Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O to fajny miałaś dzień;D
i nawet dla tośki sie coś skapło:evil_lol::eviltong:
Wiesz co tak bez biletów i dokumentów jezdzić:evil_lol::diabloti: nie no :eviltong::eviltong:

Posted

noo Twilight świetne jest, oglądałam film i czytałam 4 części :loveu: znaczy w sumie to 4 nadal czytam :eviltong:

a Tośka cudnaa jest :loveu::loveu:
mi też ten banner co jest sie bardzo podoba :cool3:
ten nowy też super tylko ja bym chyba kolor zmieniła. hmm :eviltong:

Posted

Hejo :multi:
no to fajny dzien mialas ;D .
to niech twój tata szybko zgra te fotki, bo my tu utesknieniem czekamy na fotki Tosi z jej nowa zabaweczka :loveu: .
oj nie ładnie.. tak bez skasowanych biletów! :mad::diabloti:
ja raz jechalam na gape xD dobrze, ze kanarzy nie wsiedli :razz: tak to bym wtedy; "ee... ja przed chwila wsiadlam i jeszcze nie kupilam" :diabloti:
Wymiziaj ode mnie FBI :loveu: :evil_lol:

Co do tego nowego banerka.. to niebieskie w rogu mi nie pasuje :lol:

Posted

Kolejne fanki "Zmierzchu " .. ja tez się zakochałam. czytałam 4,5 części na kompie :D a wczoraj kupiłam pakiet pierwszych trzech części plus intruza:diabloti: już się nie mogę doczekać czytania, bo na kompie to tak ... :cool3:

Posted (edited)

anitaaa i bartis napisał(a):
ten co jest mi sie strasznie podoba zostaw go sobie :loveu:

Mi się już znudził :lol:.
Już wiem co jest do poprawy w tym nowym, ale później się za niego zabiorę.

Pusiakowa napisał(a):
Hejo :multi:
no to fajny dzien mialas ;D .
to niech twój tata szybko zgra te fotki, bo my tu utesknieniem czekamy na fotki Tosi z jej nowa zabaweczka :loveu: .
oj nie ładnie.. tak bez skasowanych biletów! :mad::diabloti:
ja raz jechalam na gape xD dobrze, ze kanarzy nie wsiedli :razz: tak to bym wtedy; "ee... ja przed chwila wsiadlam i jeszcze nie kupilam" :diabloti:
Wymiziaj ode mnie FBI :loveu: :evil_lol:

Co do tego nowego banerka.. to niebieskie w rogu mi nie pasuje :lol:

Na razie fot Toś z żadnymi zabawkami nie będzie, bo ona to pies "niezabawowy", ale właśnie jestem na etapie zmieniania nastawienia sucz do zabawek.
W sumie ten kanar i tak nas "lekko" potraktował, równie dobrze mógł wysadzić mnie na jakimś przystanku i czekać na policje + mandat 150zł. Zastanawiam się czy na odcinku dom - szkoła też będą jeździć, to nie cały kilometr, a jak mój ojciec nie może mnie zawieść to podjeżdżam autobusem i nie opłaca mi się na tak krótki odcinek wydawać ileś pieniędzy na bilet.

NUTELLASTELLA napisał(a):
http://i39.tinypic.com/1pedm0.jpg oj, dobrze znam to oblizywanie się. ten dłuugi jęzor! :lol:;)

Chciałam zrobić jej zdjęcie jak ziewa, ale mój aparat w komórce jest nieco opóźniony i wyszło co wyszło ;).

Edited by Illusion
Posted

Pusiakowa napisał(a):
Heej! :multi:
no to co Ci w tym banerku nie pasuje? :lol:
Wymiziaj Tosie ode mnie na dzien dobry:loveu:

O który banner Ci chodzi? O ten nowy? Jeśli tak, to po prostu zdjęcie po prawej jest złe.

Feigned napisał(a):
Kasia&Rika jest 5 część już w necie ? nie wiedzialam nawet :cool3:

mizianki dla Tośki :loveu:

Zawsze myślałam, że są cztery części :P.

Twilight, New moon, Eclipse, Breaking down.

Tośka wymiziana ;).
Dzisiaj strasznie mnie wybrudziła, sama z resztą też nie wygląda lepiej, ale przynajmniej ukłon lepiej jej wychodzi, a o to przecież chodziło :evil_lol:.

Posted

Feigned napisał(a):
Kasia&Rika jest 5 część już w necie ? nie wiedzialam nawet :cool3:

mizianki dla Tośki :loveu:

piąta część to nie jest tylko piersza w wersji Edwarda,ale autorki tej samej. jest to przeciek,ktoś wykradł autorce pierwsze 12 roździałów i jest przetłumaczone też na polski.:cool3:

Posted (edited)

Wczoraj byłam strasznie zadowolona z Tośki, bo mała wreszcie robiła ukłon :multi:. Później jak chciała jedzenie wymusić, to też go robiła, śmiesznie to wyglądało :lol:. Niestety moja radość długo nie trwała, bo mała nie robiła ukłonu w domu. Nie wiem, dlaczego tak się stało. Zamiast tyłek zostawić w górze, to kładła go na dół, czego na dworze nie robiła i wszystko było ok.
Ukłonu zaczęłam uczyć ją na dworze, kiedy był jeszcze śnieg, bo jak kazałam jej leżeć, to zazwyczaj tyłek zostawiała w górze (zimno w końcu jej było :evil_lol:), więc postanowiłam to wykorzystać. Wczoraj śniegu nie było i normalnie robiła i leżeć, i ukłon, więc nie wiem co się stało, że nie chciała zrobić tego w domu chociaż wszystkie inne komendy ładnie wykonywała :hmmmm:.
Mamy też za sobą sukces zabawkowy, chyba nauczyłam się prowokować małą do zabawy :multi:. Na razie ciężko nazwać to zabawą, ale sądzę, że Tośka w końcu się przełamie. Niestety jej ulubiony misiek (nigdy nie sądziłam, że kiedykolwiek nazwę jakąś z jej zabawek "ulubioną") wylądował wczoraj na dachu i dzisiaj muszę go jakoś zdjąć, pewnie jest już cały przemoczony :lol:.

Edited by Illusion