Pestka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 A moje ferie zaczynają sie 26 stycznia, czyli w przyszłym tygodniu ;) Ale nie żałuje, wolę mieć potem z jednej strony. Quote
Pusiakowa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 a kiedy zrobiisz? :loveu: ja w sumie tez wole pózniej bo po feriach nie ma zadnej przerwy az do wielkanocy! :placz::angryy: Quote
Sweet Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 A ja mam ferie dopiero od 16 lutego:roll: jako ostatnia śliczne foteczki Tosiaczki:D Quote
groszek83 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witanko:multi: Wieki mnie tu nie było:roll: nie będe czytać ale zdjęcia obskoczyłam:evil_lol: Agentka Tosia jak zawsze śliczna;) Quote
LadyK Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Sweetaśna napisał(a):A ja mam ferie dopiero od 16 lutego:roll: jako ostatnia śliczne foteczki Tosiaczki:D Ja też :D:D Quote
Illusion Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Kinguska']To może telefonem jakieś prowizoryczne zrób :evil_lol: Nie dołuj mnie :placz:. Staram się namówić mamę na nowy aparat, ale kiepsko mi to wychodzi :-(. [quote name='Pusiakowa']a kiedy zrobiisz? :loveu: Już jest gotowy [quote name='groszek83']Witanko:multi: Wieki mnie tu nie było:roll: nie będe czytać ale zdjęcia obskoczyłam:evil_lol: Agentka Tosia jak zawsze śliczna;) No trzeba przyznać, że trochu Cię tu nie było :mad:. Ale witamy, witamy :evil_lol:. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Staram się namówić mamę na nowy aparat, ale kiepsko mi to wychodzi :-(. A może ten da się naprawić? Chyba, że to jakiś poważny błąd - droga naprawa, mało opłacalna? śliczny ten bannerek dla Pusiakowej :loveu: Quote
Illusion Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Cambel&Megi napisał(a):A może ten da się naprawić? Ja nie bardzo widzę sens naprawiania go, jest już dość stary, a na święta miałam mieć już coś nowego... Cambel&Megi napisał(a):Chyba, że to jakiś poważny błąd - droga naprawa, mało opłacalna? Tego nie wiem, bo mój ojciec ma w nosie to, czy mam sprawny aparat, czy zepsuty i czy w ogóle mam jakiś aparat. A potem się dziwi, że spędzam tyle czasu przed komputerem :roll:. Cambel&Megi napisał(a): śliczny ten bannerek dla Pusiakowej :loveu: Dziękuje :). Quote
Unbelievable Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Cambel&Megi napisał(a):A może ten da się naprawić? Chyba, że to jakiś poważny błąd - droga naprawa, mało opłacalna? przy takim aparacie naprawy są zazwyczaj nieopłacalne :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Pusiakowa napisał(a)::multi::multi::multi: ale szkoda :placz: . zazdroszcze Ci, ze masz juz ferie.. ja dopiero 2 lutego :roll: a moje 14 lutego!!:placz::placz: Quote
taxelina Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No to chyba zostaje uzbierac na nowy aparat? zawsze fajnie jest samemu uzbierac :D Quote
Illusion Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 deer_1987 napisał(a):No to chyba zostaje uzbierac na nowy aparat? zawsze fajnie jest samemu uzbierac :D Musiałabym zbierać przez ok. 2 lata :lol:. Quote
Pusiakowa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ale sliczny! :-o :loveu: a ty skad masz PhotoShopa? :cool3: Quote
Bewarka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Witam sie, ja tu chyba pierwszy raz, co nie? :D No to szkoooda, że ci się zepsuł aparat. :( Ale jakie 2 lata? Posprzedawaj obroże to będziesz zbierała o wiele krócej :diabloti: O ile zarobisz coś konkretnego, a nie tak jak na mnie 3 zł :lol: A ja podobnie do niektórych osób też mam ferie na końcu, od 16 lutego do 1 marca :mad: Cudowny banerek! :) :loveu: No photoshop tani nie jest, ale można zrobić tak jak Samograjka kiedyś, że kupiła Paint shop pro w wersji angielskiej za ok 300 zł na allegro [oryginał of course] i to jest prawie to samo, zresztą o wiele lepszy od PF ;) Ja mam Adobe PS 8 po ang., przegranego od znajomego mojego brata :diabloti: I jestem zadowolona, tylko czasem musze się posłużyć netem, bo z ang to tak średnio u mnie...:cool3: No i jak mam format dysku to musze czekać pół roku zanim mi ktoś to zainstaluje, bo ja nie umie. Ale sie rozgadałam ^^ Pzdr. ;] Quote
Illusion Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Pusiakowa napisał(a):ale sliczny! :-o :loveu: a ty skad masz PhotoShopa? :cool3: Nie wiem dokładnie, któregoś dnia przeszukiwałam sobie płyty i go znalazłam ;). Ponoć był dołączony do skanera. Tinka:) napisał(a):ja zbieram od pól roku i mogę już kupić :evil_lol: W takim razie podziwiam, nawet jeśli miałabym już zbierać, to nie wiem ile bym w tym wytrwała :lol:. Quote
Unbelievable Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 RCookie napisał(a):Musiałabym zbierać przez ok. 2 lata :lol:. ja zbieram od pól roku i mogę już kupić :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ja chce PhotoShopa! :placz: :diabloti: ale z tego co tu mówicie straaaaaaaasznie drogi! :shake: Quote
Illusion Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Zależy jaka wersja ;). Nieco starsze widziałam za ok. 200zł, a ta co mam ponoć w przeliczeniu z dolców na złotówki ok. 70zł. Quote
groszek83 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Przyszłam znów ale tu rozmowy o kasie to spadam:evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Witanko :loveu: Zdolniacha z Ciebie banner jest śliczny Quote
Illusion Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 (edited) groszek83 napisał(a):Przyszłam znów ale tu rozmowy o kasie to spadam:evil_lol::evil_lol: Wracaj! :mad: anitaaa i bartis napisał(a):Witanko :loveu: Zdolniacha z Ciebie banner jest śliczny Dziękuje :oops:. Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Martunia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ojj, kolejna chora... Szybkiego powrotu do zdrowia. ;) Quote
groszek83 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Prosze mi tu kijem nie machać:eviltong: Nigdy mnie zatoki nie bolały ale podobno nie ma czego zazdrościć:roll: Quote
Recommended Posts