie czy ręcznie wszystko ustawiasz? :cool3:

deer_1987, zgadzam się, te Tośkowe oczy są cudowne :loveu:

Posted

RCookie napisał(a):
Cambel, wpadłam i już chyba z tego nie wyjdę :evil_lol:. I tak długo nic jej nie kupowałam, a jak była okazja, to szkoda było nie skorzystać :cool3:.
Dzięki ;).
A jakiś czas temu było już tak dobrze...:eviltong: ja z tego wyszłam :grins:

Posted

Feigned, zwykły kompakt ;). Sama wszystko ustawiam, tzn. tam jest kilka trybów i w tym taki, w którym można sobie wszystko ustawić. W ogóle to ja nie wiem po co te wszystkie tryby robią, jest niby taki, co mają zdjęcia nie wychodzić poruszone, a jest zupełnie odwrotnie :lol:. Na moich własnych ustawieniach lepiej mi psa w ruchu złapać, niż dzięki takiemu trybowi.

Cambel, tak się tylko mówi :evil_lol:.
Miałam zamiar coś sprzedać, ale albo mi się to nie opłaca, albo nie mogę się zdecydować co sprzedać, to już wolę, żeby sobie leżało w pudełku, kiedyś zawsze się do tego wróci.

Foxowa, Martunia, dziękuje :).

DorkaWD, dzięki, a Gienie i Gienków pozdrowię :lol:.

Posted

coś o tym wiem .. niby tryb 'sport' a robi znacznie gorsze zdjecia niz na Auto :roll: ja ostatnio też na swoim próbuje sama ustawiać Iso i co tam jeszcze się da, ale jak na razie to tak średnio mi idzie .. :diabloti:

Posted

pracuj, pracuj :diabloti:
a w butach po domu chodź, ja tak robiłam jak musiałam rozchodzić :eviltong:
o drogach wspaniałych też coś wiem i to aż za dobrze :evil_lol: u mnie na oś praktycznie wszystkie drogi piaskowe i wyboiste. Jak śnieg się topił to ledwo można było samochodem przejechać :crazyeye:

Posted

Zapowiadam, że mam zdjęcia z dzisiejszego spaceru...

ale nie chce mi się ich wrzucać :evil_lol:.

W ogóle to miałam przez pół dnia problem z zalogowaniem na DGM. To chyba z ciasteczkami związane :mad:.

Posted

Dzisiaj na spacerze spotkałyśmy takiego pekińczyka (niestety mam tylko takie zdjęcie :lol:)

Nie interesuję się zbytnio psami tej rasy, ale tak na oko laika to ten pies wyglądał mi na rasowego, nie pytałam właściciela.
Tośka jakaś taka nieśmiała była, nie chciała się z nim bawić, tylko się obwąchali. Może to dlatego, że ten pies cały czas szedł na smyczy.