Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan Gnat bez większej "główki"

Nie wiedziałam co tak bardzo podoba się Tośce w tej kości, a okazało się, że jest to coś, czym gnat został wypełniony

A wypełnili gnata przez taką dziurkę :lol:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mysha792, to i tak macie fajnie, bo u nas dzień przed świętami padało, takie grube płaty śniegu leciały, ale mało co zostawało na ziemi :placz:.

Pusiakowa, dziękujemy, zaraz do Was wpadnę :).

NUTELLASTELLA, aparat sam zdjęć nie robi :cool3:, ale wiadomo, że ma spore znaczenie, ja ze swojego nie jestem zbytnio zadowolona... :shake:. Jak pozbędziemy się autka, to może będę miała nowy aparat.

Chcecie zobaczyć szajbniętą Toś? :evil_lol:

Posted

[quote name='RCookie']NUTELLASTELLA, aparat sam zdjęć nie robi :cool3:, ale wiadomo, że ma spore znaczenie, ja ze swojego nie jestem zbytnio zadowolona... :shake:. Jak pozbędziemy się autka, to może będę miała nowy aparat.

Tak, żeby aparat robił ładne zdjęcia... potrzebny jest dobry fotograf. :cool3::lol:;)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
hej:D
masz panasonica to moze powiedz mi jak idzie w aparacie ustatić zeby tło bylo rozmazane??
czy na kompie to robisz??:roll:

na aparacie ustawia sie ostrosc na danym punkcie a tlo wtedy jest rozmazane :eviltong:

haha . super filmik! mój tez dostaje czasem takiego wariata! :evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
hej:D
masz panasonica to moze powiedz mi jak idzie w aparacie ustatić zeby tło bylo rozmazane??
czy na kompie to robisz??:roll:

A jaki masz model?
W moim nie ma ustawień manualnych, więc nie można sobie "ręcznie" ustawić przysłony, która odpowiedzialna jest za GO i to rozmazane tło. Tam gdzie jest lekko rozmazane (czyli te wczorajsze i dzisiejsze, które zaraz wrzucę) robię w trybie makro. Mogłabym rozmazywać je bardziej w programie, ale jakbym robiła to "na szybko" to efekt byłby brzydki, a jak miałabym się bardziej postarać to spędziłabym nad tym sporo czasu, na co ochoty nie mam :cool3:.

Posted

Ha ha, jaki oszołom! :lol:
Też muszę przyznać, że bardzo ładne te Twoje zdjęcia, potrafisz cuda wyczarować. :loveu: podobała mi się strasznie ta sesja z bombkami. masz pomysły! :klacz:

http://i39.tinypic.com/x1lys6.jpg
faktycznie Was zasypało :evil_lol:
a gnat malutki...z takim lisek radzi sobie w kilka godzin :lol: kupiłam jej w lutym '08 gnata 50cm :diabloti: no i...ma go do teraz!

Posted

Cambel, dziękuję :).
Wiesz, Toś jest troszku mniejsza od Megi, pychol też ma mniejszy, więc zjedzenie takiego gnata to dla niej niezłe wyzwanie :cool3:.

Kinguska, bo nie przepada za zabawą zabawkami, a tak to chętnie rzuca się na rękawy moich bluz/swetrów :mad:, ale to też nie zawsze... dzisiaj maltretowała moją rękawiczkę :lol:.

Jedna z naszych wścibskich sąsiadek :lol:

Posted

RCookie napisał(a):
A jaki masz model?
W moim nie ma ustawień manualnych, więc nie można sobie "ręcznie" ustawić przysłony, która odpowiedzialna jest za GO i to rozmazane tło. Tam gdzie jest lekko rozmazane (czyli te wczorajsze i dzisiejsze, które zaraz wrzucę) robię w trybie makro. Mogłabym rozmazywać je bardziej w programie, ale jakbym robiła to "na szybko" to efekt byłby brzydki, a jak miałabym się bardziej postarać to spędziłabym nad tym sporo czasu, na co ochoty nie mam :cool3:.

ja mam DMC FX55.. i własnie tez nie bardzo mam manualne ustawienia...
aha na makro robisz.. trzeba wyprubowac:)

Pusiakowa napisał(a):
na aparacie ustawia sie ostrosc na danym punkcie a tlo wtedy jest rozmazane :eviltong:

raczej nie bardzo Martyna:eviltong: ja ci się ostrość ustawi to jest w danym punkcie ale reszty nie mam zamazanej , na makro tak ale przy robieniu zdjęć w normalnym trybie tak nie wychodzi..:eviltong:

Posted

[quote name='Sweetaśna']raczej nie bardzo Martyna:eviltong: ja ci się ostrość ustawi to jest w danym punkcie ale reszty nie mam zamazanej , na makro tak ale przy robieniu zdjęć w normalnym trybie tak nie wychodzi..:eviltong:
aha... mi tak wychodzi :eviltong:

http://i44.tinypic.com/2yypf6t.jpg ale łapki sobie o kamień oparła :loveu: fajna adresówka :)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
aha... mi tak wychodzi :eviltong:

a mi nie wiec Martynko nie mów że tak jest bo nie wszyscy tak mają zreszta na twoich zdjęciach tez nie ma w większości rozmazanego tła tylko na makro..:roll:

RCookie sliczne zdjęcia:D tosia modelka:loveu: i banerek prześliczny ci wyszedł:)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
a mi nie wiec Martynko nie mów że tak jest bo nie wszyscy tak mają zreszta na twoich zdjęciach tez nie ma w większości rozmazanego tła tylko na makro..:roll:

RCookie sliczne zdjęcia:D tosia modelka:loveu: i banerek prześliczny ci wyszedł:)

a nie wiedzialam , ze na twoim tak nie wychodzi... no bo ja nie wstawiam tych zdjec z rozmazanym tlem :roll:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
a nie wiedzialam , ze na twoim tak nie wychodzi... no bo ja nie wstawiam tych zdjec z rozmazanym tlem :roll:

nie wychodzi bo na manualu nic nie mogę robić bo nie mam takiej opcji..:shake:
aha to wstaw jakieś;)

Posted

NUTELLASTELLA i jeszcze bezczelnie na nas szczeka :mad: :evil_lol:.
Czarna_Owieczka, dziękuję :).
Pusiakowa, dzięki, niedługo ją wymieniamy :cool3:.
Sweetaśna, dziękuję, muszę przyznać, że jestem zadowolona z efektu, bo rzadko wychodzi mi coś z Tośką :lol:.
Cambel, 5 z kawałkiem :cool3: (czyli jakieś 200g, przydałoby się niedługo zważyć).

Dzisiaj znalazłam fajne bluzy dla psów, przydałaby się taka dla mojej osiki :cool3:.
No i pani listonosz przywiozła mi przed chwilą pieniążki, więc jak mój ojciec w miarę wcześnie wróci to może uda mi się wyciągnąć go do weterynarza i sklepu zoologicznego :), ale znając życie to będzie straaaasznie zmęczony (a świstaki latają) i wizytę trzeba będzie przełożyć na inny dzień.

Ekhm... no nie powiem, Toś też jest dosyć ciekawska, ale przynajmniej nie drze się na nikogo :lol:

Reakcja na dźwięk fajerwerków