taxelina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://i39.tinypic.com/141tlpd.jpg ale cudne oczka!!!! Quote
Kibaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ile twój aparat ma mega pixeli? ;]] Jakieś takie ładne foty. I Tośka. Ona jest słodka, uwielbiam na nią patrzeć i te jej mądre oczy. :loveu: Quote
Unbelievable Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kibaa napisał(a):Ile twój aparat ma mega pixeli? ;]] Jakieś takie ładne foty. I Tośka. Ona jest słodka, uwielbiam na nią patrzeć i te jej mądre oczy. :loveu: ''ładność'' zdjęć nie zależy od pikseli Quote
Kibaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Niby nie, ale jednak. No bo gdybyś miała 2 megapixele to zdjęcie nie miały by zbyt pięknej jakości, czyż nie?. :lol: Chociaż, ja z ciekawości pytałam. ;dd Mogło to tak dziwnie zabrzmieć. A czekam na nowe fotyy Tośki. *.* Quote
Czarna_Owieczka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Kibaa']Niby nie, ale jednak. No bo gdybyś miała 2 megapixele to zdjęcie nie miały by zbyt pięknej jakości, czyż nie?. :lol: Nie :eviltong: To zdjęcie robiłam 17.07.2007, telefonem (który apropo sprzedaje) aparat 2Mpix Nie jest chyba takie straszne co? :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jaaa, Owieczka, telefonem takie zdjęcie :-o:cool3: Rispekt:lol: Quote
Illusion Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 4 mega pixels :diabloti: Mój aparat jest świetny 3x zoom optyczny i 0 ustawień manualnych :loveu: :evil_lol:. Jak ktoś jest zainteresowany, to na allegro widziałam jedną ofertę :lol:. Chyba nie wstawię wszystkich wczorajszych zdjęć, bo mam jeszcze trochę dzisiejszych :razz:. Aaaa no i mam też 2 filmiki, w tym jeden z najnowszą sztuczką - odbijaniem się od ciała :lol:. Quote
Kibaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Hm. Ciekawa fota, no nie zawsze, ale przeważnie. ^^ Hm. Zero ustawień? Omg. Ty biedna. :shake: Ale foty są ładne, o. <33 Quote
Czarna_Owieczka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jaki masz aparacik? miałam chyba podobny, one są świetne :lol: na prawdę, pamiętam mojego złomka, po dłuższym czasie pracy na takim, już się człek przyzwyczaja i wychodza serio fajne foty :razz: Quote
Illusion Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Kibaa']Hm. Ciekawa fota, no nie zawsze, ale przeważnie. ^^ Hm. Zero ustawień? Omg. Ty biedna. :shake: Ale foty są ładne, o. <33 Dziękuję :). [quote name='Czarna_Owieczka']Jaki masz aparacik? miałam chyba podobny, one są świetne :lol: na prawdę, pamiętam mojego złomka, po dłuższym czasie pracy na takim, już się człek przyzwyczaja i wychodza serio fajne foty :razz: Panasonic DMC LS1 Nie da się ukryć, że się do niego przyzwyczaiłam, bo mam go już trochę czasu (wcześniej był to aparat mojego ojca), ale marzy mi się jakiś lepszy, bardziej złożony sprzęt, co bym się mogła bardziej fotografią pobawić. Zaraz zajmę się filmikami, najpierw chcę spróbować zmienić ich format na inny, trzymajcie kciuki, żeby się udało :lol:. Na razie wrzucam wczorajszy rysunek :loveu: Quote
Feigned Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 trzymamy kciuki, żeby się z filmikiem udało :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 odbicia od ciała? wow, chętnie zobaczę je w wykonaniu Tośki :cool3: niestety w naszym wypadku ta sztuczka jest fizycznie niewykonalna :evil_lol: Quote
Illusion Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Nie wygląda to jakoś super efektownie, ale będziemy dopracowywać :lol: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Konwertowanie filmiku niby wyszło, ale nie mogę go nawet odtworzyć, bo "mam za mało pamięci" :roll:. Quote
Unbelievable Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bzikowa napisał(a):Jaaa, Owieczka, telefonem takie zdjęcie :-o:cool3: Rispekt:lol: ten telefon robi na prawdę super zdjęcia :cool3: chyba ma nawet lepsze makro od mojego aparatu :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='RCookie']Nie wygląda to jakoś super efektownie, ale będziemy dopracowywać :lol: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Konwertowanie filmiku niby wyszło, ale nie mogę go nawet odtworzyć, bo "mam za mało pamięci" :roll:. my jesteśmy na podobnym etapie :lol: Tosiowy ogonek cały czas w ruchu, przeuroczo to wygląda.:loveu::loveu::loveu: Quote
Sallcia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Śliczniutka , utalentowana :) Piękne ma oczy!:loveu: Podoba nam sie wasza grafika.. czy można coś prosic ?:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Super jak na początek! Ale ona skoczna! I rozmerdana non stop :loveu: Quote
LadyK Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [CENTER]Fajny filmik :loveu: Podoba mi się ta sztuczka :cool3: Muszę tego Neskę nauczyć.[/CENTER] Quote
Illusion Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dziękujemy :). Sallcia, na razie nie robię bannerów. Powolutku uczymy się nowej, bardzo fajnej sztuczki, mam nadzieję, że niedługo będę mogła pokazać Wam kolejny filmik :). Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://i41.tinypic.com/smuhco.jpg aaaa :loveu: słodko :] Jaka to sztuczka? :razz: Quote
Recommended Posts