Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
Świetna jest ta bluza. :D
Czy jacyś przechodnie zwrócili na to uwagę? :D

Nie mięli okazji :evil_lol:.
Teraz chodzę z nią na takie pole za domem, ale nie siedzimy tam zbyt długo, bo Toś ma cieczkę.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anitaa, Toś ma dosyć niskie podwozie, więc jasna strasznie by się syfiła ;). Z resztą ja sama jakoś nie przepadam za jasnymi kolorami, wolę takie żywsze i ciemniejsze :evil_lol:.
deer, mam nadzieję :).
Kasia, widzę, że mamy takie samo zdanie :lol:. Dziękujemy ;).
Cambel, co do tytułu to zainspirował mnie pan ze sklepu, który usłyszał tośkowe imię, jak ID nam grawerowali :cool3:. Kilka miesięcy temu to było, a ja nadal tę "nazwę" pamiętam :lol:.
Jestem w szoku, moim rodzicom Toś w bluzie strasznie się spodobała, a tata nawet ją odebrał, jak listonoszka przyjechała, a mnie nie było :crazyeye:.

Posted

[quote name='RCookie']anitaa, Toś ma dosyć niskie podwozie, więc jasna strasznie by się syfiła ;). Z resztą ja sama jakoś nie przepadam za jasnymi kolorami, wolę takie żywsze i ciemniejsze :evil_lol:.
deer, mam nadzieję :).
Kasia, widzę, że mamy takie samo zdanie :lol:. Dziękujemy ;).
Cambel, co do tytułu to zainspirował mnie pan ze sklepu, który usłyszał tośkowe imię, jak ID nam grawerowali :cool3:. Kilka miesięcy temu to było, a ja nadal tę "nazwę" pamiętam :lol:.
Jestem w szoku, moim rodzicom Toś w bluzie strasznie się spodobała, a tata nawet ją odebrał, jak listonoszka przyjechała, a mnie nie było :crazyeye:.

mój tata dzisiaj uznał, że mu zimno w garażu jak go tam zostawiamy więc trzeba mu kubraczek zrobić :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
mój tata dzisiaj uznał, że mu zimno w garażu jak go tam zostawiamy więc trzeba mu kubraczek zrobić :evil_lol::evil_lol:

Mój to już samego siebie przeszedł, bo pytał mnie po co ściągam Tośce tą bluzę w domu :mdleje:. Ja psów nie jadam, więc gotowana Tośka na nic by mi się nie zdała :evil_lol:.

Posted

Witam się! :multi:
prawie was nie poznałam przez tytuł :evil_lol:
super fotencjały :)
mam pytanko... JAK TY ROBISZ TAKIE PIEKNE BANERKI?! :eviltong: i w jakim programie? :cool3: ja tez tak chce! :diabloti:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Witam się! :multi:
prawie was nie poznałam przez tytuł :evil_lol:
super fotencjały :)
mam pytanko... JAK TY ROBISZ TAKIE PIEKNE BANERKI?! :eviltong: i w jakim programie? :cool3: ja tez tak chce! :diabloti:

Robię je w Photoshopie, a w jaki sposób? To już wyższa szkoła jazdy :lol:. Taki jeden obrazek zazwyczaj składa się z kilku, kilkunastu, a czasem z kilkudziesięciu warstw, które są w różny sposób nakładane na siebie.
Sądzę, że jeśli już ma się jakiś program, to najlepiej do wszystkiego dochodzić samemu, wtedy przy okazji można poznać możliwości programu, o których wcześniej nie mieliśmy zielonego pojęcia. Jak ma się jakieś poważne trudności w działaniu w jakimś programie to można skorzystać z różnych tutoriali, których w sieci jest pełno.

[quote name='Shetanka']http://i41.tinypic.com/swa1qt.jpg
Boska bluza :loveu::lol:
Chrupkowy ma taki sweterek w paseczki :evil_lol:

Musisz mi go kiedyś pokazać w tym sweterku :cool3:.

Posted

RCookie napisał(a):
Robię je w Photoshopie, a w jaki sposób? To już wyższa szkoła jazdy :lol:. Taki jeden obrazek zazwyczaj składa się z kilku, kilkunastu, a czasem z kilkudziesięciu warstw, które są w różny sposób nakładane na siebie.
Sądzę, że jeśli już ma się jakiś program, to najlepiej do wszystkiego dochodzić samemu, wtedy przy okazji można poznać możliwości programu, o których wcześniej nie mieliśmy zielonego pojęcia. Jak ma się jakieś poważne trudności w działaniu w jakimś programie to można skorzystać z różnych tutoriali, których w sieci jest pełno.

aha... :lol:
a wytworzylabys mi jakiegos? :oops: takiej wielkosci jak mój...? prosze, prosze :lol: kolory i wgl. wszystko zostawiam Tobie! :loveu:

Posted

Sądzę, że jeśli już ma się jakiś program, to najlepiej do wszystkiego dochodzić samemu, wtedy przy okazji można poznać możliwości programu, o których wcześniej nie mieliśmy zielonego pojęcia.

święte słowa...jaka to później ogromna satysfakcja, jak się uda osiągnąć pożądany efekt samemu, kombinując. :)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Ja mam PhotoFiltre ale w nim zaduzo wytworzyc sie nie da... a PS nie moge znalezc na necie do sciagniecia :shake:

Można ściągnąć triala na 30 dni, jest ogólnodostępny, np. na dobrych-programach. 30 dni to może nie dużo, ale jeżeli wziąść pod uwagę wszystkie wersje (które niewiele się od siebie różnią :evil_lol: ) wychodzi dni 120 :diabloti:

Posted

Pusiakowa, mogę zrobić ;).
Kinguska, witamy :).
Shetanka, jak kiedyś ściągałam z dobre-programy to nie za bardzo chciało działać :cool1:.
deer, to chyba nawet najwygodniejszy sposób.
Ew. można ściągnąć pełną wersję za pomocą odpowiednich programów, ale to nielegalne, tak samo jak kupno na giełdzie :evil_lol:.

Zdjęć nie będzie, aparat mi się zepsuł :shake:. I to akurat na ferie :angryy:.

Posted

Nie wiem, obraz sam się przybliża i oddala, a potem wyskakuje komunikat, żeby jeszcze raz włączy aparat, co nic nie daje. Wcześniej pomagało uderzenie nim o coś, a teraz widoczne przestało :roll:.

Posted

[quote name='RCookie']Pusiakowa, mogę zrobić ;).

Zdjęć nie będzie, aparat mi się zepsuł :shake:. I to akurat na ferie :angryy:.
:multi::multi::multi:

ale szkoda :placz: . zazdroszcze Ci, ze masz juz ferie.. ja dopiero 2 lutego :roll:

Posted

Nie wiem, obraz sam się przybliża i oddala, a potem wyskakuje komunikat, żeby jeszcze raz włączy aparat, co nic nie daje. Wcześniej pomagało uderzenie nim o coś, a teraz widoczne przestało :roll:.
no to nieciekawie.... : (

[quote name='Pusiakowa']
zazdroszcze Ci, ze masz juz ferie.. ja dopiero 2 lutego :roll:
ja też mam od 2...Ale są też tego dobre strony...:cool3: kiedy inni będą już chodzic do szkoły, my będziemy wypoczywać.:eviltong: