Bartiśkowa_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://i42.tinypic.com/2hq77rt.jpg Śliczne :loveu: Quote
Bzikowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Toś fanka jogurtów? To tak jak biały ;) A to na dobranoc śliczne:loveu: Te złote 'refleksy' dodałaś w jakimś programie czy tak wyszło zdjęcia? Quote
Feigned Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 kolejna fanka jogurtów :diabloti: Dla Axela jogurty i żelki to chyba najlepsze co może być do jedzenia :evil_lol: te dwa ostatnie zdj. ślicznee :loveu::loveu: Quote
psiulka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Toś, pożeraczka jogurtów. :loveu: Czika niestety nie lubi, próbowałam jej kiedyś dać naturalny, ale nie chciała. A ten na zdjęciach jest owocowy czy źle widzę? Quote
Illusion Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):http://i42.tinypic.com/2hq77rt.jpg Śliczne :loveu: Dziękuje :). Bzikowa napisał(a):Toś fanka jogurtów? To tak jak biały ;) A to na dobranoc śliczne:loveu: Te złote 'refleksy' dodałaś w jakimś programie czy tak wyszło zdjęcia? Racja Toś jest fanką serków i jogurtów, szkoda tylko, że suche nie zawsze chce tak chętnie jeść :lol:. Zdjęcie na dobranoc zostało nieco przerobione, moim aparatem raczej nie udałoby się uzyskać takiego efektu ;). Feigned napisał(a):kolejna fanka jogurtów :diabloti: Dla Axela jogurty i żelki to chyba najlepsze co może być do jedzenia :evil_lol: te dwa ostatnie zdj. ślicznee :loveu::loveu: Ja żelek Tośce nie dawałam, ale nie sądzę, żeby jej smakowały :lol:. psiulka napisał(a):Toś, pożeraczka jogurtów. :loveu: Czika niestety nie lubi, próbowałam jej kiedyś dać naturalny, ale nie chciała. A ten na zdjęciach jest owocowy czy źle widzę? Tak, owocowy, a właściwie resztki :evil_lol:. Quote
Illusion Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 deer_1987 napisał(a):Takie nietypowe fotki :D anitaaa i bartis napisał(a):Witaj :multi: fajne fotki Dziękuje :). Mam jeszcze kilka zdjęć Tosi, ale nie zgrałam ich jeszcze na komputer, więc na razie wstawię takie eksperymenty :evil_lol: Temu fotomontażowi trzeba się nieco przyjrzeć (piszę o tym, bo niektórzy nie zauważają pewnego szczegółu i wtedy ten zlepek zdjęć naprawdę nie ma sensu :lol:) Quote
Bewarka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ja na początku też nie widziałam :lol: A kto jest po drugiej stronie? Quote
Cambel&Megi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 cudna Tosieńka :loveu: eksperymenty super!, fajna obróbka :) Quote
Illusion Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Cambel&Megi napisał(a):cudna Tosieńka :loveu: eksperymenty super!, fajna obróbka :) Dziękuje :). Justys95 napisał(a):Ja na początku też nie widziałam :lol: A kto jest po drugiej stronie? Tak naprawdę, to nikt ;). To fotomontaż, w dziurce umieściłam swoje oko :lol:. Quote
Pusiakowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 suuper! :crazyeye::loveu: EDIT: Ty robilas zdjecia tych kropelek?! :crazyeye: xd Quote
Bzikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Super eksperymenty, zwłaszcza ten pierwszy :) Quote
Illusion Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Pusiakowa napisał(a):suuper! :crazyeye::loveu: EDIT: Ty robilas zdjecia tych kropelek?! :crazyeye: xd Dziękuje :). Tak, ja je robiłam ;). Kasia&Rika napisał(a):Fajne eksperymenty:cool3::cool3: Bzikowa napisał(a):Super eksperymenty, zwłaszcza ten pierwszy :) Dziękuje :). Któregoś dnia trochę mi się nudziło i z nudów wyszło mi coś "tośkopodobnego" :lol: Tak leniuchujemy 25.03.09r. godzina 6: "z kawałkiem" - ogródek :lol: No cóż... Tośka raczej nie ma nic przeciwko zaistniałej sytuacji pogodowej Quote
Pusiakowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 RCookie napisał(a):Dziękuje :). Tak, ja je robiłam ;). woooooow! :crazyeye: jaki masz aparat? :eviltong: Puszek tez nie ma nic przeciwko, ze jest snieg.. :cool1: Toska sliczna :) Quote
Martunia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Tosia. :loveu: Ucieszona ze śniegu, pewnie go lubi. :D Ale wiosna jest lepsza. :eviltong: Świetne te eksperymenty, bardzo mi sie podobają. :-o :loveu: Quote
Illusion Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='deer_1987']Haha duzo sniegu :D Oj... dużo za dużo, ale na szczęście już go prawie nie ma :). [quote name='gordonowa']bardzo ładne zdjęcia :) Dziękuje :). [quote name='Pusiakowa']woooooow! :crazyeye: jaki masz aparat? :eviltong: Puszek tez nie ma nic przeciwko, ze jest snieg.. :cool1: Toska sliczna :) Fuji F40, czy coś takiego :lol:. [quote name='Martunia']Tosia. :loveu: Ucieszona ze śniegu, pewnie go lubi. :D Ale wiosna jest lepsza. :eviltong: Świetne te eksperymenty, bardzo mi sie podobają. :-o :loveu: O tak, wiosna jest zdecydowanie lepsza :). Takie dziwne pozy Toś przybiera podczas biegania Quote
Kisses Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Czarno na białym widać, ze to cudo jest :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 fajne fotki :multi: Ale Tosisława szaleje :loveu: Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Hej :) ile sniegu :eviltong: u nas juz go nie ma i wiosennie jest :) Quote
Kibaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Powiem Ci, iż twój aparat robi boskie zdjęcia! ;* A teraz. Tośka! ;* Mordka. U was tyle śniegu? o_o Quote
Illusion Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Dziękujemy :). U nas śniegu już nie ma! :multi: Dziś na spacerze zauważyłyśmy stado boćków, mama naliczyła ich 10, ale ja na zdjęciu ujęłam tylko jednego :lol: Quote
Recommended Posts